Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Plata #24652 A francot.
Tudod te nekem mennyi kicseszett cuccom van házba?
Mindet ástam.
Annyi van hogy nem tudtam már hova tenni és szétdobáltam mindent. :D
Tavaly februárban mikor tele lett a hócipőm a wow-al és átmentem ESO-ba játszani,akkor volt vagy félévig előfizetésem és játszottam is,lett vagy 8 karim,meg húztam a kedvenc wood elfemmel a bánat tudja fejből milyen skilt,amivel ásatásokat végzel.
Egy tonna házba való bútort díszt ketyerét találtam,még sárga gear darabokat is.
Nem mindent raktam le a házaimban,mert találtam egy hatalmas díszt ami nagyobb mint a házam Hla Oad-ban,plusz irtó gusztustalan. :D
mellette húztam a craft skilleket és egy csomó bútor meg berendezés receptet találtam,de nem csak találtam,a klánban sokszor kaptam másoktól is,mert beírták klán scetre hogy ilyen meg olyan reci ingyen vihető,ha kaja recept volt vagy bútor és nem volt meg akkor elkértem.
Kaja meg a bútor a gyengém.
Van vagy 10 helyen házam vagy szobám,hogy tudjak inygen gyorsutazni. :D
Hla oad ház az kellett mert imádom a Morrowind-et,az nagyon Morrowind stílusú.
Mondjuk nincs olyan mint Cs@ Hla oad háza morrowind-ben de azért jó.
Hla Oad kecó a legnagyobb megszerzett házam,ingyen kapott van nagyobb,az amit te is mondtál,de nekem nem nagyon jön be mert messze van. daggerfall-i vár kellene,imádom daggerfall-t,daggerfall-ban megvan az a kis ház ami a piac mellett van,az tökéletes gyorsutazáshoz,ott meg tudom csinálni craft küldiket,plusz van daggerfall kocsmában egy szoba,de az ingyenes volt.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.01.23. 15:26:07