sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• Omlás
    Miért fáj az egyeseknek ha valamit időbe telik megszerezni nem lehet összerakni elérni 4-6 óra játékkal.
    Most komolyan ne vicceljünk már, hogy napi 2 óra játékkal hardcore playernek számítson akárki is... ha erre építenék a játékot akkor az igen hamar kifulladna.. Én is dolgozom és van amikor nekem sem jut idő játékra még sem panaszkodom, hogy ahhoz hogy valamit elérjek esetlegesen hónapokat kell játszanom. Ellenben a nagy többséggel én utálom ha egy MMO pár hónap után unalomba fullad mert ami lényegesebb volt vagy érdekelte az embert azt elérte és az altozás maradt mint alternatíva...

Nem akarsz hátrányban lenni azzal szemben akinek több ideje van fejleszteni a karakterét ? Ember olvasod te mit írsz? Ez úgy baromság ahogy van... most komolyan... persze tök logikus döntés ne jutalmazza semmivel a játék azokat akik 5x 10x annyi időt ölnek a karakter fejlesztésébe mint aki csak heti 5-8 órát játszik.. Zseniális ötlet...