24767

Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Terheleses tesztet futtattal, vagy mas jatekban nem fagy, ahol szinten komolyan dolgozik a gep es a vkartya?
Irtad lentebb, hogy a hazat kinyitva kapott kis extra hutest a rendszer, nem lehet, hogy a hazban levo ventik nem mukodnek jol es tulmelegszik a rendszer?
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2025.01.17. 16:27:57 -
Irgum76 #24606 köszi de nem szaggat, fut szépen csak egyszercsak újraindul a gép mintha resetelted volna
de azért csekkolom -
Irgum76 #24605 1080p-ben nem fagyott dungeonban sem medium beállítással 30 fps-el kontroller nélkül
(estem-keltem) de volt annyi effekt mint állat nagyok tolták szóval ja működik -
fluency #24604 Van egy mods nevű mappa az egyik meghajtómon, ide szoktam leszedni játékokhoz a cuccokat és innen telepítem őket. Használtam már valami automata cuccot, de valamiért maradtam a kézi frissítésnél. Ha behülyül a minion, akkor a live mappa repül és kézzel bemásolom amik kellenek újra. :)
@Irgum76
Az ambient occlusion grafikai beállítást nézd meg, mert nekem a Screen Space GI vagy 20%-al csökkentette az FPS-t.
De gyanítom, hogy a kontrollered vezérlőjével van valami, te is írtad, hogy "megkérdezte kontrollerrel akarok-e játszani mondom igen erre betesz valami xbox emulátort és olyan csúnya lett hogy csak na". Kíváncsi vagyok, ha lehúzod a kontrollert, akkor is akad-e a játék... -
Irgum76 #24603 Kerdeznem a szokasos dolgokat, driverek frissek? bioshoz nyultal?
elvileg frissek és biosba én nem merek belekavarni úgyhogy azt még vagy haver vagy szerviz állította be
de szerintem kontroller nélkül nem lenne gond majd teszttelem dungeonban mert oda még nem mentem kontroller nélkül
(nem nagyon ismerem a gombokat :) ) -
Tenyleg nem tudom mi lehet a gond.
7 evig jatszottam i5@4460, 16gb ram, ssd, win7, 1060 vkartya komboval, medium high beallitas mellett stabil 60 fps volt, sohase akadt v. fagyott, csak ha egy outdated vagy rosszul mukodo addon bekavart.
3 eve jatszok egy i7@8700, 32gb, ssd, win10, 3060 kartyaval, ultra beallitasokkal (par extra effekt kikapcsolva, lasd bloom), es stabil 60 fps, akadas es fagyas sosem.
Kerdeznem a szokasos dolgokat, driverek frissek? bioshoz nyultal? (intel 13-14 gen procikkal van valami gebasz), vc++ es tarsai fennvannak?
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2025.01.17. 13:19:24 -
Irgum76 #24601 "Amikor ujratelepited, akkor a Documents\Elder Scrolls Online\live\-bol is kiszeded a cuccokat (konfig fileok, inik, stb.) "
igen, mindent kipucoltam
majd talán jön geek haver aztán talán ő tud valamit kiokoskodni -
Hat, en nem bizok az ilyen automata frissitesu rendszerben. Kenyelmes, idot sporolok, oke. De volt mar, hogy felkerult egy rosszul frissitett addon, a minion lehuzta, frissitette es alig tudtam helyreallitani a dolgokat. Ha kezzel frissitem, akkor elotte latom, hogy mi mukodik es mi nem. Picit olyan, mint a Skyrim/FO4 hivatalos frissitesei, jobb addig nem veghezvinni, mig a kapcsolodo script extendert pl nem frissitettek le, mert csak baj lesz belole.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2025.01.17. 12:28:23 -
"most a legújabb hepje, hogy induláskor ha megnyomom az akció gombot billentyűzeten "e" akkor minden egyes gombnyomáskor megnyitja a böngészőben az eso oldalát..."
Hat sok buggal talalkoztam mar, de ez most uj :)
Amikor ujratelepited, akkor a Documents\Elder Scrolls Online\live\-bol is kiszeded a cuccokat (konfig fileok, inik, stb.) -
Plata #24598 Igen ő is esoui-ról tölti.
Az összes addont megtalálod benne. -
Irgum76 #24597 Köszi az infót
Fred: már próbáltam mindent töröltem mindent a dokukból is az összes addont, újraraktam ssd-re vissza hdd-re egy megoldás van ha minimumra teszem a beállításokat, közepesen már fagy dungeonbokban
illetve még láttam két megoldást az egyik vegyük ki az elemet az alaplapból a másik töröljünk rendszerfájlokat hát ezeket nem szeretném kipróbálni :)
most a legújabb hepje, hogy induláskor ha megnyomom az akció gombot billentyűzeten "e" akkor minden egyes gombnyomáskor megnyitja a böngészőben az eso oldalát...
ilyenkor próbálok mindent még nem jöttem rá mi a problem de valahogy sikerül ezt megoldani
(pedig most hétvégén terveztem, hogy felhúzom lvl 45-rő 50-esre)
most az xboxos karakterekkel tökölődök inkább
mert a templár/crafter skilljei annyira el vannak cseszve, hogy az borzalom a haramiámnál annyi fölösleges cucc volt, hogy kb 50 slotot sikerült felszabadítani gyűrűből volt vagy 8 db -
fluency #24596 Ez a Minion tényleg nem rossz. Úgy nézem az ESOUI-t használja, amit én is nézni szoktam. Köszi! :) -
Plata #24595 Nekem van minyon addonom,a klánban ajánlotta valaki,tök jó,mindent frissít magától és mindent jól telepít,ha én telepítem az káosz. :D
Igazából Minion a neve. -
fluency #24594 Nekem több addon van és kézzel frissítem. :D -
Plata #24593 Köszi,de lehet ránézek a wikire,hátha találok valamit,ha nincs érdekes képesség akkor nem is igazán érdekel.
Ha újra játszani akarok rendesen úgyis veszek ESO+-t akkor meg a zónához hozzáférek talán.
Megtaláltam az addont az appban,az jobb,mert automatikusan telepíti és nem kell vele vacakolni,plusz frissíti is.
Most néztem meg appban,már van 45 addonom. XD
Ennyit kézzel frissíteni egy kicsit gáz lenne.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.01.17. 10:39:14 -
fluency #24592 Van egy scribing addon, amit csekkolhatsz: ScribingUI
Azt nem tudom, hogy ha nincs meg a Gold Road akkor is működik-e, de egy próbát megér. -
Plata #24591 De ha jól gondolom akkor sem hozhatok létre szabadon bármiféle képességet vagy spellt,csak amit a játék fel kínál.
Vagyis hiába szeretnék egy vízen járás képességet mint a WoW-ban a sámánnak is van,vagy még több íjász képességet a tolvajomnak.
Mert a bow skillhez kevés jó képesség van.igazán lehetne több és izgalmasabb.
Egyébként tényleg nincs semmi féle megoldás a vízen járásra?
Valmai poti vagy kaja esetleg megszáll a szentlélek? :D
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.01.17. 10:35:08 -
Ha az osszes addont deaktivalod, akkor is ezt csinalja? Mert vannak olyan nem friss(itett) addonok, amelyek mondjuk folyamatosan olyan scripteket akarnak hasznalni, ami mar tiltva van az API-ban, igy aztan csak lassitanak. Egyszer erdemes kikapcsolni mindet, majd anelkul jol fut minden, akkor egyenkent visszakapcsolva es tesztelni. Ha addon nelkul is rossz a teljesitmeny, akkor passzolok.
Kontrollert meg nem probaltam ESO-hoz, azzal nincs tapasztalatom. -
A Gold Road a zona es sztori mellett behozta a jatekba a Scribinget, ami kvazi egy tescos Spell Crafting, ahol te rakod ossze es alakitod ki az adott skill fahoz tartozo 1-1 spellt vagy abilityt. -
fluency #24587 A 3. féltől származó kontroller progik bezavarhatnak a játék működésébe (elvileg natív kontroller támogatás került U41-el a játékba). Megnéztem, nálam X inputos kontrollerrel nem volt különösebb fps drop. Mondjuk baromi fura volt kontrollerrel dungeonba gyakni. :)
A Gold Road Collection nincs leárazva most, úgy néztem a hivatalos viszonteladóknál. A nem hivatalosoknál 27 dolcsi a legolcsóbb: Gold Road Collection
Itt viszont figyelni kell arra, amit Fred írt, hogy melyik platfromra veszed és véletlenül se upgrade legyen, na meg csak min. 98%-os és sok visszajelzéssel rendelkező eladóktól vegyél...
Utoljára szerkesztette: fluency, 2025.01.17. 10:15:31 -
Plata #24587 Fred nekem nem tiszta hogy gold road mit is ad a játékhoz.
Tudom új zóna de a többi nem világos.
Ha majd be kerül crown store-ba meg akarom venni, ha lesz időm.
Múltkor kaptam valami skill színezős marhaságot, egy rakás skillhez alternatív színt.
Telefonom az alternatív szót Walter-re írta át. XD -
Irgum76 #24586 Köszi szépen
de azt hiszem sajnos passzolom a PC-t végül is boxon is szép megvan egy csomó dlc és soha nem fagy
ezt a kontroller dolgot nem igazán értem, hogy miért veszi le ennyire a teljesítményt de nekem kontrollerrel adja az igazi játékélményt -
Igen is meg nem is. A Collection Gold Road nem az osszes DLC-t adja meg, abbol van vagy 40+, hanem csak a korabbi nyari kiegeszitoket es azok extrait.
Eddig minden nyaron jott egy kiegeszito (chapter), ezekhez tartoztak uj dolgok (uj class, uj companion, uj szakma, stb.), ezeket kapod meg. A Gold Road mellett a Morrowind+warden class, Greymoor+antiquitas szakma, Blackwood+tarsak, Summerset+jewelcrafting, Elsweyr+necro class, Necom+Arcanist class. Ezek mindegyike elerheto mar crownert is, illetve az ESO+ elofizetesnek is a reszei. A collectionnek nem resze se zona es dungeon dlck, se a guildek dlc-i, stb. ezeket csak elofizetokent vagy csak crowner tudod megvenni.
Gold Road most volt akcios, nezz szet, hatha valahol lehet venni meg mindig learazva, csak azt nezd meg, hogy steames vagy bethesdas kulcsot veszel e.
Fontos, hogy a Gold Road Upgrade verzional csak a gold road chaptert kapod meg, a korabbi chapterek (ma mar dlck) tartalmait nem. -
Irgum76 #24584 Hi,
azt jól értem ha a Collection: Gold Road-ot venném meg a 60 euróst akkor az összes korábbi dlc területet is megkapom?
illetve lehet számítani valami akcióra?
igazából nekem csak Summerset hiányzik mármint nem a gyűjteményből hanem xboxon megvan és szeretem azt a környéket de az is 8 ezer forint lenne csak magában
illetve crown/gold mostani pc-s váltása érdeke 2000 gold / 1 crown láttam cseten, az reális? -
Irgum76 #24583 és az a vicces, hogy dps és healer szerepet is játszok egyszerre tömegoszlatásnál pörgök-forgok a bökőkkel boss fájgtnál meg healelem a healert 6-os mágiával :) -
Irgum76 #24582 ja viszont nem találtam semmit a settemhez most vagyok 40. szintű
a ruciaim 25 és 30 közöttiek pedig végig mentem már egy csomószor azon a dungeonon
de igazából egy twin sisterses rucinak örülnék Toothrow Set már több van mint kéne csak új nincs -
Irgum76 #24581 na végre sikerült végigmennem egy dungeonon fagyás nélkül
10.-re csak sikerült...
viszont most nem tudom miért
újraraktam kétszer egyszer ssd-re alig fért fel de fagyott
most meg mindent töröltem az addonokon kívül és levettem lowra a beállításokat
szerintem most marad így aztán megpróbálom feljebb húzni hátha nem az a problem -
Plata #24580 Nekem tele a bankom meg a táskám bútorokkal amiket találtam.
Pedig már kidobáltam egy csomót a csodás kis kertes házikómban.
Meg van a Hla Oad kecó amit morrowind acsiért lehet megkapni.
Van több házam is,de a legtöbb pici és csak inygenes gyorsutazási pontnak van. XD
Kivéve azt amit tavaly kaptunk,az valami böhöm nagy ház de még csak egyszer voltam ott.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.01.14. 19:46:07 -
Irgum76 #24579 én egy kiszáradt bozótot szereztem valahonnan (nem receptet, magát a bokrot)
nagyon jól mutat a háznak nevezett gödör szélén :D -
Plata #24578 Ma egy kicsit lopkodtam.
Mivel eltévedtem így valami skyreach vagy mi a túró városba kerültem. :D
De ilyet is zsebeltem egyik NPC-től.
De ilyet is loptam high isle-n.
-
Plata #24577 Fél óra nézésért twitchen ma lehet kapni 1 ládát. -
Irgum76 #24576 na így ne játssz kontrollerrel
:)
-
Plata #24575 Én nagyon szeretem,már 13 éve tolom,a magam őrült stílusában.
Ez az egyetlen MMO amit minden nap rendszeresen játszom.
F2P accom volt eredetileg nekem is. -
Irgum76 #24574 xboxon is van freeben kipróbáltam hát nem sokáig jutottam :)
én sem vagyok konzol fan anno kaptam meg hozzá 3 év game passt úgyhogy azért játszok azon kb 3 játékkal -
Plata #24573 Lol,megnézném én a kotrollerrel a Star Trek online-t. XD
Van olyan hajóm amin van kb 50 skill,boff skill,konzol képesség anyám kínja.
Azt ha négy gombról kéne lőni harcban meg is vesznék.
Arról nem is beszélve hogy én az elmebeteg harc modort tolom,vagyis piruettezek harc közben. -
Irgum76 #24572 én pörgök, forgok, ugrálok, gurulok amit kontrollerrel nagyon egyszerűen lehet csinálni
billentyűzettel polipnak kell lenni, hogy olyan kombókat levágjak
az igaz, hogy kevesebb gomb van de azt meglehet oldani a jól kiválasztott skillekkel -
Plata #24571 Sosem toltam kontrollerrel.
Nagyon régen volt kontroller a gépemben,amikor még a gyerekek játszottak vele.
De akkor is csak lego játékokat tolták vele. -
Irgum76 #24570 hát én feladom bezmag :(
azt írták ha folyton fagy akkor törölni lehet a ini fájlt és akkor kafa lesz
töröltem megkérdezte kontrollerrel akarok-e játszani mondom igen
erre betesz valami xbox emulátort és olyan csúnya lett hogy csak na! minden minimumon beállítás nuku max gamma
áttettem billentyűzetre 4K ultrát belőtte alapbeállításnak
én ezt nem értem
a nyomorult kontroller miatt fagyhatott eddig???
ehhh elnézést, hogy ennyit picsogok de most már tényleg morcos vagyok
olyan szép a játék pc-n (jó boxon sem csúnya) de, hogy irányítás vagy szépség között keljen választani
ehhh -
Plata #24569 Egy két értékes receptet találtam már lopással.
Bár a legtöbbet megtanultam magamnak.
-
Irgum76 #24568 ja én meg úgy akartam több pénzhez jutni, hogy egy lopott festményt tisztára mostam és gondoltam hátha úgy el lehet passzolni
sajnos nem járt sikerrel a kísérlet