sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• gseldon
    Félreértés ne essen, én nem kívánom, hogy nekem, mint casualnak olyan epixx-em legyen, mint a másinak, aki heti 80 órát öl a játékba, mint mondtam (és ahogy ezt a legtöbben figyelmen kívül hagyták), nem érdekel, hogy a másiknál daedra artifact van, nekem meg soha nem lehet olyanom. Legyen boldog vele, ezt túlélem.
    MMO veterán vagyok, nagyon sok játékkal játszottam, valamikor nagyon hardcore módon, valamikor casual-ként. SWTOR-ban pl. az egyik első voltam aki nightmare-en csinálta az első raid-et, amikor még bőven bugos volt. Addig seggeltük éjszakába/reggelbe nyúlóan amíg szerecsések nem lettünk. GW2-ben meg teljes casual voltam, szartam bele, hogy csak exotic felszerelésem van, sosem kellett több. Se ascended, se legendary, semmi.
    Még egyszer mondom azonban, hogy az, hogy a felszereltség bármilyen szinten kiváltsa a tudást/skill-t, az a halála bármilyen pvp-nek. Ha nem lesz külön PVP felszerelés, az remek, de akkor rohadtul remélem, hogy az elit klánok első pár hetes raid drop-jai nem fognak előnyt nyújtani PVP-ben. Remélem, hogy a PVE és PVP hatását bármilyen tárgynak megváltoztatják, mert ha nem, akkor iszonyat sírás lesz, hogy aki megölte a PVE főgonoszt, az előnyben van PVP-ben egy olyannal szemben, aki viszont pl. csak azt játssza.
    Legyen az illetőnek előnye PVE-ben. Legyen több DPS-e raid-en, legyen neki könnyebb farmolni, legyen látványos, kiemelkedő, extra vizuális effekt, DE ne legyen stat-ban erősebb PVP-ben. Mert az kurvára nem fair. Ennyi erővel én meg item shop-ot akarok, hogy ott megvegyem az előnyt jelentő fegyvert, mert én meg azt tehetem meg, hiszen a való életben megengedhetem magamnak pénzért. Ő időt tehet bele, akkor én követelem, hogy pénzt tehessek bele, hogy egyenrangúak lehessünk a harcmezőn.