Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Nekem még mindig csak egyetlen egy bajom van vele - főleg a "ofi" alapján -, hogy az egyes fajokat hiába csűröm, csavarom, valahogy mindegyik úgy néz ki a végén, mintha az adott faj összes karaktere rokona lenne a másiknak, mert az alapvető vonásaik nagyon hasonlítanak. Skyrimban markánsabb különbségek voltak fajon belül is, de itt akárhogy ia variálom, a száj, a szem, orr, stb alakja nem, csak a poziciója (és az is csak minimálisan) változtatható. Jó lenne, ha beleraknának "shape" (változatos, előre elkészített testrészek) lehetőséget is, mint a Skyrimba, ahol nem csak szemek közelségét vagy irányát, vagy száj magasságát és ajak feltöltését lehetett állítani, hanem 4-5 előre definiált típusból is választhattál, a vékonytől a vastagig, stb.
Tudom, hatalmas nagy marhaság, mert ahogy a bolgár közmondás is megmondja, "3 óráig kreálod a karaktered arcát - de 3 percig sem nézed utána összesen", de szeretem, ha tényleg egyedi minden. :) A sörhason meg a többi tetszetős lehetőségen kívül.