The Elder Scrolls Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hogyan kraftolsz lila itemeket,én még nagyon az elején járok a kraftolásnak és még mindig kínai.
De max szürke itemet tudok gyártani.
Igazából eddig csak a kaja gyártás érdekelt és azzal foglalkoztam,abban tudom hogy lesz lila vagy kék item,lila vagy kék receptből. 😄
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2024.02.04. 20:59:47
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Felfedeztem clockwork city-t,erre pont a guild kereskedőbe botlottam bele elsőnek. 😄
Pusztán kíváncsiságból kérdezem.
A guild trader nevét random adja a játék vagy a guild vezető adja neki?
Plusz az hogy ember vagy elf vagy egyéb féleség legyen azt be lehet állítani vagy random adja,
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.02.04. 20:42:33
- vagy 5 darabol all (gyartott es dungeonbol szedettek)
- vagy 2 darabbol (monster szettek, vallas es fejes, a fejes a veteran dungeonok bossaibol esik, a vallas az undaunted kulcsokkal nyithato a fovarosok melletti taborban)
- vagy 1 darabos (mythic (narancs) szettek)
Mivel a karakteren van 7 darab pancel, 3 gyuru, meg egy vagy ket fegyver (a ketkezes fegyverek 2 darabnak szamitanak), igy van 12 helyed a szetteknek. Vallast es fejest a monster szettekre erdemes meghagyni, a tobbi 10 helyre meg ki lehet kombinalni 2x5 teljes szettet es annak bonuszat.
Minden szettbol van minden felszereles, sot, a jatek "minositett" loottal dolgozik, vagyis ha egy X szettbol kiesett a gatya, akkor egy ideig nem fog az esni megint, hanem olyan fog esni, ami nincs meg meg.
Egyébként az előbb pecáztam daggerfall-ban míg vártam random dungeonra,erre nem tudom hogyan de kiugrott a vízből egy világítő zöld páncélos játékos.
Hogy az öreganyámba került az oda csak úgy.
Random dungeonban ládában találtam egy kincsestérképet.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Azt hittem mivel kék talán értékes,de az addon szerint nem sokat ér.
Egyébként a posta megint hülyéskedik.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.02.04. 19:58:09
Nem is gondoltam hogy egy szettben lehet minden,azt gondoltam max ruha van,de hogy van bene fegyver is meg ékszerek az meglepett.
Mi kellett az elkészítéséhez?
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.02.04. 18:58:30
Ha eladni akarsz, akkor barmelyik bankos npc-t hasznalhatod.
Szovetsegnek van egy kereskedoje, te is ki akarod hasznalni es eladnal par dolgot. Mivel tag vagy, keresel eg ybanker ncpt es ott berakod eladasra a cuccodat.
Jon egy random norveg jatekos, o csak akkor lathatja, hogy mit kinalsz eladasra, ha elmegy CC-be a trader npchez (vagy ha bevesszuk a guildbe, de ez utobbit most engedjuk el a pelda miatt).
A guildben max 500 ember lehet, igy max 500 embernek tudsz arulni trader npc nelkul.
Trader NPC-s guildben tobb szazezer jatekos megnezheti a kinalatot es vasarolhat toled.
Ha van Trader npc (mint pl a heten a MSZ-ben), akkor barki, az eu megaszerveren jatszo osszes jatekos lathatja a kinalatot es vasarolhat belole, csak el kell menni az npchez. Mivel PC-n a kinalat elerheto a weben is, igy van aki mar eleve celiranyosan megy egy trader npchez, nem csak nezelodni.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2024.02.04. 13:50:51
De elmentem a napi random dungeonra és tök érdekes dungeonba rakott.
Gondolom valami olyan volt ami dlc-s dungi volt és az eddig nem volt meg.
De ESO+-al már be rakott oda is,végül annyi random dungit mentem hogy majdnem két óra lett. 😄
Kaptam is pár új achit.
Végül nem lett semmi a kristályvadászatból.
Tudtam már hogy valahol láttam,de hiába ez nem jutott eszembe.
Hogyan kell a régi dlc-k küldetését elkezdeni?
Fogalmam sincs mi kell egy ilyen szetthez de biztos sok cucc.
Egyébként 7.1k pénzt lopkodtam össze a ládákból bal foyenben. 😄
Csak feladta kis idő után mert nagyon sokan vannak,egy ládára három négy játékos is jut.
Holnap gyartok neked medium hunding szettet, az jo lesz addig, amig nem esik valami dungeonokbol.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2024.02.02. 20:58:35

Jut eszembe,azokba a ládákban szintén lila meg kék lead van.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.02.02. 20:30:49
Peldaul:
1. Kitanultad (research) a Woodworking szakmanal a Bow fegyverhez tartozo Divine traitet.
2. Esik egy nagyon jo bow vmelyik dungeonban, de mondjuk Training traittel.
3. A Transmute stationnel le tudod cserelni a Traininget Divinere, es ez kristalyba kerul.
Ezert is kell koran elkezdeni a researchot, foleg a nepszerubb traitek kutatasat.
vagy
Szintezes kozben az egyik dungeonbol kiesett az XY szettbol egy item, meg valamikor lvl30 kornyeken. Ugy dontesz, hogy kell neked CP160-on is az, igy ujraalkotod (reconstruct), ezt is kristallyal fizeted. Ez ervenyes a mythic szettre is. Lenyegeben csak egyszer kell lootolni egy szett egy darabjat, az bekerul a collections-be, utana barmikor reprodukalhatod megfelelo mennyisegu kristalyert (minel tobb darabot gyujtottel az adott szettbol, annal olcsobban).
Amikor ujra-/megalkotod az adott szett egy darabjat, te hatarozod meg a traitjet, a minoseget, a szintjet, mindent.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2024.02.02. 16:04:35
Már van 463 darab,van valami értelmes amire be lehet cserélni?

Az az érdekes tegnap este míg a sivatagban kergettem a bolhákat végig villogott a cset mellett hogy 3 levelem van,ma reggel megnéztem de már 4 levél és a szokásos napi craftos levél.Hogy tegnap minek villogott nem tudom.
Mi az ördög olyan érdekes benne hogy annyian dekkolnak a spawn helyen?"
Van egy nagyon jo mythic gyuru, a Pale Order, amely szolo jatekosoknak kivalo (a sebzesed 20%-a gyogyit teged), az egyik alkotoreszhez szukseges Antiq. lead az ottani bossbol esik. Es mivel kb 2 secig sem el a boss, van, hogy nem sebzel annyit bele, hogy lootolhasd, igy aztan tomegnyomor szokott kialakulni ott (is).
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2024.02.02. 09:19:21
Kétszer is átnéztem a postámat de egyetlen levél sem volt benne,mindig kitörlöm az üres leveleket így még olvasatlan sem olvasott nem volt benne.
Kellett az ottani kristály.
De tömegnyomor volt.
Ha már be mentem a kristályért gondoltam le verem az ügyeletes barlangi rosszarcot.
A barlang főfafeje spawn helyén tömeg volt.
Mi az ördög olyan érdekes benne hogy annyian dekkolnak a spawn helyen?
Nem is néztem mi a havi marhaság.
ESO-ban a kedvenc mountom a tetovált tétova teve.😄
Bár a nekromanci karakteremnek valami ronda hatszemű kutyája van.
A maci pajtival felszerelt karimnak meg valami idrik nevű szarvasa van.
A fekete macskákhoz mitszólsz? 😄

Ui:Fred ha jót akarsz a havi cuccot nem szerzed meg,olyan gusztustalan hogy a látványtól a hajad is kihullik. 😄
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.02.01. 18:45:16
Nekem több mint 4k volt,de most elkölöttem sokat.
Egyébként nézd meg a valentin cuccokat,attól dobod el az agyad. XD
Szivecskés balta,kard satubbi.
Vettem még két valentin napi bogaratat,harci petek.
Azokat mindig megveszem mert gíűjtöm őket.
Bár most azt tervezem kicsit offolom a Wow-ot,már úgy is hetek óta fel sem mentem.
Mellesleg stormwindben a vendornál hatalmas tömeg van. XD
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.02.01. 18:11:15
Még repül is,bár lehet hogy róka. XD

Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.02.01. 17:31:53
Ha már ott voltak felszedtem őket.
Ne is mondd, én is minden szirszart összeszedek ami útba esik, sztem épp emiatt haladok lassan a dolgokkal 😄 Meglátok valamit az út mellett, felszedem, közben meglátok mást is, akkor már azért is odamegyek, aztán jön a harmadik, negyedik stb., végül mindig azt veszem észre hogy már megint tök messzire elkolbászoltam az eredeti célomtól 😄
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.02.01. 16:38:24
Bár nem tudom hogy mikor jutok fel,STO-ban admiralty hét van,vagyis kb 50 karival mire megcsinálom az legalább két óra és abban nincs benne a vakera,mivel állandóan be nem áll a lepénylesőm így kb +2 óra pletyka időt kell felszámítani. XD
Mivel jön a 14-edik évfordulós legendary csomag,feltehetőleg,sok a pletyka.Bár abban sem értenek egyet hogy legendary csomag lesz vagy csak sima.Tök poén mikor szájkarate van belőle. XD
Utoljára szerkesztette: ntex, 2024.02.01. 16:31:46

Mindig is morrowind volt a kedvenc elderscrolls játékom.
Főleg Cs@ modjaival nekem tökéletes volt.
De gondoltam rá ha lesz több időm végig viszem az öszest.
Tudom hogy a morrowind kiegért valami tetkó volt a jutalom,legalább is arra emlékszem. 😄
Többi kiegért jár valami érdekes jutalom?
Most hogy már van társ is könnyebb lenne a sztorikat le tolni.