Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Nem kell veluk foglalkozni, ennyi. Hadd mondja. De megis, inkabb csinaljon egy YT videot, mint sem hivatalos FB-n vagy akar itt/mas ESO forumon csinalja a feszultseget.
Kifogasolja, hogy nincs world pvp. A szintezo teruletek csak PVE, es pvpre csak a kozponti zona lesz alkalmas. Bezzeg mas mmoban van ilyenre pvp meg pve serveren.... De lefogadom, hogy folyamatosan pve serveren jatszott a csoka :)
Nem tetszik neki, hogy mehet at a masik, az "ellenseg" teruletere, csak 50-esen. Ez meg hagyjan, hiszen nekem is furcsa volt eleinte a teljes szeparacio hire, de elfogadtam, hogy az ESO szintezes egy singleplayer kampany lesz, nemi coop ficsorrel megtamogatva, amire 10-12 eve varunk. Bar ketsegtelen, a mai napig nem ertem, hogy jovobeli buszke Altmerkent 50+ zonaban miert kell nekem Daggerfall kveszteket csinalnom (alaonyodjak le arra a szintre, hogy egy Bretonoknak, neadj'sten orknak segitek? Komolyan?).
De, piszok kivancsi vagyok, igy most vagy csinalok ket altot a ket zonahoz es ugy nezem meg azokat, vagy a 140 orat mar beleolt karakteremet fejlesztem tovabb, hiszen ha szintet nem is lepek, de a 3 shardonkent 1 skillpontokat es a lootot begyujthetem, a sztorirol nem is beszelve. Oke, arulonak fogom magam erezni, es ezt nem bocsatom meg a Zenimaxnak, hogy erre kenyszerit :), de jatszhatok tovabb.
Na most ezt a kettot nem birja a videos csavo megerteni, es ezen lovagol es hergeli magat odaig, hogy szinte elkuldi az anyjaba a jatekot.