sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• Nikosi
    Igazad van bizonyos szempontból. De ha valami "egyedi" és az adott virtuális világban korlátozottan de mégis valamiféle hatalmat ad, jelent (legyen ez itt az uralkodói cím, az eso-ban), nem adható oda mindenkinek.

Mert ha valamit könnyen elérhetsz, vagy mindenkinek oda adod azzal a tárgy, cím stb... értékét degradálod le. Hiszen mit érne egy Ferrari ha bárki megvehetné. Nem attól kunszt egy Ferrari mert hű de gyors, ilyet elérhetsz olcsóbban és egyszerűbben is. De az nem lesz egy Ferrari, ha mindenki megvehetné, nem jelentene értéket.

Tudom ez igazságtalanak hat, de ilyen a való világ is. Mért lenne máshogy ez a virtuálisban. Szerintem pedig jól van ez így, ne lehessen bárki csak úgy császár, vagy ne eshessen mindenki kezébe egy ereklye csak úgy. Ezzel ezen tárgyak, címek értéket kapnak.

Az meg nyugodtan elhiheted, hogy soha nem lesz Ferrarim a való életben, és nem leszek császár sem az eso-ban. Munka mellett ez nem elérhető cél, de én nem bánkódom, mert be kell látnunk korlátainkat. Lehet teljes életet élni Ferrari nélkül a való életben és lehet jól éreznie magát az embernek az eso-ban is még ha nem is leszek császár és nem lesz hihetetlen pusztító ereklye a kezemben.

Aztán ha nyerek a lottón akkor lesz időm császárnak lenni és vehetek egy Ferrarit is. Hiszen a lehetőség mindenkinek adott és ez a lényeg szerintem.