Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Plata #23944 Hát majd megnézem a másikat is talán.
De lehet kihagyom,nem is a jutalom az xp miatt akartam tolni.
Már csak azt hiszem 19 pont hiányzik a zsebelésre.
Én sosem voltam nagy pvp-s.
WoW-ban is csak barátok miatt mentem.
EvE online-t is azért hagytam abba mert az teljesen pvp.
Nagyon szerettem,de én ott bányászgatni szerettem,nem harcolni.
Amikor ész nélkül ki mentem a vadi új bányászhajómmal és meghaltam,nem volt kedvem újra kezdeni és a hajóm elvesztése miatt abba is hagytam.Mert hülye voltam és nagyon örültem hogy végre megvan az áhított verda és kimentem vele bányászni biztosítás nélkül. :D
Star Trek Online-ban nincs ilyen ha kilőnek na bumm,az ego-m sérült de a hajóm megvan. :P
Nagyon régen STO-ban is pvp-ztem,a semleges űrben,volt egy mondhatni barátom akivel sokat játszottunk együtt,mind a ketten a klingon oldalt szerettük,együtt jártunk semleges űrbe rosszalkodni,ő voth tank hajóval én eg klingon ragadozó madárral,ő volt a csali,rá repültek a fedesek én meg hátulról megleptem őket,de sajnos ő már nagyon régen Spock-al repül,így többé nem pvp-ztem ott sem.
De a semleges zónában nagyon sokat dekkoltam álcában,egyrészt azért mert ha nem vettek észre és megcsinálták a zóna küldetését én is kaptam jutalmat. :D
Másrészt meg sokszor nagyon jó hecc volt figyelni a többiek mit össze nem ökörködnek.
Volt régebben egy klingon flotta aki mindig odajártak harcolni,meg a fedesekkel trollkodni,Orion beutiful babes,vagy mi a szösz volt a flottájuk neve.Azoknak voltak vicces húzásaik.Jó poén volt nézni miket marhulnak.
Volt idő amikor azzal szórakoztak hogy tricobalt aknákkal rakták tele a zónát álcából.
De volt fordítva is,fedesek aknázták alá a zónát,ha egy hajó álcázva bejött pajzs nélkül intant meghalt. :D
Én meg szerettem nauszi kalózzal zaklatni a fedeseket 15 kilóméterről álcából.Vissza sem tudtak lőni mire elértek oda ahol voltam én már elhúztam subspace jumperrel. XD