Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Although #311 Olyan nehéz ezt érteni ? :D Már a conanba is elbaszták a statokat mert ez a világ jött ahol az az érdekes legyen jó cucc rajtad és lehetőleg gyorsabban üsd le a megfelelő gombot. Anno 2009-ben volt olyan hogy egy lv70-es guard leütött nem reklamáltam nem op-ztem egyszerűen jobb volt de nekem is jól ment. Nem csak azért vesztettem mert gyorsabban nyomta a billentyűket, ma már egy relative komoly rendszer mint az aoc stajait is elszarták úgy hogy csak az számítson hogy ha kis pisti egész nap ott ül és über gyors akkor nyerjen. És már ebbe is kihagyom a pvp-t A tera meg végképp ez, és a Gw2 se sokkal jobb azért. mindössze az az egy baj van hogy ezzel a pvpre írt loreval rendelkező TES én is játszanék főleg pvp-t de már a conanba sincs kedvem ami relative komoly rendszerrel rendelkezik mert fáj a fejem a sok über gyorsan ugráló emberkétől öreg vagyok na :)