sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• PiszkosFred
    - A guild max letszama limitalva van, igy nem lesz 1 nagy szerver guild. Kis kereskedo halmazok lesznek a tobb szazezer jatekosokbol osszeallva.
    - Nem AH, hanem Store. Ugyanaz, mint a WoWban a boe epic raidekrol, csak nem dkp vagy epgp pontokkal fizetsz, hanem aranyban, ha ki akarod venni.
    - Penzbevetel aze, aki berakta.
    - Tobb guildben a tagsag nekem bejott a GW2-ben, tobb ismerossel is tudtam/tudom tartani a kapcsolatot ugy, hogy kozben nem kell oda-vissza logolnom, join/leave stb.
    - Utolsot nem ertem. Egy-egy hadjarat sikere bonuszokat jelent az egesz gyoztes vagy nyeresre allo Szovetseg reszere, nem guild szinten, globalisan.
    - % jutalekrol nincs info, de elkepzelheto, hogy a guild is kap az eladott cuccbol par %-ot. Vagy, lehet, hogy ez guildmesteri szinten opcio lesz a jogok es egyeb beallitasok kozott. A fene se tudja.
    - Lesz guidl penz, minden olyan ficsor lesz (bankkal es rangokkal, stb), mint barmelyik standard mmoban, amelyekben vannak guildek.

Olyan keveset tudunk errol, hogy az mar bosszanto. Osszesen kb. 5-6 mondat hangzott el ezzel kapcsolatban az interjuk soran, es semmi tobb. Elvileg jon majd valami cikk, hamarosan, az rendbeteszi a dolgokat. Elvileg.