Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Kroki105 #23281 Ez egy jó ötlet, eszembe sem jutott. Mondjuk én mindig úgy csináltam/om, hogy random, random, random.... aztán ha kijön egy viszonylag értékelhető kinézet, azt próbálom perfektre igazítani. Bár ugye mondtam a minap, itt bazi nehéz,mert a lehetőségek nagyon korlátozva vannak, és az alapsablonok is elég ostobák az összeérő szemeikkel pl
. Egy modolt f4, vagy akár egy modolt skyrim ehhez képest...
Azt nem értem amúgy, hogy ha azok így elkészültek, akkor miért nem emelték át a részletes testreszabás lehetőségét ide is. És üzleti szempontból sem értem, hisz nagyon sokan szeretnek pöcsörészni a karakterkinézettel (nyilván nem "ezt is széccsattam egy ütéssee, ööööö, meg se tott ütni gecccceee, ööööááááööö
" pvp janikára gondoltam). Ha részletes lenne a lehetőség, még több crown-t tudnának eladni, mert még több "skinchange" tokent vásárolnának. Ugyan nem értek hozzá, de nem lehet olyan nehéz megvalósítani.