24522
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
#23802 Nincs, maximum ha elkered valakitol az o "teljes" harvest mapjat, ahol mar be vannak jelolve azok is, amiket te meg nem talaltal meg.
Passziv szakmai skillek kozott van egy-egy szakmanal a "keen eye", ez annyiban segit, hogy ragyogo aurat kap a nyersanyag a vilagban X meterrol es igy konnyebb eszrevenni. De, a terkepen nem jelenik meg ez sem, csak a jatekteren jelent elonyt (pl alkimia nyersanyagok nehez kiszurni fas vagy fuves kornyezetben) -
Plata #23801 ESO-ban nincs semmi lehetőség arra hogy a térkép jelezze a közelben található felszedhető craft alapanyagokat?
Tudom addon megmutatja azt amit már meg találtam,de például más MMO-kban a minimap mutatja a felszedhető craft alapanyagokat,amikhez van szakmánk.
Például WoW-ban is mutatja térkép a közelünkben látható herbát vagy ércet például,ha mining és herba skillünk van.
De Sw ToR-ban is megjelenik minimapon a felszedhető cucc.
ESO-ban nincs hasonló?
Vagy van és én nem vettem észre eddig? -
Plata #23800 Észrevettem hogy valami nem kóser.
Semmit nem tudtam beálítani az accomban.
Ma leszedtem két újabb addont,harvestmap-ot ,mert az régen is volt,csak elfelejtettem a nevét,meg valami bounty timer-t.
Este majd próbálok farmolgatni ezt azt.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.01.19. 09:39:44 -
#23799 Tegnap este milliók vásároltak ESO kieget, ilyenkor jobb elkerülni, én is csak ma vettem meg :) -
Plata #23798 Nekem egyébként méreg meg poti és két mimic stone volt a dobozban.
Mindet kővé dermesztettem. :D -
Plata #23797 Nekem tegnap meg lett az 1 óra,de csak ma reggel tudtam összekötni,tegnap este rossz volt az oldal és nem engedte. -
ntex #23796 Ott nekem is az volt, a twitch raktárban ahol mutatja az ESO drop eventnél hogy össze kell kötni a fiókot, ott rányomtam, átirányított az ESO oldalára, kiírt valami hibát. 1x-2x ott próbáltam frissíteni, majd visszaléptem a Twitch-en ugyanoda ahonnan átirányított, ott volt egy frissítés ikon, rányomtam és kiírta zölddel hogy "összekapcsolva". Már pörög az idő :) -
Plata #23795 Nekem ESO oldalán nem tudok elintézni semmit,csak forog a kerék és kész. -
ntex #23794 Le van lassulva az ESO oldala nálam is, lehet az lesz a baj.
Szerk.: Érdekes, ráfrissítettem a Twitch oldalán és most már azt mutatja hogy összekapcsolva ¯\_(ツ)_/¯
Utoljára szerkesztette: ntex, 2024.01.19. 01:07:33 -
Plata #23793 Próbáltam összekötni az accom twitch-el,de ha steamről lépnék be nem engedi. -
ntex #23792 Most farmold a matikat akkor orrvérzésig, minél több legyen a crafting táskába :D -
Plata #23791 Ingyen ESO+ egy hétig.
Mindjárt 100 slottal több hely lett a táskámba. -
Plata #23790 Ok,megtaláltam,meg kérdeztem a guild cseten.
Vivec állati jó hely,azt hiszem nekem még mindig a morrowind a kedvencem a sorozatban.
Kár hogy nem hasonlít jobban a hely Morrowind játékbeli térképre.De így is nagyon hangulatos. -
Plata #23789 Meg tudnátok mondani hol az ördögben van a mostani event vendor?
Régebbről van 12 ticketem,most mentem lopni és kaptam kettőt de kénytelen voltam eldobni. -
Plata #23788 Néha nagyon durván öli meg a karaktered a célpontot. -
ntex #23787 Be került a Dark Brotherhood + Thieves Guild + Orsinium + Imperial City DLC Bundle -50% akció, 2000 crownért be is húztam :)
Thieves Guild fősztoriját tegnap előtt fejeztem be, már tolom a Dark Brotherhoodosat. Tetszik ez a random gyilkolászás, 1-2 kivégzés meglepően durva és kegyetlen :D -
hitman1028 #23786 de teljesen felesleges,fejlődés közbe nagy szerencsétlenségnek kell történnie h meghalj
második kari pl 1 es szinten megkapja a fő kari champion pontjait,ami eleve nagy segitség -
Plata #23784 Feltételezem az ESO-ban még mindig nincs olyan gear mint a WoW-ban hogy 1-es szinttől a 70-ig lehet vele húzni a karaktert és a cucc a karakterrel együtt erősödik.Ki akarom próbálni a nekromancit majd,csak most elfoglalt vagyok a enyveskezű karim húzásával.
Bár WoW-ban elég drága egy heirloom gear felhúzása max szintre,de event tokenből is megoldható.
Főleg ha valaki olyan zakkant mint én és többszáz ezer tokent kiszed. XD -
igor1 #23784 Meg nézem! -
#23782 Pedig jo kis szett az stamina dpsnek CP160 utani eletet elkezdeni, boltokban is kaphato, PC-n nem is veszes a lila minosegu darabok ara.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2024.01.17. 16:12:51 -
igor1 #23782 Akkor keresek mást...
Köszönöm az infót! -
#23780 Hasonlo van, de a Hundig csak craftolhato, igy megcsinalhatod sajat magadnak, vagy mas csinalja vagy megveszed guildek boltjabol. -
igor1 #23780 Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni hogy a Hunding's Rage set csak kraftolható?
Vagy be lehet szerezni helyette hasonló jót? -
Plata #23779 Hát ma jól elcsesztem az időt.
Reapers march-ban megszereztem 16 skyshard-ból 15-öt.
Egyet nem találtam meg.
Isobel már 5-ös szintű,találtam neki egy lila fejszét az egyik barlangban.
Most rozs-t keresek. XD -
#23778 Maskor ne vegyel, szolj, hogy mi kell es gyartok neked. -
Plata #23777 Vettem training traites ruhákat.Fegyvert még nem,mert annyi van hogy nem tudtam dönteni,ruha könnyű volt,a legolcsóbbat vettem meg.
Meg beléptem valami kereskedő guildba és le töltöttem a mechant addon-t,meglepő de sikerült úgy felrakni hogy működik,viszont a legtöbb cuccomat ami a bankban van nem ismeri,nem tudja az árát,vagy értéktelenek és azért,vagy a guild nem kereskedett még vele.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.01.16. 20:36:15 -
Plata #23776 Daggerfall outlaws refugee-ben ma láttam egy magyar játékost.
Magyarok szövetsége klán névből gondolom. -
hitman1028 #23775 bastiaan se szereti a lopkodást -
Plata #23774 Most jutott eszembe,a csapattársak ha nagyon nem helyeslik amit csinálunk el is mehetnek tőlünk?
Tegnap Isobel velem volt amikor mentem eladni a lopott szajrét outlaw refugee-be és valamiért nagyon nem helyeselte a dolgot,előtte együtt lopkodtunk nem volt gond.
Sőt pár katona torkát is elvágtuk,de azzal sem volt baja.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
De ahogy be mentünk egyből be szólt.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.01.13. 18:29:59 -
Plata #23773 Én csak 200 valameddig jutottam régen,és nem is nagyon érdekelt,csak lopkodtam és rosszalkodtam.
Most hogy megnéztem jobban a champions pontokat rájöttem hogy kell nekem abból sok,mert a lopást rendesen fel lehet turbózni.
De random dungeonban néha lelombozó húzni.
Training traites ruhának még nem néztem utána.
Most lefoglal kicsit a STO.Sajnos néha nagyon leragadok és órákig csak csetelek mire rájövök hogy a napi admiraltyval még sehol sem járok.Huszonkilenc karival csinálom meg naponta admiraltyt,plusz egy karival az aktuális eventet,az kb két óra,kivéve amikor cseten leragadok,akkor ki tudja mennyi idő.Hónap végén jön az anniversary event és új legendary csomag jön valszeg,emiatt megy a pletykázás nagyban.Én meg nagyon pletykás vagyok. :D
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.01.13. 18:10:37 -
hitman1028 #23772 mikor még játszottam champion 723 ig jutottam és még az első map se volt kimaxolva xd -
ntex #23771 Messze vagyok még attól, még csak level 26 :D És még mindig kb ugyanott vagyok, a kezdőzóna utáni első mapon, annak is kb a felét jártam be. -
Plata #23770 Ha champion pontoknál a craft részen raksz a tolvaj skillekre akkor 25%-al többet fizetnek a lopott cuccért. -
ntex #23769 Tegnap én egy 1500 goldos lila itemet loptam a mágus céh egyik zárt ládájából -
Plata #23768 Kidumáláshoz thieves guild kell.
Plusz ma loptam valami tekercset vagy mi a ragyát.
Nem figyeltem oda mert közben néztem star trek-et,nem eladtam hanem tisztára mostam.
Be jött valami szöveg arról hogy ez valami szett része,1/3.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Plata #23767 Régebben mikor játszottam emlékszem hogy volt valami láda amit ki lehetett nyitni jutalomért ha voltam random dungeonban,sajnos egyáltalán nem emlékszem merre volt.
Az még létezik?
Most is esett egy recept dungeonban.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.01.12. 23:00:06 -
hitman1028 #23766 szettek,fegyverek azért drágák -
ntex #23765 Lehet majd veszek azt is valamennyit, bár nem tudom mi haszna van még, eddig ami aranyam volt / van folyamatosan elverem inventory meg bank bővítésre, ha ez megvan nem tudom mire lesz értelme költeni, alapanyagok gondolom tonnaszám lesznek úgyis menet közben.
Utoljára szerkesztette: ntex, 2024.01.12. 19:02:56 -
hitman1028 #23764 sőt el is tudsz másnak adni és akkor goldra sincs gondod xd -
ntex #23763 csak tudni kell h mi kinél van xd
Ezt mondjuk addon meg tudja oldani, de pont ezt szeretném elkerülni, hogy bankos karikat kelljen kreálni. Utána meg folyton logolgatni ide-oda ha hirtelen kell valami. ESO+ mellett erre valszeg nem igen lesz szükség, tudom majd bármelyik DLC-t nyomni egy jó ideig, meg lesz 10.000 crown-om amivel ezekből majd meg tudok venni párat ami jobban tetszik.