sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• Plata
    Szeretem az ESO-t mert nagyon klassz játék,de komoly hiányosságai vannak amik miatt néha nagyon frusztráló a játék,az egyik ilyen a kereskedés.
    Iszonyú szarul van megoldva az hogy van a fene tudja hány helyen vendor és azoknál kell árulni és mindnél más az ára a cuccoknak.
    Mikor vettem karakteremnek szettet,csak lilát mert elég az neki,akkor is rengeteget szívtam vele,az egyik vendornál a szett item emi kellett volna lehet hogy 100 pezetába kerül a másiknál meg 12 ezerbe,de nem tudod,csak úgy ha felmész a netre és megnézed,utána meg loholhatsz többszáz kilómétert a vendorhoz,ha mázlid van a cucc megvan,ha nincs akkor tipli a következőhöz.
    Nagy kibaszás ez a játékosokkal,mi van ha valaki nem ismeri a honlapot és csak a játékban keres meg x vendort és nézi az árat,akkor lehet hogy húszszoros áron veszi meg,mert nem tudja hogy másik városban vagy a szomszéd utcában a vendornál van olcsóbb.
    Központi aukciós házzal elveszne ez a katyvasz.Mindenki egy helyre tenné be,látnád melyik a legolcsóbb és kész.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.01.09. 12:22:06