sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• HyperMonkey
    Az a baja a népnek (jogosan), hogy ígéretekkel tele a padlás.
    „Majd mi megcsináljuk amit más 10 éve nem tudott a WoW-on kívül, bírni fogja a tömeget, pakoljuk bele a frissítést” stb dumákkal már bőven el van látva a nép. Amikor meg kijön a game, akkor egy komplett bughalmaz, béta verzióban adják ki, kizárólag a minél előbbi profit miatt.

Megnéztem a Skyrim-et, nekem nagyon nem jött be, borzalmas grafika, iszonyatos karakter animációk, kb úgy fos az egész ahogy van (magánvélemény) stb. Plusz ez az FPS irányítás sem az én világom. De szurkolok az ESO-nak, egy dolog miatt. Minél több sikeres MMO van a piacon, annál inkább jelent konkurenciát pl a GW2-nek, így azt is turbózzák majd mindenféle jóval.
    Majd az ESO-t is kipróbálom ha F2P lesz. És az lesz max 1 év múlva, ez tuti. Ami nem a WoW, és megpróbál előfizetős maradni minden áron, az úgy jár mint a Warhammer Online. Szóval amikor ingyenes lesz, kipróbálom. Addigra remélhetőleg kijavítanak jó sok bugot is.