sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• Irgum76
    "Ha kereskedni akarsz,szerintem tölts le olyan addont ami megmondja mi mennyibe kerül vagy mennyit ér."

persze felraktam én is de szerintem ez az addon gáz mert nem a reális értéket mutatja hanem a hirdetéseket nézi a sok birka meg megy az addon után így illreális árakat határoznak meg
    xboxon ez teljesen más max végigjárod a kereskedőket és ahhoz viszonyítasz vagy csak tippelsz ha pl egy ismeretlen bútor recepted van

"Egyébként 16 ezret össze lopni nem nehéz."

hát 3 nap játék után nem is könnyű :)

"Inkább csinálj értékes bútorokat."
    ezt már kidumáltuk párszor, hogy szerintem(ünk) nem éri meg csak exhasra bútort gyártani

"Egyébként meg sokszor a kaja hozzávaló többet ér mint a kaja."

de ez jó recept: kukac csali, fehérhús (majmokból jön), cékla vagy mi 13 gold volt darabja (mivel orkiában van a lelőhely) és ez a nyomorult colmubán
    most lófráltam kicsit a susnyásba nagyon kevés gazt találtam állítólag Cold harberben van jó hely de ott még nem tartok a fősztoryban