sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• Plata
    Én szeretem az MMO-kat,nem játszom guildben,max külföldiben ahol úgysem értem mit vakerálnak.
    Imádok randomot menni,én azt szeretem,képes vagyok még ma is hajnali kettőig el szórakozni randommal.
    Mindenki szidja hogy a random milyen szar mert sok a béna,igaz,de szerintem igenis lehet szórakozni azon ha bénázik egy két játékos,szerintem az teszi izgalmasabbá.
    Sw ToR-ban csak randomot megyek és egyedül játszom kezdetek óta mint egy magányos farkas.
    WoW-an is egyedül játszom randomban,főleg hogy a kedvenc szerveremen kb havonta egyszer látok magyart.
    TESO-ban is egyedül mászkálok,nem léptem be guildba,randomokra járok és max a pecázás izgat a főzőcskézés, na és végtelen sok lopkodás meg rablás.
    Én nem szoktam kezdeményezni randomban játékos ki rúgását,és ha nincs kicseszettül nagy oka hogy ki legyen rúgva akkor legtöbbször a nemre szavazok ha más indít szavazást.