Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Although #285 Nem, vitatom amit írtok sok embernek ez jó lehet, a GW2-é nem ilyen mert aslapvetően tulajdonságok vannak meg inkább azért a statok számítanak. Ha ismered a Tera-t akkor tudod az nem ilyen az arcade. Azzal se vitatkozok hogy esetleg illik az elder scrollhoz de szerintem a morrowindé még nem annyira arcade volt mint a skyrimé. Ettől függetlenül én öreg vagyok már a terához ennyi. A conané ami átmenet azt még elviselem mert alapvetően az is statos de van evades meg dupla nyomással az a mozgás gomb valamelyikére el tudsz ugrani és evadést is kapsz ez a határ nálam. Soloba még megy a skyrim mert ott magamra kell figyelni főleg csak. De egy mmoba nos két eset van vagy az mint a terába hogy szinte nulla karakterfejlesztés van és arcade vagy teszel rá egy komoly karakterfejlesztést különböző combokkal ami viszont végkép kezelhetetlen lenne gy olyan játékban ami a tera skyrimhez hasonló rendszertét használja. Ahol ténylegesen blokkolni kell meg egyebek. Elhiszem hogy ebből über brutál pvp lesz de én már öreg vagyok ehhez úgyhogy ez nekem ki fog maradni sajna :)