sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

  • PiszkosFred
    #24033
    Egy targynak tobb olyan jellemzoje van, amivel egyedi lehet:
    - A targy szintje (itemlevel)
    - A targy minosege (sima/fehertol a legendary/aranyszinuig + van a mythic, de azt hagyjuk most)
    - A targy egyedisege (szettes vagy nem szettes)
    - A targyon talalhato trait (armornal is van 9 darab es fegyvernel is van 9 darab)
    - A targyon talalhato enchant.

    Na most ezek korul a trait az, ami fontos. Ezeket ugyanis megtanulhatod, kvazi "ellophatod a tudast a targyrol". Ezt ugy tudod, hogy az adott targgyal, amelyen van valamilyen Trait, visszamesz a munkapadhoz es ott a research opcioval megtanulod. Minden targynak van 9 ilyenje, tipusonkent ertve, vagyis van a light armoros szandalnak is 9 darabja ugyanigy, mint a medium armoros bocskornak vagy a heavy armoros ciponek. Csak a harom "labbeli" esetben 27 darab traitet kell kitanulnod, ha mindegyiket ismerni akarod. Es akkor ott van meg a tobbi armor kategoria, a labvedotol a vallasig, stb. Az adott kategoriaban az elso trait megtanulasa/elsajatitasa par oraig tart, a legutolso mar egy honapig. Ezert is erdemse a leheto leghamarabb elkezdeni ezek tanulasat.

    Na most a gyarthato szettek azt kerik toled, hogy az adott fegyver vagy pancel kategoriabol rendelkezz legalabb 2-9 darab trait tudasaval.

    Az egyszerubb XY szett mondjuk azt keri, hogy ismerj 2 traitet egy-egy kategoriabol. A peldanak a kedveert, ha mondjuk "medium chest" eseteben mar kikutattal (research) legalabb 2 darab traitet, akkor engedi, hogy gyarts az XY szettbol egy medium chestet. De mondjuk a heavy chestbol meg csak 1 traitet ismersz, igy "XY szettes heavy chestet" nem fogja engedni.

    A jo hir, hogy a craftolhato szetteket at lehet adni masik jatekosnak, vagyis addig, amig nem ismersz minden szukseges traitet darabszamra, addig kerj meg valakit (pl engem) es legyartja neked, majd atadja hasznalatra.

    Traitek tanulasara vannak passziv skillek a szakmai skill fakon, azok egyszer gyorsitjak a tanulasi folyamatot, masodszor pedig engedik, hogy parhuzamosan 2 vag 3 darab kutatas is menjen.

    Mivel az osszes cucc, ami esik a jatekban account bound, erdemes egy karaktert kinevezni crafternek es azzal megtanulni minden traitet, majd azzal legyartani a dolgokat es atadni annak a karakternek, akivel hordani akarod. Nyilvan ehhez kell jo par skill pont, vagyis erdemes elotte egy picit treningezni, de ezuttal a pontokat a szakmakra pakolni.

    A Szovetseg guild hazaba nezz be (bejarattol balra, az istalloban van a crafting bazis), ott megtalalhato az osszes ilyen crafting szett (keresd a grandmaster munkapadokat), igy nem kell oket a vadonban felkutatnod!
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2024.03.18. 10:07:31