Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Irgum76 #24528 Hi,
elkezdtem játszogatni PC-n aztán beszippantott megint
szóvak belevágtam a kereskedésbe is
mai napom arra ment rá, hogy összekuporgassak 5K goldot egy 16 ezres receptre loptam csaltam hazudtam de meglett :)
Orzorga's Tripe Trifle Pocket mondom lehet, hogy drága de százszor visszahozza az árát (sajnos a 10 éves évfordulón nem hívtam le az ork DLC-t csak játszottam ott)
mondom minden tök ingyen van hozzá próbaképp gondoltam veszek egy adag Columbine-t erre kiderült 1000 gold darabja annak a hülye gaznak
hogy ezek a hülye számok hogy jönnek ki azt nem tudom de mindenki tartja magát hozzá mert látja az addonban, hogy mindenki ennyiért hirdeti de csak a hülye veszi meg
az arany fa temperáló meg 750 WTF???
el is határoztam, hogy felcsapok ácsnak aszt dobálom a gold botokat / nyilakat tonnaszámra
de kicsit lehangoló ha kiteszem simán a Columbine-t nagyobb a haszon mintha megsütöm a sütiket még ha háromszorossal is akkor is