The Elder Scrolls Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Régebbről van 12 ticketem,most mentem lopni és kaptam kettőt de kénytelen voltam eldobni.
Thieves Guild fősztoriját tegnap előtt fejeztem be, már tolom a Dark Brotherhoodosat. Tetszik ez a random gyilkolászás, 1-2 kivégzés meglepően durva és kegyetlen 😄
második kari pl 1 es szinten megkapja a fő kari champion pontjait,ami eleve nagy segitség
Bár WoW-ban elég drága egy heirloom gear felhúzása max szintre,de event tokenből is megoldható.
Főleg ha valaki olyan zakkant mint én és többszáz ezer tokent kiszed. XD
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2024.01.17. 16:12:51
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Köszönöm az infót!
Azt szeretném kérdezni hogy a Hunding's Rage set csak kraftolható?
Vagy be lehet szerezni helyette hasonló jót?
Reapers march-ban megszereztem 16 skyshard-ból 15-öt.
Egyet nem találtam meg.
Isobel már 5-ös szintű,találtam neki egy lila fejszét az egyik barlangban.
Most rozs-t keresek. XD
Meg beléptem valami kereskedő guildba és le töltöttem a mechant addon-t,meglepő de sikerült úgy felrakni hogy működik,viszont a legtöbb cuccomat ami a bankban van nem ismeri,nem tudja az árát,vagy értéktelenek és azért,vagy a guild nem kereskedett még vele.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.01.16. 20:36:15
Magyarok szövetsége klán névből gondolom.
Tegnap Isobel velem volt amikor mentem eladni a lopott szajrét outlaw refugee-be és valamiért nagyon nem helyeselte a dolgot,előtte együtt lopkodtunk nem volt gond.
Sőt pár katona torkát is elvágtuk,de azzal sem volt baja.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

De ahogy be mentünk egyből be szólt.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.01.13. 18:29:59
Most hogy megnéztem jobban a champions pontokat rájöttem hogy kell nekem abból sok,mert a lopást rendesen fel lehet turbózni.
De random dungeonban néha lelombozó húzni.
Training traites ruhának még nem néztem utána.
Most lefoglal kicsit a STO.Sajnos néha nagyon leragadok és órákig csak csetelek mire rájövök hogy a napi admiraltyval még sehol sem járok.Huszonkilenc karival csinálom meg naponta admiraltyt,plusz egy karival az aktuális eventet,az kb két óra,kivéve amikor cseten leragadok,akkor ki tudja mennyi idő.Hónap végén jön az anniversary event és új legendary csomag jön valszeg,emiatt megy a pletykázás nagyban.Én meg nagyon pletykás vagyok. 😄
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.01.13. 18:10:37

Plusz ma loptam valami tekercset vagy mi a ragyát.
Nem figyeltem oda mert közben néztem star trek-et,nem eladtam hanem tisztára mostam.
Be jött valami szöveg arról hogy ez valami szett része,1/3.

Az még létezik?
Most is esett egy recept dungeonban.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.01.12. 23:00:06
Utoljára szerkesztette: ntex, 2024.01.12. 19:02:56
Ezt mondjuk addon meg tudja oldani, de pont ezt szeretném elkerülni, hogy bankos karikat kelljen kreálni. Utána meg folyton logolgatni ide-oda ha hirtelen kell valami. ESO+ mellett erre valszeg nem igen lesz szükség, tudom majd bármelyik DLC-t nyomni egy jó ideig, meg lesz 10.000 crown-om amivel ezekből majd meg tudok venni párat ami jobban tetszik.
csak tudni kell h mi kinél van xd
Naponta egyszer lehet kidumálni magad.
Viszont ha van bounty törlő scrollod használd.
Azt hiszem a táskámban még egy 2000-es is van.
Az ESO+-os craft táska jól jönne nekem is,a főző skilles NPc naponta hoz egy rahedli cuccot.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.01.12. 17:35:20
Utoljára szerkesztette: ntex, 2024.01.12. 17:27:21
Ha elkap az őr és fizetsz akkor elbukod az egész szajrét,ha megfenyegeted hogy vannak befolyásos barátaid megmarad,ha a menekülést választod és eltudsz futni akkor is megmarad.
Ha van nálad olyan scroll ami leveszi a fejpénzt akkor is megúszod.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.01.12. 16:30:34
Egy kérdésem ezzel kapcsolatban, hogy a lopott itemek is bekerülnek ebbe a crafting bagbe, illetve ha igen, akkor ugyanúgy tisztára kell őket mosni a fencenél hogy ne vegyék el az őrök egy esetleges elfogás után?
Utoljára szerkesztette: ntex, 2024.01.12. 16:27:43
Ha nincs nagy elvárás akkor jó,mert nem szivesen okoznék csalódást.
Viszont jó lenne egy guild,van egy rahedli vackom amit eladnék,motif meg egyéb gezemice.
Mellelseg STO-ban az a guild vagyis flotta amiben vagyok én is,valamikor régen a legkeményebb flotta volt.
Nagyon sok szabállyal,be sem lehetett kerülni csak úgy,először meg kellett tanulnod a játékot a tanuló flottában,aztán le tenni egy vizsgát a honlapon ami időre ment,majd a játékban is megcsinálni az elite stf-eket opcionálisan,elmondanám hogy 12 évvel ezelőtt az elite olyan durva volt hogy egy rossz lépés és bukta volt.
Ha eltoltad nem vittek elitre.
De én még is be kerültem,a vizsgát is szépen le tettem,de szigorú vezetők sem tudták az őrült énemet be törni és én mindig megragadtam az alkalmat hogy felfordulást csináljak. 😄
Ahhoz képest a mai állapot lazaaa,csak egy szabály van,az hogy nincs szabály. 😄
De STO-ban is elég dilis a játék stílusom,egy komoly játékos agyvérzést kapna a saját fejlesztésű buildjeimtől.
De én imádok ragadozó madárral piruettezve harcolni.
Kedvenc orion boszorkámmal sokat el szórakozom.
De, ha eppen este X orakor van egy kis idod jatszani vagy barmikor, amikor raersz es beirod a csetre, hogy mennel random normal dungiba vagy kellene help world boss leoleseben, esetleg uj felszereles kell, vagy barmi akkor aranylag hamar osszejon egy csapat/segitseg es nem kell tartanod olyan ismeretlen barmoktol, mint akikbe a pug csapat esetben belefuthatsz.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2024.01.12. 13:48:07
Sőt én random dungeonban trash mobokban jobb cuccot találtam mint amit a dungeon boss ad.
Sajnos egyik sem nekem való,mert tsláltam lila kardokat és staff-ot.De én íjt használok.
Most azért gyógyultam rá az xp farmra mert kell kb 70 valamennyi pont a craftban a jobb loothoz lopásnál.
Meg ESO amúgy is összetetteb és komolyabb MMO mint a WoW.
A komoly játékhoz már túl öreg vagyok és lassú.
Meg én átalában csak este tudok játszani,nem ritkán kilenc után kezdek ESo-zni.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.01.12. 13:26:21
A loot miatti hisztit ertem, bar nalam az ilyen alapbol ignore. A szettek collections/reconstruct opcioja miatt en is ugy szoktam a dungeonokat farmolni szoloban, hogy kozben belepek a partyba a bankos accountom egy karakterevel. Mivel egyszerre futhat ket kliens is a gepen ket bejelentkezett accounttal, igy a bossok elott a fo karakterrel megallok, alttab, a kicsivel odafutok, beleutok a bossba, alttab es agyonverem a mainnal, majd dupla loot, amibol ami kell, azt atadom a mainnek. (plusz bizonyos ajtonyitos ketszemely mechanikak is kivedhetoek igy egyes dungeonokban).
A lada nyitasa es amiatti hiszti sajnos default minden mmoban, rohan mindenki es habzo szajjal orjong, ha 5 perc helyett 5 perc 20 sec alatt fut vegig a teruleten, mert valaki vagy nem ismeri az 1 darab trashpack kihagyasanak utvonalat vagy leall ladat nyitni. Ez mmok egy rakos daganata, ez ellen nem tudsz mit tenni, max a vegen nyitod ki. A vicc az, hogy a lada mindenkinek rejt valamit, meg csak ninjazas sincs, vagyis csak amiatt a 10 sec miatt hisztikezett az illeto.
Sajnos ha puggal megy random dugiba, ezekkel szamolni kell mindenhol. Megoldas? Guild runok vagy szolo runok, elobbi fun, utobbi nem annyira 😊
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2024.01.12. 12:18:59
Irtad, hogy nem szeretsz annyira guildben lenni, de az ESO-ban az igazi kozossegi elmenyt a guildek adjak, egy guildes dungeon runban ilyen sosem fordul elo, vagy ha megis, akkor ott repul az illeto. Felajanlottam mar, hogy gyere a Szovetsegbe, de ha nem akarsz, akkor is van egy guild kereso, ahol tudsz talalni 5 guildet, ahova csatlakozhatsz. A nyugalom ennyit meger.
Egyébként tegnap az első dungeon retek sok xp-t adot,volt egy 150% xp scrollom azt eltoltam.
De az egyiken meg valami loot miatt kötött belém egy játékos,bár őszintén nem teljesen értettem mi kellett volna neki.
Ha normálisan kérdezi biztos oda adom,WoW-ban is szivesen átadom a lootot ha nem kell,timewalkingban rendszeresen átadom,mert nekem nem kell és a kiskariknak akiket bedob jól jön 70-es cucc.
De ez az utolsó boss mikor meghalt valami undorító módon elkezdett ugatni hogy adjak át neki valamit.Mivel nagyon nyomta a dumát nekem meg nem volt jó kedvem vissza se kerestem cseten hogy mit akar csak leléptem.Na akkor meg rámírkált,úgy hogy váltottam karit.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.01.12. 09:37:43
A random dungeon leginkabb elmebaj, de a napi elso eleg sok XP-t ad, azt erdemes tovabbra is megcsinalni. Mellette csinald a world bossok agyonvereset kero dailykat, azok is szep xpt hoznak (meg lootot) az egyes zonakban.
Mind a 7 szakmai craftot is csinald meg, ott is jon xp + arany.
Alik'r zonban szoktak "XP vonatozni" az emberek, dolmeneket csinalnak egymas utan, csapatban, esetleg oda csatlakozz be (zona csetre gy +dolmen es behiv valaki).
Random dungeonba kezdek belefáradni,ha csak a random dungeonok alapján kellene megitélnem a játékosokat akkor eléggé elmenne a kedvem tőle,ha nem kellene még vagy 80 craft szint nem is foglalkoznék vele.