Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
HyperMonkey #3451 "Azt is felfoghatnád lassan, hogy nem az előfizetési modell miatt buknak az mmo-k, hanem azért mert szarok."
És ki szerint szarok? Szerintem az SWTOR szar, de van aki szerint meg maga a megváltó. Szerintem a GW2 jó, és egyre jobb lesz, van aki szerint meg szar. Ezt a logikát követve, a TESO is szar lesz nagyon sok embernek. Főleg ha a fejlesztők a TES játékosokat akarják behúzni. Ez meg alapból baromság, hiába hiszed ezt, ez egy NAGY kamu duma. A pénz számít nekik is, semmi más. Pénzt ölnek bele, pénzt akarnak látni. Minden kiadó és/vagy fejlesztő célja a profit.
Te azt gondolod hogy az előfizetői modell azért lett, mert a nép megszavazta?!? Azért lett előfizetős, mert így (az elején) még több pénzt termel, mert az MMO játékosok nagy része kipróbálja, mert új.
Én sem WoW-ozok már, de van 8 millió előfizetője, és szánalmas divattá vált szidni. Minden MMO örülhetne ha csak negyed annyi előfizetője lenne. A TESO is.