Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Irgum76 #24556 mint kiderült low-on van alapból szóval nem ez lehet a gond
még ma nem voltam olyan szituációban mint tegnap, hogy huszan dobáltak mindenféle csili-vili effektet
viszont úgy tűnik farmolni akkor érdemes ha sokan vannak a szerveren talán hamarabb spawnolnak a cuccok
de ami még zavar a cset és az infó overlappol így nem látom milyen jutalmakat kapok illetve a cset nagyon apróbetűs azt meg nem nagyon tudom olvasni de az mondjuk kevésbé zavar esetleg dungeonban necces
nincs olyan addon ami ezt orvosolja? mondjuk a bal alsó sarokból felteszi a bal felsőbe a csetet
az addonról jut eszembe az összes out of date nem lehet, hogy valamelyik bezavar?
tulajdon képen nekem csak a minimap meg az aukciós cucc kell
az aukciós izé meg tényleg olyan franyákúl működik, hogy valaki egyszer trollkodásból vagy véletlenül kitett egy sima mezei vastőrt 20K-ért azóta több vendornál is láttam, hogy sokan hirdetik ennyiért (lehet meg is vesznek párat mert "ha 20K akkor az biztos klafa")
én is kitettem egy be nem árazott 20. szintű tök szimpla zöld nyakláncot 500 goldért aztán mikor kellett a hely leszedtem azóta 500 gold az ára