sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• PiszkosFred
    Hat... azert nem mervado amit en irok/mondok, mert elfogult vagyok. De ez a video kurvanagy :) Leszedtem az 1080ast torrentrol - szerencsere van seed, jott mint a kisangyal -, elkezdtem nezni, es leszamitva a vizjeleket, eszre se vettem, hogy vegetert a video.

Van ebben a 45 percben minden, mint a bucsuban. Ejszaka-nappal valtozas, lovaglas, fp harc, terkepreszletek, parbeszedek, es nagyon hosszu es latvanyos utazas Morrowindben. Utobbi alapjan a jatekter kibeba***tt hatalmas lesz, nagyobb, mint gondoltam elsore. A Dark Anchor fele cuccosrol meg vegre kiderult, hogy nez majd ki eloben.

Grafikaval sincs gond szerintem, sot. Bar, a viz az eleg gagyinak tunt, a felszin meg hagyjan, de a hullamokra es az effektre kellene valami dx10-11es megoldas (biztos lehet tenni a klinsbe erre vonatkozo mar kesz scripteket/motort/"mittomen mik ezeket", mint a physx es a tobbi)

A Zenimax helyeben kiadnek ilyen videokat, mert tobb ertelme van ennek, es latvanyosabb is, mint a fel perces osszevagott scriptelt akarminek. Ami persze jo es szep, de ez a valosag, es nem rossz, sot...