sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

  • Plata
    #23909
    Sosem vettem ládát így nem nagyon ismerem őket.
    Tudom hogy a ládázás nagyon csábító dolog,Star trek online-ban rengeteget ládáztam,régen sokat farmoltam a pénzt,jó pár miliárdot csináltam,az árából kulcsot vettem és nyitogattam mert a szenvedélyem volt.De már sok éve felhagytam vele,azért is nem szoktam pénzt farmolni STO-ban mert tudom hogy akkor megint kezdeném.
    Pedig ma már 50 karival sokkal többet tudnék keresni,régen 20 karival toltam a doff bizniszt.Meg a promós ládákkal kereskedem.
    De egy dolgot meg tanultam STO-ban,olyan lökött fazon mint amilyen én vagyok ne nyitogasson,mert ha esik is ládából hajó,jó eséllyel meg tartom és nem keresek semmit. XD
    Plusz amikor én ládáztam a hajók ára még kicsi volt,egyszer össze szedtem másfél milliárdot mert tudtam hogy jön a Tarantula promós hajó,a leakelt képeken bele szerettem,azt hittem drága lesz.Fél évig vártam rá mire ki jött,valami 450 misi volt az ára,pedig promós,végül a másfél milliárdból vettem Tarantulát,Paradoxot-ot meg sok marhaságot.Mert két promós hajó nem volt egy milliárd együtt,pénzt költeni meg rohadt jól tudok.ma már másfé milliárd egy promós hajó kezdő ára.

    Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.02.09. 16:18:37