Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
trainux #23580 Sziasztok
Bár új vagyok itt és a játékban is, mégis a közepébe vágok a dolgoknak. A játék közösségi magyarosítását tűztem ki célul.
Mivel az Elder Scrolls Online dialógusainak száma közelít a végtelenhez, ráadásul folyamatosan bővül is, így megálmodtam egy olyan megoldást, ahol a magyar játékosok buzgó csapata a játék közben tudja fordítani az épp aktuális dialógust, szövegeket. Vagyis ahol éppen jár a játékban és erős vágyat érez hogy éppen azt a szöveget lefordítsa, akkor megteheti. Bármelyik világban jár.
Így hosszú hónapok munkájának eredményeképpen megalkottam ezt az oldalt. Az program naponta egyszer, reggel 5.00-kor legenerálja a nyelvi fájlt, amit bármikor le lehet tölteni.
Az oldalon írtam egy leírást is a fordításhoz, és egy egyszerű fórum is van rajta az infók megosztása miatt.
Én már kb 1 hónapja tesztelem, vannak azért felmerülő kérdések, de úgy döntöttem közzéteszem és majd megoldjuk ha valahol elakadunk.
Próbáljátok ki.
http://hunteso.hu
üdv...
trainux