Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Én részemről a múlt heti p2p és microtranz hiszti után fáradtam bele a folyamatosan korrigálásba és abba, hogy folyamatosan f*szságokat ír mindenki, meggyőződésből és biztosa mondva. Miközben nem csinál mást, mint Blikk szinten direkt provokálja az olvasókat félig kamu hírrel (amelyekben persze nem állítanak semmit, ami jogilag támadható, csak sejtetni engedik az olvasókkal, azok meg rárepülnek mint légy a szarra), a látogatottság meg a kommentek száma miatt. Mindez egy fórumon még nem is baj, de hogy nyomtatásban vagy vezető hírben jelenik meg több, elvileg "újságírónak" tartott/nevezett ember tollából, több, aránylag olvasott, és emiatt már véleményformálásra alkalmas gamer portálon - na az már gáz :) Hazai és nemzetközi szinten egyaránt.
Lehet a TES sorozat iránti elfogultság mondatja velem, de tényleg úgy érzem, hogy hatalmas szembeszélben kell mennie az ESO-nak, már most. Megjelenik egy hír a játékkal kapcsolatban, mondjuk 8 pozitív fícsör és 2 olyan, ami "kimarad", erre biztos, hogy a hírek nagy részében csak a 2 kimaradttal foglalkoznak.
Egyik ilyen visszatérő hülység pl a Hero Engine - onnan jutott ez most eszembe, nem neked címeztem, hiszen te kérdezted, nem kijelentetted :) -, amelyet kb. egy éve nem bír felfogni senki sem, hogy csak tervezéshez és tanuláshoz használták.
Olyan ez, mint a 30-40 éves tanár, akire azt mondják, molesztált egy 9 éves kislányt. Előzetesbe kerül, meghurcolják, majd kiderül, hogy a kiscsaj hazudott, a tanártól bocsánatot kérnek és kiengedik (némi polgári per után még pénzt is kap). De, a karrierjének lőttek, mert hiába volt ő ártatlan, onnantól ő lesz "a tanár, akinek volt valami pedofil ügye", és ennyi elég is, hogy látatlanban bárki meg és elítélje a tanárt. :)