sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• Nikosi
    Azt hiszem ez az az mmo amire már évekkel ezelőtt vártam. Nem értem az előre fanyalgókat. Én is berzenketem még régen mikor nem lehetett tudni, hogy milyen modellel jön ki a játék, az előfizetéses modeltől. De ha csak 80%-ban megvalósítják azt amit eddig kommunikáltak, akkor teljesen érthető, hogy mér p2p és nem b2p.

Ez az első olyan mmo ami végre szakítani mer sok olyan megkövült dologgal ami a wow sikere óta velünk él. Végre egy csapat aki mer újítani, és ez ha el nem rontják, olyan "forradalom" lehet ami korábban a wow volt.

Viszont van egy óriási probléma a játékkal, vagyis inkább kettő. Először is, hogy nem valószínű, hogy béta kulcshoz jutnék, nagyon kicsi az esély rá. A második sokkal nagyobb, hogy még több mint fél évet, akár 3/4-et, vagy egy egész évet, is várni kell, hogy kiadják.