Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Kroki105 #23201 Hiába haverkodnak, a questjeit újra kéne csinálni.
De legalább a mementto, skin, meg ezek a szarságok megmaradnak. Majd úgy csinálom, hogy a másik kari egy másik szigetet fedez fel, bazi sok van.
Ezt az Inn-es mókát próbáltam. Valami lebegő helyre portoltam, mert meglátogattam egy playerházat. A lebegő szigeteket kábelek kötötték össze, én nagy okosan nem a hídon próbáltam átkelni, hanem egy ilyen köteg kábelen. Mikor átértem, kiderült hogy nem tudok felugrani a felszínre. Beportoltam a házamba, kijöttem, de ugyanoda rakott vissza. Kénytelen voltam beáldozni az addig összeszedett pár aranyamat egy teleportra, szerencsére kifutotta. Elfelejtettem kivenni a bankból.
Már 3 házat(szobát) unlockoltam, 2 questes, és egy 3000 aranyba került. Mondjuk az olyan is, ha nyújtózkodni akarsz, ki kell nyitnod az ajtót. Egyik Vvardenfell, a másik kettőről gőzöm sincs... De arra azért jók, hogy az esett tárgyakat elraktározzam bennük.