sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

  • ntex
    #24031
    Magukat a szetteket nem kell megtanulni. Vannak a világban mindenfelé crafting POI-k. Biztos találtál már te is, a semmi közepén vannak általában, kint a világban vagy egy barlangban / helységben stb. és mindig van bennük 4 crafting station (woodworking, clothing, blacksmith és jewelcrafting station). Ezek a POI-k mindegyike egyedi szett lekraftolását teszik lehetővé, ha ráviszed a mapon valamelyikre az egeret, látod hogy milyen szettet lehet ott megcsinálni és látod az adott szett szettbónuszait is. Tehát ha kell egy szett, csak a specifikus helyén tudod lekraftolni (de mintha láttam volna olyan crafting stationoket amiket lehet venni házhoz, és bármelyik szett kraftolását lehetővé teszik, de asszem rohadt drágák). Te döntheted el a karakter melyik armor / jewel / fegyver slotjaira akarod ráaggatni őket, aszerint kell lecraftolni. 5-ös a legnagyobb szettbónusz, így maximum ötöt érdemes belőle megcsinálni, így gyakorlatilag két teljes szettet tud viselni a karaktered fullos szettbónuszokkal (a kétkezes fegyverek kettő itemnek számítanak a szettben, erre figyelj oda, így ha fegyvert is craftolsz akkor gyakorlatilag csak 3 armor / jewel item kell a szettből)

    Igazából már egy full kezdő karakterrel is lehet egy csupasz szettet craftolni, amit meg kell tanulni az a különböző traitek az itemekre, mert minden egyes item craftolásnál választhatsz traitet azokból amiket már ismersz. Az egyik legfontosabb PVE DPS-nek pl. a Divines trait, ami a mundus stone effektjét növeli meg. Ezeket ugye úgy tudod megtanulni, hogy ha pl. esik egy olyan item pl. egy medium armor öv, amin ez a trait van, egyszerűen odaviszed a clothing stationhöz kiválasztod a research-et az övre, majd a Divines traitet (mivel van nálad egy ilyen item így engedni fogja hogy elindítsd). Ez több nap is lehet, attól függően előtte már mennyi traitet kutattál ki az adott armor típus adott részére. Viszont ha kész van akkor bármikor tudsz olyan övet craftolni amin ez a trait lehet. És ezt szépen mindegyik armor darabra meg kell csinálni. Nyakláncra, gyűrűre és fegyverekre teljesen más traitek vannak, oda másokat kell megtanulni, de a menete ugyanez.

    Igazából a legvégén az lesz a menete, hogy kinézel egy szettet, elmész az adott helyre ahol azt a szettet meg lehet csinálni. Figyelj rá hogy CP160-as itemek legyenek (ezt ne felejtsd el kiválasztani mindig), sok alapanyagba fognak kerülni. Ezek először fehér itemek lesznek, de aztán majd fel tudod upgradelni mindegyiket külön külön maximum narancssárga fokozatig, amik ugye szintén egyre drágább és ritkább upgrade matikat igényelnek. Arra is figyelj oda, hogy mindig írja, melyik upgrade-hez mennyi mati kell hogy 100% eséllyel sikerüljön, ha kevesebbel próbálod meg és netán failed lesz az upgrade kísérlet, akkor az adott cucc egy marék hamuvá konvertálódik, szóval kezdheted a nulláról az adott itemet újra legyártani és upgradelni.

    Lehet nem teljesen érthető ahogy leírtam, jobban nem tudom megfogalmazni a menetét :D

    Ezeken felül még van olyan lehetőséged is, hogy amiket bárhol találsz szettdarabokat pl. dungeonben, trialban, ládában vagy bárhol máshol a világban és eladod vagy szétszeded őket akkor onnantól azokat a szettdarabokat bármikor újra lekraftolhatod egy transmute stationnél, tetszőleges de csak a karaktered által már ismert traitekkel. Ezekhez viszont transmute kristályok kellenek amik farmolására meg nincs túl sok opció.
    Utoljára szerkesztette: ntex, 2024.03.18. 02:12:25