The Elder Scrolls Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Volna megint pár kérdésem.
Melyik karakter az ami olyan harciasabb?Templar vagy dragon knight?
Skilleket elnézve nekem Templar kicsit olyan paladin szerű míg a Dragon Knight inkább harcos féleség.
Vagy teljesen mindegy?

Vámpírság:
Én pl körbekérdeztem a guildban, egy óra múlva meg is volt a vámpírság. Annyi, hogy oda kell menni egy fix helyre (Riften, Bangalor talán meg még egy) és ott egy magasabb szintű vámpír (6 szintű képesség kell hozzá) megharaphat. ekkor kapsz egy küldit, amit ha megcsinálsz: voila, Drakula felébredt...Mivel tank a karakter, így azóta nem is foglalkozom a témával. Stage4, kimaxolt képességek, aztán minden király.
Azóta pl már jártam arra, ott ugrált valami fószer, jól megharaptam, oszt' mentem tovább :-)
Szóval nehogy goldot adj ki érte.
PS4 megaszerveren tudnék segíteni akár én is.
sőt az egyik legjobb tanknak is ajánlják
Az NB elég rendesen tud ölni azért. Milyen cuccod van? Milyen fegyvereket használsz? Milyen ékszereid vannak és nem utolsó sorban milyen skilleket használsz? 😊
Én nemrég szerencsétlenkedtem fel egy NB karit és nem éreztem olyan törékenynek, csak ezért kérdezem.
PiszkosFred
Csak az undaunted napik adnak dobozt, vagy a Trialok weekly küldetései. A sima "napi első random dungeon" nem ad, az nem hagyományos daily.

"Just to clarify, the dailies that will grant a gift box are the Undaunted Pledges and Trial weekly quests (delve dailies do not count). "
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.04.25. 19:56:32

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

a napi dungeonhoz csak be kell lépni a randomba vagy van valaki quest giver?
kösz
PiszkosFred
Az nagy biznisz volt akkor, gratula 😊

ha jól emlékszem 10K-ért vettem
pár gold alapanyagot
meg egy griff szobrocska printet 250K-ért
olyan min az egyik töltőképernyőn van
PiszkosFred
Mit adtal el? Egy turelmetlen solo jatekosnak az egyik Sai Sahan stiluslapot? 😊

mai napi bevétel: 280K 😊
Nem én nem akarok sem pro sem überpro lenni,szórakozni akarok.
Arra ez a lopkodós tolvaj kari nagyon jó,már 37-es szintű,ha ma este géphez jutok és tudok nyugisan játszani akkor elérem a 40-et.Mert van két xp scrollom.
Csak kéne valami erősebb kari is,aki tud rendesen ölni és lehetne vele pénzt keresni.Mert sajna a nightblade elég törékeny.Jó móka az íjászat de akkor is hamar leölik.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.04.25. 13:01:58

Black desertben egy jó dolog van,a grafika.<#hehe>
ESO is szép,de fényévekkel jobb.

Ezért is kedvelem ezt a játékot. Én régen qrva sokat nyomtam a lineage2-t. Ha valaki játszott vele még az ősidőkben, akkor esetleg az amnesia fórum ismerős lehet. Aztán próbáltam egy csomó mást, köztük a blekk dezertet. Nagyon szép, qrva jó, hogy szinte korlátok nélkül lehet mászkálni benne, akár hegytetőre vagy a víz alá, de... valami hiányzik belőle. Na ez az ESO-ban benne van. Egészen elképesztően összetett játék. Jól mondta a fiam: "ez a játék jó, és túl nagy, nincs rá időm" 😄
Áááá, épp írni akartam, hogy most látom - a passzívok módosítanak! Óóó, hát így mindjárt más.. 😄 THX
PiszkosFred
A vampir skillek kozott a Passive skilleknél nezd a supernatural recoveryt:
"(WHILE YOU HAVE VAMPIRISM STAGE 2 OR HIGHER) Increases your Magicka and Stamina Recovery by 10%."
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.04.25. 12:42:45

PiszkosFred
Ahogy lent is irtak, altalaban ww az a stamina alapu karaktereknek jo, a vampire meg a magicka alapuaknak.

Es ugyebar itt jon a kepbe az ESO szabadsaga, mert ha csak nem valami uberhcpr0 buildet akarsz, akkor pl egy stamina alapu settenkedo tolvajnak is jol johet a stage 2-es stamina recovery es a stage 4-es vampire buff (nincs sebesseg csokkenes lopakodas kozben), vagy egy magicka alapu karakter is lehet ww es szolozva kvazi nincs ellenfele, ha atvaltozik (leven a ww formaban kapsz heal kepesseget (is), amely magickat fogyaszt igy tobbszor es szinte folyamatosan tudod szolozas kozben gyogyitani magad egy-egy boss labat ragcsalva).

Majd este megnézem otthon, de szerintem valamit itt keverek, leginkább a szezont valami mással 😄
Szóval itt ezt írja:
While you have Vampirism stage 1:
0% Flame Damage taken, 0% Vampire Ability cost reduction, 0% Health Recovery reduction

While you have Vampirsim stage 2:
15% Flame Damage taken, 7% Vampire Ability cost reduction, 25% Health Recovery reduction

While you have Vampirism stage 4:
25% Flame Damage taken, 21% Vampire Ability cost reduction, 75% Health Recovery reduction

Tehát ha jól értelmezem, akkor a stage 1 a legelőnyösebb és hát nem látok magica visszaállítást... <#nemtudom>

Biztos nálam siklik ki valami, csak nem tudom, hogy hol..
Azt gondoltam hogy vérfarkas nem lehet vámpír,mert Morrowindben és skyrimben sem lehetett ha jól emlékszem.
Gondolkoztam hogy kezdek valami harcos karaktert is,neki jól jönne tán a vámpír dolog vagy a vérfarkas,nem tudom melyik a jobb.

PiszkosFred
Nehogy fizess erte!!!

Barmelyik jatekos meg tud harapni (7 naponta egyszer) es akkor te is az leszel. Ha nem tetszik, barmikor ki tudsz gyogyulni. Ha kesobb megint az akarsz lenni, megint megharapnak es ott folytatod, ahol jartal. Vampir nem lehet verfarkas es forditva, de ha kigyogyulsz, barmi lehetsz, kedved szerint barmelyik.

14 karakterem van, abbol legalabb 10 vagy vampir, vagy verfarkas, ha at akarsz valtozni, csak szolsz es megharaplak.

Mi a szösz.

Panzeradler
Vámpír lehet crownból is, illetve ha megharap egy player vagy mob.
A vámpír meg a vérfarkas az is crown-ba kerül ugye?
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.04.25. 12:01:56

PiszkosFred
Vampir stage1-ben szinte semmi extrat nem ad, szerintem legalabb a stage2-t vallald be a 10% magicka recovery miatt.

Van magicka templarom, egy breton stage 2-es vampir- egy igazi allat ha grindrol van szo 😊 (es vele szoktam normal dungeonokat is szolozni, ha nagyon unatkozom). Inferno staffal a kezben, elnyomod a blazing speart (templ class skill), elnyomod az elemental blockadet (staff aoe), nyomsz neha egy puncturing sweepst (temp class skill) es kesz is. A maradek helyekre szinte azt teszel, amit akarsz 😊 A magamfajta kazuar idiotaknak tokeletes valasztas a magicka templar.

Jaa, az más. AKkor hülyeséget írtam. Bocsánat.
van valami előnye annak ha valaki szimplán mortál marad?
azonkívül, hogy több skill pontja marad
nem igazán vonz egyik sem
Panzeradler
Én fixen stage 4-be vagyok.Lvl 5óta Tank Dragonblade és semmi gondot nem okozott eddig. Egyedül 1 insta volt halom tűz spellel, na ott picit izzadtam. De ennyi.
Ez csak az ÉN véleményem - és igencsak kezdő vagyok.

Szóval vámpír magica, ww stamina.
Kipróbáltam a ww-t, hát... nagy darálógép! Olyan helyekre bementem vele (és nem pusztultam el), ahová vámpíros karival nem.

Van fent északon egy pub. dungeon. Csapatostul vannak a manusok, varázsló, íjász, szb.. A ww simán ledarálja őket!

Szeretem a vámpíros karimat (magica temp), de kicsit idegtépő mindig figyelni, hogy lehetőleg lv1 vagy mi legyen a vámirizmus, mert mindenféle, komoly büntik vannak egyébként. És az a 6 óráig tartó izé igen hamar elolvad a napon.. 😄
Vámpírkodás egyenlőre nem vonz,legalább is nightblade karival.

PiszkosFred
...es meg lehet fokozni 😄 ha vampir vagy, akkor hirtelen moge lopozva az ellenfelnek felugrik a blade of woe, a zsebmetszes es a vampir taplalkozas is...

Szerencsere mindegyik kepessegnek van egy minimum tavolsaga (plusz addon is segithet), amivel el lehet kerulni a teves "akciot", de ha annyi ezresem lenne, ahanyszor veletlenul "ettem" egy-egy varosi npcbol az orvtamadas helyett, megvennem kilora az egesz fejlesztocsapatot 😊

Most már tudom hogy semmi gyilkolászás.
Eltoltam hogy meg öltem,de sikerült időre ellopnom mindent és már mentem kifelé,már nem is voltam messze,ez meg pont előttem volt,sunnyogtam mögötte és feljött a Blade of whoe,hát kinyiffantottam,erre kiírta hogy bünti mert észrevettek és le vont időt.
Amúgy nem rossz ez a dark brotherhood-os képesség.Csak mindig beadja zsebelésnél.Figyelni kell nehogy véletlen kinyírjak valakit.

PiszkosFred
Ne feledd, a kuldetes alatt elsosorban tolvaj vagy, akinek a celja, hogy ne vegyek eszre es ne is maradjon nyoma annak, hogy ott jart, es nem bergyilkos! 😊

A jo hir az, hogy bar a jutalom a teljesitmenytol fugg, mindig kapsz valamit. igy ha megcsinalod tokeletesre, akkor extra jutalmat kapsz, ha viszont lemeszarolsz mindenkit es boven atleped az idot, akkor is kapsz egy minimalis valamit.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.04.25. 09:17:25

Az este az első heist-et is sikerült megcsinálni,megtaláltam mindent amit kellett csak időben nem értem ki,ugyanis kifelé gondoltam kipróbálom az őrön az új dark brotherhood-os képességet és orvul kinyírtam.Erre egy csomó időt le vont a heistből és nem jutottam ki időben.
Ha nem ölöm le az őrt ha nem csak tipli ki akkor sikerült volna időre,de így is kaptam jutalmat.

Tegnap este voltam egy kalózos instában.
Hogy abban menyi rengeteg item esett,egyszerűen megtelt a karim táskája,az instában elszórva sok zárt láda meg sok lootolható hordó és tároló,még egy Motif könyv is esett,azt nagy igyekezetemben sikerült megtanulni.<#hehe>
Bár szerintem nem lehetett túl értékes,argóniai stílus volt.
De több recept is esett.Meg tele lettem fegyverekkel és egyéb felszereléssel.
Még csak 91 slotos a táskám de az nagyon gyorsan tele lett ott.
Csak a többiek nem vettek észre minden le zárt ládát és néha előre rohantak.
Mondjuk lehet nekem sem tűnt fel mind,de volt hogy találtam advanced ládát,észre sem vették csak futottak tovább.
Harc közben zárat nyitogatni nem is olyan egyszerű.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.04.25. 07:40:16

mindegy az is jöhet, bár mi csak ez ne 😊
PiszkosFred
Holnap dungeon jon, a barmelyik 1-4 heti daily (igy a craft is) a jovo heten, csutortoktol majd 😊

ez a hülye battle ground elveszi az életkedvem
nyerj 3 meccset persze 20 próbálkozásból zéró győzelem
most is kb 10 ponton buktuk el
holnaptól craft megint az nyugis
Köszi a választ.
Azt gondoltam ha fejlődik a skill talán jobb lesz a loot is.
Wow-ban a Legion alatt volt zsebelés a rogue karaktereknek,mondjuk most is van csak nincs értelme,Legion alatt a rogue class hallban volt egy NPC aki adott heti küldit,meg egyéb küldetést,kaptál tőle egy itemet amivel ha zsebeltél a cucc ami loptál automatikusan coin-á változott,amit belehetett váltani aranyra,meg mindenféle hülyeségre,ruhára például.
Legion alatt nem azért jártam rugó karival mythic instára hogy jobb geart szerezzek,hanem mert mythic instában 1 npc-ből akár 20 ezer coin értékű vackot is zsebelhettem.<#lookaround>
Arra gondoltam talán hogy ESO-ban sokkal jobban megvan csinálva a zsebelés meg minden talán a lopni való cucc is job lesz.
Egyébként kaptam tippet hogy hol és mit zsebeljek,meg hogy növeljem a legerdemain skillem,de az nem tetszik,az egyik hogy menjek el xy birkafarmra nyírjam ki az összes birkát meg npc-t és lootoljam őket,másik ugyanez valami kecskefarmon.
Vagy ha jóó itemeket akarok lopni,menjek el egy fogadóban ott az emeleten öljem meg az NPC-ket dark brotherhoodos skillel és a jó szajrét szedjem fel.
De nekem ez nem nagyon jön be,nem akarok gyilkolni csak szépen lopkodni meg zsebelni.

PiszkosFred
A zsebelés és lopás vagy betörés közben talált itemek értéke az nől ha a lopás skillem nől?
- nem, teljesen random. A lopas skill ujabb passzivokat tesz elerhetove, konnyitheti a tolvaj eletet, de a lopott targyakhoz es ertekekhez nincs koze.

Vagy a karakter szintje befolyásolja?
- nem

Magasabb legerdamain skillel jobb cucc esik majd?
- nem

Vagy mindig csak az ami most is?
- igen

Ugyanolyan értékű tárgyakat találok 34-es szinten mint 20-on.
- ha ugyanott lopkodsz (teruleten), akkor igen. Teruletenkent mas es mast talalhatsz, peldaul Alinoros butor recepteket csak Summersetben, ahohgy Redoran cuccokat is csak Vvardenfeli farzsebbol nyulhatsz.

Legerdamain már 10-es.
- grats
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.04.24. 19:10:05

Volna még pár kérdésem amire nem találtam választ a magyar útmutatóban.
A zsebelés és lopás vagy betörés közben talált itemek értéke az nől ha a lopás skillem nől?
Vagy a karakter szintje befolyásolja?
Magasabb legerdamain skillel jobb cucc esik majd?
Vagy mindig csak az ami most is?
Ugyanolyan értékű tárgyakat találok 34-es szinten mint 20-on.
Legerdamain már 10-es.

Majd kíváncsi leszek hogy mi lesz.
Ha este hazaérek és be logolok a karim ott fog állni egyedül az instában?

Solid Snake
A végső boss likolta ezt a bejegyzést <#idiota><#hehe>
Hogy nekem milyen pech-em van,ma tudtam volna délelőtt játszani,csináltam is a tolvaj céhes küldit,be törtem no shira citadel-be,ahonnan meg kell szerezni egy papírt,közben jelentkeztem random instára,épp elloptam a szükséges iratot erre behívott insta,megyünk lefelé mire kiírja 15 perc múlva leállás,a végső bossnak kb 1% hp-ja volt mikor lelőtték a szervert.<#buck>
Hihetetlen volt,1 lövés és kinyiffant volna,erre pont akkor leállt a szeró.<#vigyor>

Ma a tankolás is összejött Nighblade karival,valamiért két boss is engem zrikált,két boss harcnál is folyton engem kergetett a boss.
Nem unatkoztam,hála az égnek íjászként lehet távolról is osztani az áldást.
De nagyon érdekes volt,a harc közben a karakterem totál be jegesedett.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Lopkodás közben találkoztam egy magyarral Greenshade-ban.
Azt hiszem magyar volt,valami gatya volt az account neve.

Az nekem nem megy.
Ha már tankolok vagy hílelek akkor szeretem ha jól csinálom.
Három éve mikor újra kezdtem a WoW-ot sok év kihagyás után kezdtem egy blood Death knight-ot,az ugye tank,nekem régen sok sok éve olyan volt,mikor kis szintű random instában be szóltak hogy a DK rossz tank és váltsak specet én meg tettem mert gondoltam biztos igaza van,azóta tudom hogy nincs mert van egy harmadik DK-m aki tank,az a DK unholy lett,DPS spec,ami most BfA-ban eszement nagy hecc.
Legion kieg alatt monk karival imádtam healer lenni,mert a mistweaver monk jó buli volt és nagyon jó volt vele healerkedni,még én is mertem vele járni raidelni,BfA kieggel úgy elcseszték hogy elő sem merem venni.Nem hogy még instába menni vele healerkedni.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.04.23. 17:26:29

egy dolog viszont fontos, hogy ne tévedjen el

szörnyű mikor a run helyet csárdás lesz egyet jobbra-egyet balra
Ne spirázd túl.
Kardot-pajzsot a kézbe, aztán böködöt, akit érsz. Egy 15 másodperces taunt van, nincs aggro, mint a WoW-ban.
A bossokat meg lenukeolják a fenébe. Legalábbis a nem - DLC instákban. Fejlődni kiváló.
A húzandó skilleket meg szépen berakod a barba, és minden király. Egy hátránya van, magas szinten lesz a kard+pajzs skilled. :-)
ne ez klafa de nem tudom nekem nem fekszik valahogy
a martalócra lehet ráteszem aszt irány a battleground

ha már outfit, lehet olyan rongyos gúnyát rakni a karakterekre mint a kezdéskor van rajtad?
az aranyos kisfiúnak kéne aki megmaradna utcagyerek kinézetben hiszen mégis csak egy assasin ne mászkáljon már nidzsának öltözve 😊
"- csókolom néni, kaphatnék egy nyalókát?
- persze kisfiam
- nem azt a háta mögöttit
-adom drágááááá..." 😊
Azért az elképesztő, hogy mennyi lehetőség van ebben a játékban!
Oké, fizetni kell ért, a DLC-kért is, de itt azét komoly tartlamat is kap az ember... Voltak már olyan játékaim, amiknél megbántam a kiaditt pénzt. Hát.. ez nem olyan!