sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• Plata
    Fredék szövetségéből még szerintem nem dobtak ki inaktivitás miatt.
    Mostanában én is sokat nem voltam fent,vagy Sw ToR miatt,mert tolom ezerrel a seasont és másra nincs idő,vagy ha visszamegyek WoW-ozni,WoW szerintem rosszabb bármilyen drognál,bár még nem próbáltam,de cigiről könnyebb volt leszokni kb 30 éve mint a WoW-ról,mindig újra és újra vissza csábít.Az a baj hogy tényleg hiányzik,ideig óráig tolom is újra,de aztán persze mindig feladom,mert már nem a régi,de akkor is hiányzik.Hiányzik hogy csavarogjak a törpémmel.Na persze ma már úgysem birom úgy a játékot mint rég,röhej hogy annak idején alapjátékban még fél napot elcsesztünk instában,most meg félóra után unalmas,kivéve ha timewalking.Az még leköt. Mondjuk régen azért volt hogy a haverokkal félnapot elbaromkodtunk a játékban csak úgy,például volt hogy órákig dekkoltunk egy hajó árbócán láthatatlanul és szekáltuk a hordásokat. :D De akkor még a WoW inkább a közösségről szólt,meg a közös játékról.
    ESO-ban is inkább a hülyeségek szoktak lekötni,pecázás,főzőcskézés,lopás,betörés,zsebelés. Meg néha a random instázás,csak ne lennének a random insták olyanok mintha az egész csapatnak hasmenése lenne és az insta végén lenne a budi.
    Rohannak ész nélkül és kész.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.01.09. 15:59:53