The Elder Scrolls Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Gold Road a zona es sztori mellett behozta a jatekba a Scribinget, ami kvazi egy tescos Spell Crafting, ahol te rakod ossze es alakitod ki az adott skill fahoz tartozo 1-1 spellt vagy abilityt.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
A 3. féltől származó kontroller progik bezavarhatnak a játék működésébe (elvileg natív kontroller támogatás került U41-el a játékba). Megnéztem, nálam X inputos kontrollerrel nem volt különösebb fps drop. Mondjuk baromi fura volt kontrollerrel dungeonba gyakni. 😊
A Gold Road Collection nincs leárazva most, úgy néztem a hivatalos viszonteladóknál. A nem hivatalosoknál 27 dolcsi a legolcsóbb: Gold Road Collection
Itt viszont figyelni kell arra, amit Fred írt, hogy melyik platfromra veszed és véletlenül se upgrade legyen, na meg csak min. 98%-os és sok visszajelzéssel rendelkező eladóktól vegyél...
Utoljára szerkesztette: fluency, 2025.01.17. 10:15:31
A Gold Road Collection nincs leárazva most, úgy néztem a hivatalos viszonteladóknál. A nem hivatalosoknál 27 dolcsi a legolcsóbb: Gold Road Collection
Itt viszont figyelni kell arra, amit Fred írt, hogy melyik platfromra veszed és véletlenül se upgrade legyen, na meg csak min. 98%-os és sok visszajelzéssel rendelkező eladóktól vegyél...
Utoljára szerkesztette: fluency, 2025.01.17. 10:15:31
Fred nekem nem tiszta hogy gold road mit is ad a játékhoz.
Tudom új zóna de a többi nem világos.
Ha majd be kerül crown store-ba meg akarom venni, ha lesz időm.
Múltkor kaptam valami skill színezős marhaságot, egy rakás skillhez alternatív színt.
Telefonom az alternatív szót Walter-re írta át. XD
Tudom új zóna de a többi nem világos.
Ha majd be kerül crown store-ba meg akarom venni, ha lesz időm.
Múltkor kaptam valami skill színezős marhaságot, egy rakás skillhez alternatív színt.
Telefonom az alternatív szót Walter-re írta át. XD
Köszi szépen
de azt hiszem sajnos passzolom a PC-t végül is boxon is szép megvan egy csomó dlc és soha nem fagy
ezt a kontroller dolgot nem igazán értem, hogy miért veszi le ennyire a teljesítményt de nekem kontrollerrel adja az igazi játékélményt
de azt hiszem sajnos passzolom a PC-t végül is boxon is szép megvan egy csomó dlc és soha nem fagy
ezt a kontroller dolgot nem igazán értem, hogy miért veszi le ennyire a teljesítményt de nekem kontrollerrel adja az igazi játékélményt
Igen is meg nem is. A Collection Gold Road nem az osszes DLC-t adja meg, abbol van vagy 40+, hanem csak a korabbi nyari kiegeszitoket es azok extrait.
Eddig minden nyaron jott egy kiegeszito (chapter), ezekhez tartoztak uj dolgok (uj class, uj companion, uj szakma, stb.), ezeket kapod meg. A Gold Road mellett a Morrowind+warden class, Greymoor+antiquitas szakma, Blackwood+tarsak, Summerset+jewelcrafting, Elsweyr+necro class, Necom+Arcanist class. Ezek mindegyike elerheto mar crownert is, illetve az ESO+ elofizetesnek is a reszei. A collectionnek nem resze se zona es dungeon dlck, se a guildek dlc-i, stb. ezeket csak elofizetokent vagy csak crowner tudod megvenni.
Gold Road most volt akcios, nezz szet, hatha valahol lehet venni meg mindig learazva, csak azt nezd meg, hogy steames vagy bethesdas kulcsot veszel e.
Fontos, hogy a Gold Road Upgrade verzional csak a gold road chaptert kapod meg, a korabbi chapterek (ma mar dlck) tartalmait nem.
Eddig minden nyaron jott egy kiegeszito (chapter), ezekhez tartoztak uj dolgok (uj class, uj companion, uj szakma, stb.), ezeket kapod meg. A Gold Road mellett a Morrowind+warden class, Greymoor+antiquitas szakma, Blackwood+tarsak, Summerset+jewelcrafting, Elsweyr+necro class, Necom+Arcanist class. Ezek mindegyike elerheto mar crownert is, illetve az ESO+ elofizetesnek is a reszei. A collectionnek nem resze se zona es dungeon dlck, se a guildek dlc-i, stb. ezeket csak elofizetokent vagy csak crowner tudod megvenni.
Gold Road most volt akcios, nezz szet, hatha valahol lehet venni meg mindig learazva, csak azt nezd meg, hogy steames vagy bethesdas kulcsot veszel e.
Fontos, hogy a Gold Road Upgrade verzional csak a gold road chaptert kapod meg, a korabbi chapterek (ma mar dlck) tartalmait nem.
Hi,
azt jól értem ha a Collection: Gold Road-ot venném meg a 60 euróst akkor az összes korábbi dlc területet is megkapom?
illetve lehet számítani valami akcióra?
igazából nekem csak Summerset hiányzik mármint nem a gyűjteményből hanem xboxon megvan és szeretem azt a környéket de az is 8 ezer forint lenne csak magában
illetve crown/gold mostani pc-s váltása érdeke 2000 gold / 1 crown láttam cseten, az reális?
azt jól értem ha a Collection: Gold Road-ot venném meg a 60 euróst akkor az összes korábbi dlc területet is megkapom?
illetve lehet számítani valami akcióra?
igazából nekem csak Summerset hiányzik mármint nem a gyűjteményből hanem xboxon megvan és szeretem azt a környéket de az is 8 ezer forint lenne csak magában
illetve crown/gold mostani pc-s váltása érdeke 2000 gold / 1 crown láttam cseten, az reális?
és az a vicces, hogy dps és healer szerepet is játszok egyszerre tömegoszlatásnál pörgök-forgok a bökőkkel boss fájgtnál meg healelem a healert 6-os mágiával 😊
ja viszont nem találtam semmit a settemhez most vagyok 40. szintű
a ruciaim 25 és 30 közöttiek pedig végig mentem már egy csomószor azon a dungeonon
de igazából egy twin sisterses rucinak örülnék Toothrow Set már több van mint kéne csak új nincs
a ruciaim 25 és 30 közöttiek pedig végig mentem már egy csomószor azon a dungeonon
de igazából egy twin sisterses rucinak örülnék Toothrow Set már több van mint kéne csak új nincs
na végre sikerült végigmennem egy dungeonon fagyás nélkül
10.-re csak sikerült...
viszont most nem tudom miért
újraraktam kétszer egyszer ssd-re alig fért fel de fagyott
most meg mindent töröltem az addonokon kívül és levettem lowra a beállításokat
szerintem most marad így aztán megpróbálom feljebb húzni hátha nem az a problem
10.-re csak sikerült...
viszont most nem tudom miért
újraraktam kétszer egyszer ssd-re alig fért fel de fagyott
most meg mindent töröltem az addonokon kívül és levettem lowra a beállításokat
szerintem most marad így aztán megpróbálom feljebb húzni hátha nem az a problem
Nekem tele a bankom meg a táskám bútorokkal amiket találtam.
Pedig már kidobáltam egy csomót a csodás kis kertes házikómban.
Meg van a Hla Oad kecó amit morrowind acsiért lehet megkapni.
Van több házam is,de a legtöbb pici és csak inygenes gyorsutazási pontnak van. XD
Kivéve azt amit tavaly kaptunk,az valami böhöm nagy ház de még csak egyszer voltam ott.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.01.14. 19:46:07
Pedig már kidobáltam egy csomót a csodás kis kertes házikómban.
Meg van a Hla Oad kecó amit morrowind acsiért lehet megkapni.
Van több házam is,de a legtöbb pici és csak inygenes gyorsutazási pontnak van. XD
Kivéve azt amit tavaly kaptunk,az valami böhöm nagy ház de még csak egyszer voltam ott.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.01.14. 19:46:07
én egy kiszáradt bozótot szereztem valahonnan (nem receptet, magát a bokrot)
nagyon jól mutat a háznak nevezett gödör szélén 😄
nagyon jól mutat a háznak nevezett gödör szélén 😄
Ma egy kicsit lopkodtam.
Mivel eltévedtem így valami skyreach vagy mi a túró városba kerültem. 😄
De ilyet is zsebeltem egyik NPC-től.
De ilyet is loptam high isle-n.

Mivel eltévedtem így valami skyreach vagy mi a túró városba kerültem. 😄
De ilyet is zsebeltem egyik NPC-től.
De ilyet is loptam high isle-n.

Fél óra nézésért twitchen ma lehet kapni 1 ládát.
Én nagyon szeretem,már 13 éve tolom,a magam őrült stílusában.
Ez az egyetlen MMO amit minden nap rendszeresen játszom.
F2P accom volt eredetileg nekem is.
Ez az egyetlen MMO amit minden nap rendszeresen játszom.
F2P accom volt eredetileg nekem is.
xboxon is van freeben kipróbáltam hát nem sokáig jutottam 😊
én sem vagyok konzol fan anno kaptam meg hozzá 3 év game passt úgyhogy azért játszok azon kb 3 játékkal
én sem vagyok konzol fan anno kaptam meg hozzá 3 év game passt úgyhogy azért játszok azon kb 3 játékkal
Lol,megnézném én a kotrollerrel a Star Trek online-t. XD
Van olyan hajóm amin van kb 50 skill,boff skill,konzol képesség anyám kínja.
Azt ha négy gombról kéne lőni harcban meg is vesznék.
Arról nem is beszélve hogy én az elmebeteg harc modort tolom,vagyis piruettezek harc közben.
Van olyan hajóm amin van kb 50 skill,boff skill,konzol képesség anyám kínja.
Azt ha négy gombról kéne lőni harcban meg is vesznék.
Arról nem is beszélve hogy én az elmebeteg harc modort tolom,vagyis piruettezek harc közben.
én pörgök, forgok, ugrálok, gurulok amit kontrollerrel nagyon egyszerűen lehet csinálni
billentyűzettel polipnak kell lenni, hogy olyan kombókat levágjak
az igaz, hogy kevesebb gomb van de azt meglehet oldani a jól kiválasztott skillekkel
billentyűzettel polipnak kell lenni, hogy olyan kombókat levágjak
az igaz, hogy kevesebb gomb van de azt meglehet oldani a jól kiválasztott skillekkel
Sosem toltam kontrollerrel.
Nagyon régen volt kontroller a gépemben,amikor még a gyerekek játszottak vele.
De akkor is csak lego játékokat tolták vele.
Nagyon régen volt kontroller a gépemben,amikor még a gyerekek játszottak vele.
De akkor is csak lego játékokat tolták vele.
hát én feladom bezmag 😞
azt írták ha folyton fagy akkor törölni lehet a ini fájlt és akkor kafa lesz
töröltem megkérdezte kontrollerrel akarok-e játszani mondom igen
erre betesz valami xbox emulátort és olyan csúnya lett hogy csak na! minden minimumon beállítás nuku max gamma
áttettem billentyűzetre 4K ultrát belőtte alapbeállításnak
én ezt nem értem
a nyomorult kontroller miatt fagyhatott eddig???
ehhh elnézést, hogy ennyit picsogok de most már tényleg morcos vagyok
olyan szép a játék pc-n (jó boxon sem csúnya) de, hogy irányítás vagy szépség között keljen választani
ehhh
azt írták ha folyton fagy akkor törölni lehet a ini fájlt és akkor kafa lesz
töröltem megkérdezte kontrollerrel akarok-e játszani mondom igen
erre betesz valami xbox emulátort és olyan csúnya lett hogy csak na! minden minimumon beállítás nuku max gamma
áttettem billentyűzetre 4K ultrát belőtte alapbeállításnak
én ezt nem értem
a nyomorult kontroller miatt fagyhatott eddig???
ehhh elnézést, hogy ennyit picsogok de most már tényleg morcos vagyok
olyan szép a játék pc-n (jó boxon sem csúnya) de, hogy irányítás vagy szépség között keljen választani
ehhh
Egy két értékes receptet találtam már lopással.
Bár a legtöbbet megtanultam magamnak.
Bár a legtöbbet megtanultam magamnak.
ja én meg úgy akartam több pénzhez jutni, hogy egy lopott festményt tisztára mostam és gondoltam hátha úgy el lehet passzolni
sajnos nem járt sikerrel a kísérlet
sajnos nem járt sikerrel a kísérlet
"de valami királynak volt az üres wc papír gurigája. XD" az mintha nekem is meg lett volna
ha jól emlékszem kitették a guilba trófeának
viszont nekem a láda nem pálya inter-mediumot még kinyitogatom de felette már nem megy
azt sajnálom, hogy nincs olyan skill ami plusz időt adna nem kéne sok csak egy 5 másodper/szint
pedig szerintem egy ilyen skillnek kézenfekvőnek kéne lennie
ha jól emlékszem kitették a guilba trófeának
viszont nekem a láda nem pálya inter-mediumot még kinyitogatom de felette már nem megy
azt sajnálom, hogy nincs olyan skill ami plusz időt adna nem kéne sok csak egy 5 másodper/szint
pedig szerintem egy ilyen skillnek kézenfekvőnek kéne lennie
Ezt a képet még tavaly csináltam,de szerintem a ládák ugyanott vannak.
Úgy rémlik egyszer valami sárga itemet loptam,nem volt nagy érték,de valami királynak volt az üres wc papír gurigája. XD
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.01.13. 12:11:46
Úgy rémlik egyszer valami sárga itemet loptam,nem volt nagy érték,de valami királynak volt az üres wc papír gurigája. XD
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.01.13. 12:11:46
Házakban igen,már sárga cuccokat is találtam ha jólemlékszem.
Azt hiszem necrom városában szoktam jó recepteket találni a vázákban az utcán. Vagy az NPC-knél.
De házakba betörve daggerfall-ban is jó loot szokott jönni néha.
Na meg van egy hely,aminek nem jut eszembe a neve,állandóan spawnolnak a ládák és csak körbe kell menni és feltörni őket.Mindjárt megkeresem wikin.
Meg is van bal foyen és a bal foyen dockyards,az tök jó hely skill húzásra,állandóan spawnolnak a kincsesládák.
Jut eszembe ha Mirri Elendis társ van veled úgy rémlik extra lootot is lehet szerezni.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.01.13. 11:59:38
Azt hiszem necrom városában szoktam jó recepteket találni a vázákban az utcán. Vagy az NPC-knél.
De házakba betörve daggerfall-ban is jó loot szokott jönni néha.
Na meg van egy hely,aminek nem jut eszembe a neve,állandóan spawnolnak a ládák és csak körbe kell menni és feltörni őket.Mindjárt megkeresem wikin.
Meg is van bal foyen és a bal foyen dockyards,az tök jó hely skill húzásra,állandóan spawnolnak a kincsesládák.
Jut eszembe ha Mirri Elendis társ van veled úgy rémlik extra lootot is lehet szerezni.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.01.13. 11:59:38
"WoW-ban melyik portál utáni démonvilágra gondolsz?": Hellfire Peninsula
"De kellene valami igazi nagy város,ahol sok feltörhető ház van." a házakban jobb cuccok vannak?
"De kellene valami igazi nagy város,ahol sok feltörhető ház van." a házakban jobb cuccok vannak?
Steamen megvan Elsweyr,Summerset,Blackwood,High isle,Necrom,Morrowind.
Nem steames dlc meg nem tudom,fejből csak a tolvaj céh és a dark brotherhood jut eszembe.Steamest megtudom nézni steam appról is. 😄
Klassz hogy a nem steames és steames dlc-k együtt mennek.
Az accom részben steam részben bethesda acc. 😄
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.01.13. 11:26:34
Nem steames dlc meg nem tudom,fejből csak a tolvaj céh és a dark brotherhood jut eszembe.Steamest megtudom nézni steam appról is. 😄
Klassz hogy a nem steames és steames dlc-k együtt mennek.
Az accom részben steam részben bethesda acc. 😄
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.01.13. 11:26:34
Én lusta vagyok és daggerfall-ban lopok. XD
De kellene valami igazi nagy város,ahol sok feltörhető ház van.
WoW-ban melyik portál utáni démonvilágra gondolsz?
Jó pár DLc megvan,de a legutóbbi nincs.
Hátha idén megvehető lesz franc tudja milyne pénzért,ami a játékban van.
Valamiért cartel coin jut eszembe csak,az ESO fizetős pénze nem. XD
Tavalyiról maradt még pár ezer olyan pénzem,abból meg akarom venni majd a tavalyi kieget is,ha lesz rá időm.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.01.13. 11:09:24
De kellene valami igazi nagy város,ahol sok feltörhető ház van.
WoW-ban melyik portál utáni démonvilágra gondolsz?
Jó pár DLc megvan,de a legutóbbi nincs.
Hátha idén megvehető lesz franc tudja milyne pénzért,ami a játékban van.
Valamiért cartel coin jut eszembe csak,az ESO fizetős pénze nem. XD
Tavalyiról maradt még pár ezer olyan pénzem,abból meg akarom venni majd a tavalyi kieget is,ha lesz rá időm.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.01.13. 11:09:24
én wow-ban parázok a portál utáni első démonvilágtól azt nagyon embertelenre sikerült megcsinálniuk
Coldharbourban engem inkább csak az idegesít, hogy minden lépésnél valaki, valami le akar gyilkolni amit persze nem tudnak megcsinálni de folyamatosan próbálkoznak
a lopott jutalmat szerintem a Legerdemain skill határozza meg
de mondjuk fizetős dlc zónákban nagyobb esélyed van olyan helyre menni amit még nem fosztottak ki
illetve az időszak is számít mikor kevesen vannak a szerveren akkor érdemes lopni
nekem megvan a napi köröm, hogy honnan rablok 😊
Coldharbourban engem inkább csak az idegesít, hogy minden lépésnél valaki, valami le akar gyilkolni amit persze nem tudnak megcsinálni de folyamatosan próbálkoznak
a lopott jutalmat szerintem a Legerdemain skill határozza meg
de mondjuk fizetős dlc zónákban nagyobb esélyed van olyan helyre menni amit még nem fosztottak ki
illetve az időszak is számít mikor kevesen vannak a szerveren akkor érdemes lopni
nekem megvan a napi köröm, hogy honnan rablok 😊
Hú de utáltam coldharbourt,nekem túl halott világ.
Azt hiszem áskálódni voltam ott,mert valami ronda nekró cuccost találtam a házba.
Igaz csak akkor jöttem rá hogy ronda mikor meglett. 😄
Nincs valami jó tipped melyik városban éri meg leginkább rabolni?
Vagy mindegyik városban ugyanazokat találom ha betörök?
Kis off:WoW-ban van egy 71-es gem zabáló sámánom. 😄
Erőt vettem magamon és kifarmoltam az earthen fajt,nem volt rövid és kb 60%-nál fel akartam adni,de aztán egyhuzamban nekifeküdtem és addig nem aludtam amíg meg nem lett. XD
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.01.13. 10:37:31
Azt hiszem áskálódni voltam ott,mert valami ronda nekró cuccost találtam a házba.
Igaz csak akkor jöttem rá hogy ronda mikor meglett. 😄
Nincs valami jó tipped melyik városban éri meg leginkább rabolni?
Vagy mindegyik városban ugyanazokat találom ha betörök?
Kis off:WoW-ban van egy 71-es gem zabáló sámánom. 😄
Erőt vettem magamon és kifarmoltam az earthen fajt,nem volt rövid és kb 60%-nál fel akartam adni,de aztán egyhuzamban nekifeküdtem és addig nem aludtam amíg meg nem lett. XD
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.01.13. 10:37:31
Jol tetted, ezek szerint valtozott, regebben nem volt ott.
azért lecsekkoltam cold harbert és hollow cityben tényleg baromi jó herbát farmolni kb két lépésenként van egy gaz és három columbine-t is találtam kb 15 perc farmolással
na megoldódott a rejtély szerencsétlen gép nem kapott elég levegőt
a házon van egy ajtó kinyitottam és pöc-röf
ehhh
a házon van egy ajtó kinyitottam és pöc-röf
ehhh
mint kiderült low-on van alapból szóval nem ez lehet a gond
még ma nem voltam olyan szituációban mint tegnap, hogy huszan dobáltak mindenféle csili-vili effektet
viszont úgy tűnik farmolni akkor érdemes ha sokan vannak a szerveren talán hamarabb spawnolnak a cuccok
de ami még zavar a cset és az infó overlappol így nem látom milyen jutalmakat kapok illetve a cset nagyon apróbetűs azt meg nem nagyon tudom olvasni de az mondjuk kevésbé zavar esetleg dungeonban necces
nincs olyan addon ami ezt orvosolja? mondjuk a bal alsó sarokból felteszi a bal felsőbe a csetet
az addonról jut eszembe az összes out of date nem lehet, hogy valamelyik bezavar?
tulajdon képen nekem csak a minimap meg az aukciós cucc kell
az aukciós izé meg tényleg olyan franyákúl működik, hogy valaki egyszer trollkodásból vagy véletlenül kitett egy sima mezei vastőrt 20K-ért azóta több vendornál is láttam, hogy sokan hirdetik ennyiért (lehet meg is vesznek párat mert "ha 20K akkor az biztos klafa"😉
én is kitettem egy be nem árazott 20. szintű tök szimpla zöld nyakláncot 500 goldért aztán mikor kellett a hely leszedtem azóta 500 gold az ára
még ma nem voltam olyan szituációban mint tegnap, hogy huszan dobáltak mindenféle csili-vili effektet
viszont úgy tűnik farmolni akkor érdemes ha sokan vannak a szerveren talán hamarabb spawnolnak a cuccok
de ami még zavar a cset és az infó overlappol így nem látom milyen jutalmakat kapok illetve a cset nagyon apróbetűs azt meg nem nagyon tudom olvasni de az mondjuk kevésbé zavar esetleg dungeonban necces
nincs olyan addon ami ezt orvosolja? mondjuk a bal alsó sarokból felteszi a bal felsőbe a csetet
az addonról jut eszembe az összes out of date nem lehet, hogy valamelyik bezavar?
tulajdon képen nekem csak a minimap meg az aukciós cucc kell
az aukciós izé meg tényleg olyan franyákúl működik, hogy valaki egyszer trollkodásból vagy véletlenül kitett egy sima mezei vastőrt 20K-ért azóta több vendornál is láttam, hogy sokan hirdetik ennyiért (lehet meg is vesznek párat mert "ha 20K akkor az biztos klafa"😉
én is kitettem egy be nem árazott 20. szintű tök szimpla zöld nyakláncot 500 goldért aztán mikor kellett a hely leszedtem azóta 500 gold az ára
Nem tudom mi lehet a probléma,de nekem nem épp erős vagy új gépem van és gond nélkül játszom vele.
Csak akkor szokott gond lenni ha STO után akarok játszani,az valamiért le fárasztja a gépet. XD
Csak akkor szokott gond lenni ha STO után akarok játszani,az valamiért le fárasztja a gépet. XD
okés, köszi megpróbálom,
Vedd le az emberek reszletesseget, van egy olyan opcio, hogy a korulotted levo emberek mennyire legyenek reszletesek, mennyi animaciot mutasson a kliens, azzal tudsz ezen segiteni.
de már jó párszor voltam dungeonban egy csomó dolomit kört lenyomtam és nincs semmi baj
(nem szaggat nem fagy)
de tegnap így, hogy ott volt az a rengeteg ember többször kifagyott
de nem kékhalál vagy szaggatás előtte, hanem fogja magát és újraindul a gép
(nem szaggat nem fagy)
de tegnap így, hogy ott volt az a rengeteg ember többször kifagyott
de nem kékhalál vagy szaggatás előtte, hanem fogja magát és újraindul a gép
alapbeállításokat használtam így be volt/van kapcsolva
most visszatettem defaultra a beállításokat
pont elcsíptem egy kisebb dolomitot miközben figyeltem a videókártya hőmérsékletét
nem ment feljebb 40%-os kihasználtság mellett 51-53 fokos és nem bőgnek a ventilátorok
most visszatettem defaultra a beállításokat
pont elcsíptem egy kisebb dolomitot miközben figyeltem a videókártya hőmérsékletét
nem ment feljebb 40%-os kihasználtság mellett 51-53 fokos és nem bőgnek a ventilátorok
ugyanilyen konfigon jatszok (i7@8700, 3060, 32gb, dx10, w10, ssd) es maxra huzva megy minden stabil 60 fpssel (sot, van amikor parhuzamosan 2 kliens fut a bankos karakter miatt), de se fagyas, se akadas, se semmi nincs. igaz, 1080-ban fut, nem 2-4k-ban, dlss quality mode-dal. Egyedul a bloom van kikapcsolva, nem szeretem azt az effektet egyik jatekban sem.
Multithread rendering be van kapcsolva?
Multithread rendering be van kapcsolva?
az mitől lehet, hogy folyton fagy a játék? valszeg a videokártya melegszik túl mert pörögnek a ventilátorok mint állat
amíg nincs sok effekt elfut rendesen de ma a monolitnál kellett volna fél szint és folyamatosan fagyott különböző beállításokkal
a gépigény.hu szerint lazán kéne mennie 4K-ban 60 fps-el nálam az 1200x akárhány (pontosan meg akartam nézni de már a karakter választáskor kifagyott úgyhogy el is szállt a kommentem) 30fps
az nvidiának van ilyen játékoptimalizáló szoftvere de ott meg azt írja nem elérhetők a beállítások
a konfig: i7 proci, 32 giga ram, nvidia geforce rtx 3060 12 giga ram, dirctx 12, win 10
milyen beállítást vegyek vissza?
vagy esetleg rakjam újra a játékot?
tök láma vagyok az ilyenekhez
Utoljára szerkesztette: Irgum76, 2025.01.11. 00:34:31
amíg nincs sok effekt elfut rendesen de ma a monolitnál kellett volna fél szint és folyamatosan fagyott különböző beállításokkal
a gépigény.hu szerint lazán kéne mennie 4K-ban 60 fps-el nálam az 1200x akárhány (pontosan meg akartam nézni de már a karakter választáskor kifagyott úgyhogy el is szállt a kommentem) 30fps
az nvidiának van ilyen játékoptimalizáló szoftvere de ott meg azt írja nem elérhetők a beállítások
a konfig: i7 proci, 32 giga ram, nvidia geforce rtx 3060 12 giga ram, dirctx 12, win 10
milyen beállítást vegyek vissza?
vagy esetleg rakjam újra a játékot?
tök láma vagyok az ilyenekhez
Utoljára szerkesztette: Irgum76, 2025.01.11. 00:34:31
Lopásból is lehet pénzt keresni.
Most nem volt kedvem messzire menni,így csak a necrom tolvaj céh körül zsebelgettem.
Jött recept is.Új zónában nem tudom milyen lehet a loot,még nincs meg az új zóna.
Majd keresek valami nagy várost is sok sok házzal ahova be lehet törni,abból jobb loot jön.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.01.10. 17:43:21
Most nem volt kedvem messzire menni,így csak a necrom tolvaj céh körül zsebelgettem.
Jött recept is.Új zónában nem tudom milyen lehet a loot,még nincs meg az új zóna.
Majd keresek valami nagy várost is sok sok házzal ahova be lehet törni,abból jobb loot jön.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.01.10. 17:43:21
Igen, négy és fél millát kaptam érte, lehet olcsón tettem ki, úgyemlékszem egyből vitték.
Abból lett házam.
Az a gubanc ESO+ nélkül nehéz kraft küldiket tolni, egyből tele a táska. Azt hiszem hét karimnak naponta hoz follower kraft alapanyagokat, van amelyiknek öt is, már azt is nehéz tárolni.
Most Winter event nekem kiesett.
Star Trek online Winter event nagyon lefárasztott, ötven karival toltam, plusz WoW-ban 20-adik évfordulós event volt.
Csontváz cuccok évekig hevertek a bankomban.
Ha nem mondjátok nem is tudom hogy értékes, csak eltettem mint mindig mindent. XD
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.01.10. 10:26:49
Abból lett házam.
Az a gubanc ESO+ nélkül nehéz kraft küldiket tolni, egyből tele a táska. Azt hiszem hét karimnak naponta hoz follower kraft alapanyagokat, van amelyiknek öt is, már azt is nehéz tárolni.
Most Winter event nekem kiesett.
Star Trek online Winter event nagyon lefárasztott, ötven karival toltam, plusz WoW-ban 20-adik évfordulós event volt.
Csontváz cuccok évekig hevertek a bankomban.
Ha nem mondjátok nem is tudom hogy értékes, csak eltettem mint mindig mindent. XD
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.01.10. 10:26:49
Ezert erdemes a random recepteket ado eventeket megnyomni, akar tobb karakterrel (accounttal), mert ritka es/vagy chapterekhez kotheto reciket es motifokat jo aron viszik. Na nem azonnal, mert akkor aranylag sok jelenik meg a piacon es lemegy az ara, hanem fel ev mulva, amikor visszaall minden a regi kerekvagasba.
Pl a mostani winter event alatt lehetett csinalnie gy 15 darabbol osszeallo ruhat, azokat a darabokat az event alatt 10-20k darabaron vittek, fel ev mulva minimum duplaja lesz, kesobb meg tobb. Emlekezz a skeletonos darabokra, ha jol emlekszem te is adtal el belole tavaly majdnem millios aron, az is ilyen.
Pl a mostani winter event alatt lehetett csinalnie gy 15 darabbol osszeallo ruhat, azokat a darabokat az event alatt 10-20k darabaron vittek, fel ev mulva minimum duplaja lesz, kesobb meg tobb. Emlekezz a skeletonos darabokra, ha jol emlekszem te is adtal el belole tavaly majdnem millios aron, az is ilyen.
Reggelre két receptemet már el is vitték.
Köszi szépen a lehetőséget, még gondolkozok rajta mert nem biztos, hogy pár napnál tovább játszanék.
Ezt a steamen láttam azzal a felirattal hogy:Typical PVP zerg...
XD
De ez is onnan van.😄

Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.01.10. 01:22:49
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
XD
De ez is onnan van.😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.01.10. 01:22:49
Ma frissítettem TTC-t,igaz nagyon nem volt lemaradva,mert tegnap is frissítettem.
Kíváncsiságból megnéztem a tavalyi eventen potyogott receptek ára nem ment-e fel.
Találtam olyat ami sokat ér,TTC szerint.
Raktam még fel párat.Bár nem lettek túl drágák tavaly óta.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.01.10. 01:15:32
Kíváncsiságból megnéztem a tavalyi eventen potyogott receptek ára nem ment-e fel.
Találtam olyat ami sokat ér,TTC szerint.
Raktam még fel párat.Bár nem lettek túl drágák tavaly óta.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.01.10. 01:15:32
Nekem vagy hat karival van meg az összes craft skill,lehet több,de nem vagyok biztos.
Annyi rohadt sok survey jött hogy tele lött vele a hócipőm.
Töröltem iszonyú sokat,ki a túrónak van arra ideje hogy többszáz helyre el galoppozzon.
Annyi rohadt sok survey jött hogy tele lött vele a hócipőm.
Töröltem iszonyú sokat,ki a túrónak van arra ideje hogy többszáz helyre el galoppozzon.
Felszoktam menni,mondjuk decemberben elhanyagoltam két okból is,egyrészt az ünnepek miatt alig volt időm,másrészt felhúzott a játék hogy a hibámon kívül buktam két napot a napi jutalomból,na nem azért mert hú de nagy jutalom lett volna,csak egyszerűen szeretem ha mindig minden napi jutalom be van zsákolva,ez amolyan hülye kényszeres szokás. 😄
Régen war thunderben ha jól emlékszem több mint 300 napig toltam hiba nélkül,de mivel a játék csak szivatott feladtam.
Meg STO-ban toltam a winter eventet 50 karival és enyhén szóva lefárasztott.Plusz még WoW-ban is csináltam az évfordulós eventet ESO-ra nem volt idő.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.01.09. 16:20:12
Régen war thunderben ha jól emlékszem több mint 300 napig toltam hiba nélkül,de mivel a játék csak szivatott feladtam.
Meg STO-ban toltam a winter eventet 50 karival és enyhén szóva lefárasztott.Plusz még WoW-ban is csináltam az évfordulós eventet ESO-ra nem volt idő.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.01.09. 16:20:12