24522
sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• Gorgot666
    A helpet köszönöm
  • Gorgot666
    Sziasztok.Lemezírási hiba.leszedi de nem telepít.Az SSD jó néztem.Negprobálom a másikra rakni.De szerintem az avastal lesz a gebasz.Este ránézek.Köszönöm a helyét.Írok este ha sikerült vagy nem
  • Plata
    Vagy valamelyik file-t karanténba tette.
    Olyan már volt hogy nem lehetett frissíteni,mert egy file-t karanténba tett és hiába raktam újra.
  • PiszkosFred
    Nem tudom mi mehetett felre, de esetleg a tuzfaladban/security rendszeredben tedd be a kivetelek koze a launcher exe-jet es telepites utan az eso64.exe-t is, sose lehet tudni, lehet le lett tiltva az elso inditas utan valamiert.
  • Gorgot666
    Töröltem a játékot de most még nem engedi telepíteni
  • Plata
    Én sosem pvp-ztem,de ez a vonatozás érdekesen hangzik,gondolom nem azt jelenti hogy eltérítik az intercity-t és azzal mennek.
  • 0Fritz
    A pvp területeken van még élet és manapság is a régi vonatozás a jellemző?
  • Plata
    Csinálom a pajtikám küldijét,de szokás szerint valamit elcseszek,most eltévedtem,rossz térkép ikont követtem. :D
    Nem vészes itt van 3 skyshard gondoltam összeszedem őket és teleportálok visza jó helyre.
    Az egyik skyshard hajón volt,ha már felmentem hajóra kizsebeltem a matrózokat.

Érdekes vackok voltak náluk.Nem értékes de fura.
  • Plata
    ESO nem szereti az afkolást,kb 10 perc után vissza jöttem géphez ki voltam dobva. :D
  • Gorgot666
    Szia.tegnap estig semmi gond nem volt.Asszem törlöm ujrarakás.Kiprobáltam mindent rendszergazda gyorsitotár törlés a fájlokat átnéztem stb de semmi.a steam fórumon Írták ha semmi se mükszik törlés
  • Plata
    Most látom hogy írtál,vacak ez az sg nagyon.
    Nekem nincs gond steamen,elindul és be is tudok menni,csak épp most nem tudok játszani.
  • Plata
    Köszi,tegnap elkezdtem a necrom-ban levő egyik follower-t,teljesen véletlen akadtam rá mikor kijöttem az orgazdától mert eladtam a sok lopott cuccot.
  • Gorgot666
    Jó reggelt!Kérni szeretnék egy kis segitséget.Inditom a játékot de csak a launchig jutok hiába nyomok a startra semmi.steames verzió.Mi lehet a gond?Este még oké volt a játék
  • Gorgot666
    Megvan mindegyik kieg.Este megkeresem őket! Köszönöm
  • hitman1028
    olyan nincs,de ha kulcsszavakat beirsz ,kiadja
    followerek
  • Plata
    Tegnap el tipliztem necrom-ba megkeresni a társat de nem találtam meg.
    Vagyis úgy kezdődött hogy elutaztam oda gyorsutazással,elkezdtem keresni a kikötőben,aztán elvonta a figyelmem pár érdekes NPC akiket kizsebeltem,aztán ott volt egy két érdekes ház.Végül el is felejtettem miért mentem. :D
    De ma megint megpróbálom megkeresni őket.
    Nincs olyan honlap mint a wownál wowhead?
    Mert akkor ott ki keresném őket.
    Tegnap én szépen rabolgattam ki a házakat,gyilkolás nélkül,de aztán pár másik rabló bele rondított a munkámba szintén betörtek ugyanoda és megölték az NPC-ket.
    Érdekes volt hogy ők megöltek mindenkit még a szolgákat is,de én is ki tudtam fosztani a hullákat.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.01.06. 11:51:36
  • PiszkosFred
    Ha rendelkezel a Blackwood, High Isle vagy Necrom chapterrel, akkor elerheto az a 2-2-2 tars, amely az adott zonaban talalhato. Meg kell csinalni a kapcsolodo kuldeteseket (karakterenkent) es mar csatlakoznak is.
  • Gorgot666
    Köszönöm.Még1utolso kérdés.kiséröket hol,hogy tudok felvenni? Kell hozzá korona pont eső+ vagy simán q?
  • PiszkosFred
    Szinte biztos. Amikor az addont nezed az esoui-n, akkor ne csak a downloadra kattints, hanem a leirasban nezd meg, hogy mit irnak, mi a "required libraries" lista. Be is linkelik ezeket, vagyis gyorsan le tudod azokat is tolteni.

Mivel ezek a libek olyan megoldasokat, utasitasokat es/vagy informaciokat tartalmaznak, amelyekre tobb addon is hivatkozik es hasznal, amiatt van, hogy ugyanaz a lib tobb addonnal is fel van sorolva, ilyenkor egyszer eleg leszedni.
  • Gorgot666
    Szerintem megvan hol hibáztam az addon telepitésel! Elképzelhető hogy nem telepítettem az összes libet.Bár most melozok haza érek megnézem.csak egy addonhoz szettem le a libeket.A skysardhoz meg a Lorebookhoz nem.Esetleg ez is gond lehet?
  • PiszkosFred
    Ha a 109/164 BCJW...stb sorra gondolsz, az olyasmi, mint a wowos titan panel, amolyan informacios sav. Elso ket szam az inventory ures helyet jeloli, a betuk a napi crafting/szakmai feladatokat, hogy mi van kesz es mi van csak felveve es mi az, amit meg csak fel sem vettel. A "C" azert sarga,. mert mar felvetted a hirdetotablarol a "Clothing" crafting dailyt, de meg nem csinaltad meg. Ugyanez igaz a P-re, mint Provisioning, a szakacs/fozocske szakmara is. A tobbit meg nem vetted fel es nem kezdted el.
  • Plata
    Be törtem egy házba Gonfalon bay-ben,valami antiquities küldetést találtam,receptet,egy erotikus könyvet meg egy kék itemet is.
  • Plata
    Azt hiszem sikerült.Csak azt nem tudom mit is jelentenek pontosan alul a betük,bár azt hiszem talán a prof skillekhez van köze.
    Ha már arra jártam,kirámoltam a Soiltude Bard college-t.

Tudtok valami jó képfeltöltő oldalt?
  • Gorgot666
    Köszönöm a segítséget.
  • PiszkosFred
    Ahogy hitman kollega is irta, csak masold be az addon mappaba azokat a libeket is. Toltsd le oket az esoui.com-rol, unzip es konyvtarastol mehet bele, mint a wowos addonoknal.
  • hitman1028
    nem elég telepiteni,be kell rakni a fő addon könyvtárába
  • Plata
    Bocsi hogy eddig nem csináltam képet,de Star Trek Online nekem mindig az első ha hazajövök,ma meg leragadtam az aranyos orion kalózomnál.Először endeavoroztam vele,pont neki való volt hard endeavor.Utána meg DS9 ürállomáson láttam egy bugos ruhájú orion csajszit,és megpróbáltam én is de nekem nem jött össze,mondjuk úgyis jobban szeretem Honor Guard páncélban vagy Hét kilenced ranger egyenruhájában.De egyszer úgyis rájövök erre az orion bugra. :D
    Na mndegy,a lényeg hogy elcsesztem az időt,de az orion csajszival mindig így járok.

Nem értem hogy hiányozhatnak ezek,a libaddonmenu2.0 már kétszer is telepítve lett.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.01.05. 21:16:48
  • Gorgot666
    Sziasztok.Addont hol vagyis pontosabban hogy tudok frissíteni?Skyshard és a Lorebook nem müködik.Elavultot ír ki.
  • ntex
    Elfogadtam, köszönöm itt is!
  • PiszkosFred
    Itt olyan a meghivas/invite, hogy elkuldom es van ra X napod elfogadni, nem kell pont akkor online lenned, igy kenyelmesebb a dolog. Notification fulben fogod latni majd.

Kozben beleptem a ceges gepen es gyorsan elkuldtem, mielott osszeszakad (ESO-t nem birja nagyon az integralt vkartya)
  • Plata
    Hát WoW-ban ha épp druidával herbát szedek nem gond,felrepülök magasba és afk.
    De mást nem lehet csinálni,dungeon vagy raid totál felejtős.
  • ntex
    MMO-ban szerintem pont hogy meg lehet zavarni, már feltéve ha nem épp valami csoportos program van. Kompetitív játékok a neccesek, mert ha ott épp be kell afkolni, elmehet a kör / meccs rajta simán.
  • Plata
    Én vagy este szoktam játszani vagy éjszaka.
    Akkor biztos nem zavar meg senki,lehet hogy napközben is tudok lógni,de egy MMO-ban nem lehet úgy játszani hogy bármikor megzavarhatnak.
    Úgy max WoT-ozni lehet.Artyval nem gond ha erre téved a főnök és alt tabolni kell. XD
  • ntex
    Nem probléma, megpróbálok fent lenni akkor :) Előre is köszi.
  • PiszkosFred
    Persze, de csak 19:00 korul tudok kuldeni invet, ha hazaertem.
  • ntex
    Most láttam hogy Te vagy a Magyar Szövetség GM-je. Be tudok csatlakozni a guildetekbe? Mint írtam elsősorban a játék trade része miatt szeretnék, aztán meglátom még majd :) @KeXe5 a userid-m, jelenleg épp fent vagyok a játékban.
  • Plata
    NPC-k zsebeiben én azért szeretek turkálni,mert néha vicces holmikat lehet találni.
    Én azért szeretem mert tényleg nagyon random.Ha kizsebeled ugyanazt az NPC-t egymás után akkor is mást találsz nála.
    A házakba való betörés is érdekes.
    De a thieves guild dlc-s városban a nagyobb házakban a rablás nehezebb,sok az őr.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.01.05. 12:59:15
  • PiszkosFred
    Nem kell a Thieves Guild. Annak a passzivjai inkabb csak a menekulesben vagy a jobb arakban segitenek, vagyis simán kihagyható, főleg akkor, ha besurranó tolvajt játszol és nem zsebtolvajt.

Mivel megvan neked a Necrom, kezdj el lopkodni a zóna városaiban található házakban, kocsmákban, stb., nézz bele minden ládába, szekrénybe, tárolóba, ezekben mindig találhatsz értékes dolgokat, akár lopásnak minősül, akár nem.

A Zsebmetszés is jó, de ott nagyobb a rizikó, hogy elkapnak, azt csak akkor csináld, ha felturbóztad a képességeket, különben lesz sok futkosás és vérdíj :) (NPC zsebeiben is találhatóak értékes cuccok, talán nagyobb arányban is, mint a sima ládákban, de a kockázat is nagyobb).
  • ntex
    Akkor kezdőként jól fog jönni az extra pénz pláne :) És ehhez kell a Thieves Guild DLC is, vagy anélkül is meg lehet belőle szedni magam?
  • PiszkosFred
    "Jár az valamilyen negatív következménnyel ha elkezdem a Fence NPC-knek behordani rendszeresen a lopott itemeket?"

Nem, sőt, nő a skilled és még több cuccot tudsz eladni náluk, jobb áron. De a tolvajlásnál a pénz nem is feltétlen az ilyen 40-100-250-stb aranyat érű zöld-kék-lila cuccokból jön, hanem a tervrajzokból, stílus lapokból, stb. Egy-egy ritkább és újabb Chapterhez köthető recept, vagy style page, furnishing plan, stb. több tíz-, de van hogy több százezer aranyért is elkel.