sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• Irgum76
    Köszi az infót

Fred: már próbáltam mindent töröltem mindent a dokukból is az összes addont, újraraktam ssd-re vissza hdd-re egy megoldás van ha minimumra teszem a beállításokat, közepesen már fagy dungeonbokban
    illetve még láttam két megoldást az egyik vegyük ki az elemet az alaplapból a másik töröljünk rendszerfájlokat hát ezeket nem szeretném kipróbálni :)
    most a legújabb hepje, hogy induláskor ha megnyomom az akció gombot billentyűzeten "e" akkor minden egyes gombnyomáskor megnyitja a böngészőben az eso oldalát...
    ilyenkor próbálok mindent még nem jöttem rá mi a problem de valahogy sikerül ezt megoldani

(pedig most hétvégén terveztem, hogy felhúzom lvl 45-rő 50-esre)

most az xboxos karakterekkel tökölődök inkább
    mert a templár/crafter skilljei annyira el vannak cseszve, hogy az borzalom a haramiámnál annyi fölösleges cucc volt, hogy kb 50 slotot sikerült felszabadítani gyűrűből volt vagy 8 db