The Elder Scrolls Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Viszont tolvaj céh dlc-vel mehetsz céhes heist-ekre és egyebekre.
Azok egész izgalmas dungeonok,ahol lopni kell és rabolni.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.01.09. 14:16:58
Úgy tűnik mégis csak be kell majd szereznem ezt a Thieves Guild DLC-t 😄 Ahogy olvastam a Dark Brotherhood is kelleni fog még majd... Skyrim-ben is a tolvajkodás volt mindig a kedvencem.
Közben rabolgatok. 😄
Az xp farmmal meg húzom a tolvaj skilleket a craft ágon.Még vagy 40-50 szint és sokkal több pénzt fogok kapni lopott áruért és jobb cuccokat lophatok majd.
Tudom hogy nem ez az ideális skillezés a craft ágon,de úgysem akarok hardcore karit csinálni,csak olyat amivel elszórakozom.
Rendes nagy házam még úgy sincs.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.01.09. 12:11:27
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Érdemes ezeket megcsinálni vagy nem mert csak pár száz arany értékű vackot kapok?
Vannak fegyverek és armorok is,sárga és lila is.
Eddig is esett már pár itt ott,de tegnap egész sok jött.
Lehet azt a TTC-t kipróbálom,guildban sosem voltam.
Ma este tervezem hogy húzok még egy csomó champions pontot karimnak,abból fejlesztem a lopást,gondoltam megyek pár random dungeont az biztos sok xp-t ad.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.01.08. 18:04:14
Olyan már volt hogy nem lehetett frissíteni,mert egy file-t karanténba tett és hiába raktam újra.
Nem vészes itt van 3 skyshard gondoltam összeszedem őket és teleportálok visza jó helyre.
Az egyik skyshard hajón volt,ha már felmentem hajóra kizsebeltem a matrózokat.
Érdekes vackok voltak náluk.Nem értékes de fura.
Nekem nincs gond steamen,elindul és be is tudok menni,csak épp most nem tudok játszani.
Vagyis úgy kezdődött hogy elutaztam oda gyorsutazással,elkezdtem keresni a kikötőben,aztán elvonta a figyelmem pár érdekes NPC akiket kizsebeltem,aztán ott volt egy két érdekes ház.Végül el is felejtettem miért mentem. 😄
De ma megint megpróbálom megkeresni őket.
Nincs olyan honlap mint a wownál wowhead?
Mert akkor ott ki keresném őket.
Tegnap én szépen rabolgattam ki a házakat,gyilkolás nélkül,de aztán pár másik rabló bele rondított a munkámba szintén betörtek ugyanoda és megölték az NPC-ket.
Érdekes volt hogy ők megöltek mindenkit még a szolgákat is,de én is ki tudtam fosztani a hullákat.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.01.06. 11:51:36
Mivel ezek a libek olyan megoldasokat, utasitasokat es/vagy informaciokat tartalmaznak, amelyekre tobb addon is hivatkozik es hasznal, amiatt van, hogy ugyanaz a lib tobb addonnal is fel van sorolva, ilyenkor egyszer eleg leszedni.
Ha már arra jártam,kirámoltam a Soiltude Bard college-t.
Tudtok valami jó képfeltöltő oldalt?
Na mndegy,a lényeg hogy elcsesztem az időt,de az orion csajszival mindig így járok.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Nem értem hogy hiányozhatnak ezek,a libaddonmenu2.0 már kétszer is telepítve lett.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.01.05. 21:16:48
Kozben beleptem a ceges gepen es gyorsan elkuldtem, mielott osszeszakad (ESO-t nem birja nagyon az integralt vkartya)
De mást nem lehet csinálni,dungeon vagy raid totál felejtős.
Akkor biztos nem zavar meg senki,lehet hogy napközben is tudok lógni,de egy MMO-ban nem lehet úgy játszani hogy bármikor megzavarhatnak.
Úgy max WoT-ozni lehet.Artyval nem gond ha erre téved a főnök és alt tabolni kell. XD