24522
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
#24442 Nagyon ritka recepteket most is jo aron el lehet adni, de a motifokkal jobb varni, ahogy irtad, mert jelenleg az atlagos ar 10-20%-at erik.
Nekem mazlim volt, tegnap jott egy recept anniverary ladabol, beraktam nagyjabol az eredeti aron, ma mar el is ment. De csak azert, mert osszesen 2-3 aktiv ajanlat volt ebbol. egyik 3m, a masik 1m, en belottem kb a ketto koze.
-
Plata #24441 Nem hiszem hogy kevés lenne. -
Orbancapitan #24440 lehet h ez lesz mert az eso külön log-kat gyűjt ami nem kicsit ramot igényel a live adatok mellett -
Plata #24439 Nem tudom. -
Irgum76 #24438 nem lehet, hogy kevés a szabad helyed amit a STO összeszemetel és elfelejti kipucolni?
Utoljára szerkesztette: Irgum76, 2024.04.24. 11:02:47 -
Plata #24437 Tényleg elég ronda szegény. -
Plata #24436 ESo nagyon nem szereti ha STo után játszom vele,valamiért hisztis lesz és le fagy.
Mgecsináltam STO-ban kb 30 karival admiraltyt,ahogy tudtam,sok afkolással mert közbe jött ez az,toltam egy ISA-t endeavor miatt,majd indítanám ESo-t erre ki fagy a kariválasztóban.
Nem értem miért csinálja,de észrevettem hogy más játék is hisztis lesz ha STO sokáig fut. -
Plata #24435 Hogy a rusnya magdi rúgná meg.
Azt nem is figyeltem.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.04.24. 08:20:57 -
Plata #24434 Az a pénz még nem sok,kell a daggerfalli vár is,ahhoz meg kevés.
Egyébként mi a szent szösz történt ezzel a karakterrel?
Ez valami harci festés vagy esetleg sárbirkózás volt?
Egyébként pénzt majd abból az iszonyú sok motifból akarok csinálni amit begyűjtöttem az event alatt.
Idővel csak magasabb lesz az áruk.
Plusz még ott a bútorgyártás,bár mostanában nem nagyon veszik.
De event adott olyan könyvet is ami TTc szerint 100 ezret is ér,gondolom egy félév múlva még drágább lesz,most az event miatt olcsóbb. -
#24433 nem tudod eladni, a konfetti ami a lohoz kell binds on pickup
Szerintem hasznald el, es ha 25-ot megettel, akkor megkapod az achiet. A J betut lenyomva az achie - holiday events - anniversary kategoriaban alul van egy achie, ott a szamlalo, 25/25-nel tied a mount. Ha nincs meg a 25, meg ma es holnap tudsz venni extrakat az impressarional.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2024.04.24. 08:25:19 -
Irgum76 #24432 mondjuk ha tényleg ez a nyálas ló a jutalom akkor nem is kell
de ahogy érzed már így is milliomos vagy :)
Utoljára szerkesztette: Irgum76, 2024.04.24. 07:53:20 -
Plata #24431 Én most reggel felugrottam,pc-n még tart,1 nap 8 óra valameddig.
Csak nem tudom mit csináljak,lovat vegyem ki konfettiért,vagy várjak félévet és drágán adjam el?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#24430 Akkor konzolon nem hosszabbitottakmeg. Sajnos volt egy kis incidens a PTS karakterekkel, azert kapott +2 napot a PC-s verzio.
Jovore be tudod potolni szerintem. -
Irgum76 #24429 köszi
de úgy tűnik konzolon vége van
vendorból már csak az egyik van akinél a pók vagy mi darabokat lehet venni
a torta nem ad tikettet és nincs arany box kraftnál -
#24428 Impressario arul 3 ticketert 1-1 konfettit. PC-n eltoltak 25-ig a veget egy hiba miatt, konzolon nem tudom, de ha ott is, akkor meg van idod szerdan es csutortokon hagyomanyosan is szerezni. Legrosszabb esetben megveszed majd a jovo evben az asszisztenstol, mint "regi korok jutalmai" -
Plata #24427 A mostani eventes dologra gondolsz?
Azt még lehet gyűjteni,és vendornál is lehet venni.Event vendor is árul. -
Irgum76 #24426 xboxon nem találtam
PC-n meg neki sem kezdtem a gyűjtésének
úgy értettem, hogy esetleg a jövőben várható-e a szerzési lehetősége -
Plata #24425 Persze vehetsz a piacon. -
Irgum76 #24424 van valami esély arra, hogy konfettit lehessen szerezni?
vagy ez már elúszott 23/25-el?
nem bánom mert épp "nyaraltam" de azért jó lenne az a hátas -
Irgum76 #24423 ilyen nekem is szokott lenni xboxon
én úgy tapasztaltam csak ha nyomok egy teljes xbox rebootot akkor enged utána vissza
más nem segít kiléps-belépés stb
lehet PC-n is bejön egy újraindítás
bár én nem láttam összefüggést a túl sok akció és a "server booted" között nekem randomnak tűnik -
Plata #24422 Megcsináltam az első master writ-et.
Ma kaptam,napi küldiből,sajnos csak 2 vouchert adott.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Plata #24421 Hmm,lehet,pár instában voltam és a sok vackot egyszerre próbáltam lebontani,plusz cseteltem a klán tagokkal.Meg indítottam pár kraftos research-et is.
Vissza jelentkezés nehezebb volt mert sorba kellett állni minden próbálkozásnál.
Mondjuk STO is szokott vacakolni mikor 30-50 karival ki be logolok. :D
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.04.18. 12:47:33 -
#24420 Amikor tul sok dolgot csinalsz rovid ido alatt, akkor neha ledob a szerver, foleg csucsidoben ha kozben meg lag is van: Pl, gyorsan csetelsz, egymas utan rovid mondatokat irva, vagy ahogy irtad, cuccokat bontasz szet esetleg egyenkent, ilyesmik, ilyenkor a szerver elveszti a kapcsolatot veled, de mivel kozben te aktiv vagy, inkabb ledob, minthogy exploit legyen belole. Mivel elvesztette a kapcsolatot veled, igy varni kell picit, hogy visszarakjon az utolso ismert helyre. Kb 8-10 percenkent frissiti magat a szerver (kvazi ment egyet), igy varj 10 percet (addig lepj ki teljesen) es folytathatod.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2024.04.18. 12:35:00 -
Plata #24419 Tegnap este instázgattam kis wood elf karival és épp szétbontottam a lootot craft asztalnál daggerfall-ban amikor lagolni kezdett a játék majd megfagyott a karim és kilépett a játék,vissza nem engedett valami olyamsit írt ki hogy server booted vagy mi a túró és még mindenféle errort.
Mivel morci voltam gyorsan kinyomtam az ablakot és próbálkoztam újra és újra vissza menni.
Guild cseten amúgy is épp beszéltem valakivel.
De nem tudtam vissza menni.
Steam szórakozott csak velem vagy tényleg nem volt szerver?
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.04.18. 11:42:31 -
Plata #24418 Hát én lusta vagyok,1 karival le tolom a 7 küldit,többivel 3-at. :D
De már iszonyú sok motif-om van és sok style page,rengeteg kék és lila recept.
Amit a tolvaj karim nem ismer azt meg is tanulja a receptekből,motif-okból és style pege-ekből nem tanulok semmit,max ha már 2-3 van belőle. -
Irgum76 #24417 eddig nekem is szinte csak woodból esett arany alapanyag a 7 kraftból az vagy 18 láda és most vagy nagyon mákos voltam vagy valami
Utoljára szerkesztette: Irgum76, 2024.04.17. 19:51:06 -
Plata #24416 Nem tudom,nekem mindig lila recept esik,néha kék bútor.
Meg sárga style vackok és lila motif könyvek.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.04.17. 19:39:11 -
Irgum76 #24415 az lehet, hogy minnél ritkábban csinálod a kraft "küldetéseket" annál jobb cuccok esnek?
tegnap kihagytam és ma szinte mindenből gold cucc és lila recept esett -
Irgum76 #24414 "kontroller visít,szirénázik,villog"
ja de egy nyomorult aku töltöttség ledet csesztek rátenni
múltkor pont dungeonban boss fájgtnál merültem le csak úgy repkedtek az elemek ahogy dobáltam őket ki-be
na mondom nekem gatter de hálisten healeltek végig -
Plata #24413 Hááát,ha láttad volna hogyan játszottam ps-en GTA V-öt,az vicces volt,folyton azért haltam meg mert kiugrottam a kocsiból menet közben. :D
Plusz az agyamra ment hogy a kontroller visít,szirénázik,villog satubbi. -
Irgum76 #24412 ez jó ötlet, kösz -
Irgum76 #24411 sok mindent rosszabb kontrollerrel játszani pl kipróbáltam a Jurassic parkot hát lehetetlen benne egy egyenes kerítést felhúzni
de ezt az ESO-t könnyebb
futásnál csak lenyomod a jojsztikot, gurulásnál meghúzod a ravaszt és írány és már bukfencezik is
de mondjuk ezek megszokhatók de lehet én vagyok a béna de a mozgás és támadás egyszerre nekem nem megy
-
Plata #24410 Szerintem könnyű megszokni,én nem tudok konzollal játszani.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.04.17. 07:52:53 -
#24409 Probald meg konzolos iranyitassal akkor, hatha azt jobban megszoktad es itt is jobban fog menni. Igaz, akkor a teljes UI megvaltozik, de vmit vmiert :) -
Irgum76 #24408 aszem én viszont maradok xboxon
szebb PC-n, viszont az irányítással nem vagyok kibékülve
én pörgök, forgok, gurulok jobbra-balra úgy gyakom az ellent
illetve ha a városőrök lopás miatt el akarnak fogni akkor "csak az életem árán" címszóval jön a nagy rohanás a menedékhez
ami tök mókás -
Irgum76 #24407 hű bazz, ez nem semmi
gratula -
ntex #24406 Szerencse napom van ma úgy látszik... Nyitottam úgy 45 eventes ládát, ezt dobta az egyik, a 6db perfect roe mellé :D
-
#24405 Amikor a golden khajiit arulja, akkor mind a harom tipus elerheto, light/medium/armor, mindegyik 200k koruli aranyert vagy AP-ert (pontos arat fejbol meg nem mondom).
Hat, a heavy chest altal kapott extra armor ad +spell es +physical rest is, igy erdemes kihasznalni ezt. (a chest slotban van a legnagyobb differencia a light es a heavy darab "armor" ertek/statja kozott, ott lehet a legtobb pluszt nyerni es ezert erdemes azt a slotot "bealdozni" akar egy magicka hasznalo light armoros buildben is)
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2024.04.16. 14:35:27 -
ntex #24404 Az Oakensoul? Az már rég :) Annak a + armornak annyira nagy jelentősége lenne? Tényleg nem értek hozzá, azért kérdezem :D Láttam hogy meg lehetne goldért is venni, majd ránézegetek arra amit írtál, viszont ahogy látom a history-t eddig csak heavy armorban volt mind a vállas mind a fejes része a vendornál, több alkalommal is :D
Utoljára szerkesztette: ntex, 2024.04.16. 13:56:59 -
#24403 Heavy chest a +armor miatt szokas.
A fejest hasznald mediumkent eleinte, aztan nezd a hetvegi "golden khajiit" vendor kinalatot Cyrodiilban. Ha addig nem szedted osszes es egyszer csak lesz nala, akkor vedd meg 200k-ert a light verziot.
A mytic ring megvan mar, vagy most fogod osszeszedni? Az sem lesz egy rovid folyamat :)