sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• PiszkosFred
    Konkretan fogalmunk sincs, hogy mukodik az ESO kereskedelme, szerintem meg betaban sem teszteltek, csak otleteket irnak es mondanak az interjuk soran a fejlesztok.

Amit irtal, hogy Runninggal mit es hogy mukodtettetek, azt irtam le en is ket kommenttel korabban, miszerint kulon szerepkorok lesznek guilden belul is. Miert ne mukodne? Szerintem siman jo, kicsit a vanilla WoW feelingek jonnek elo, amikor ket MC reset kozott a guild 90%-a farmolt alapanyagokat a tankok fireres cuccaihoz, amelyet vagy mi, vagy egy masik topguild egyik craftere tudott csak megcsinalni :) Ki volt osztva, ki, mit es hol farmoljon, kozos volt az erdek, ha haladni akartunk.

Ma mar nincs ilyen, megveszi az ember AH-bol es csokolom. Ez is jarhato ut, de nekem semmi bajom azzal, ha "el kell mennem a boltba" es ott vasarolnom, ahelyett, hogy "netrol" rendelek :)