24522
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Plata #22962 Van valami haszna ezeknek a peteknek a játékban?
Nekem is van pár,de sosem vettem elő őket mert nem nagyon láttam értelmüket.
Wow-ban lehet velük keresni pénzt meg xp-t és egyéb dolgot,mert van pet battle,de ESO-ban nem láttam ilyesmit. -
NiceScream #22961 Oké, tárgytalan - csak késve(?) jött meg a levél, amihez scatolva voltak a cuccok. fakk :D -
NiceScream #22960 Oké, hogy ott találom, de ... nem találom :/
Egyébként is akartam venni crown-t.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#22959 Igen, lenyegeben jol gondoltad, annyi az egesz, csak az oltarnal kell lennetek kozosen. Ott pl nem fogy a verfarkas forma "ideje", igy van ido a muveletre ahrc nelkul is.
Ne vedd meg szerintem azt a csomagot, annyira nem nagy durranas! A peteket a Collection menuben talalod, a tobbi account szintu cuccokkal - mountok, ruhak, kozmetikai cuccok, szemelyisegek, mementok, stb.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.05.26. 11:06:56 -
NiceScream #22958 Áááá.. értem! Köszi! Azt hittem, hogy odamegyek, megharapom, oszt' jóvanazúgy :D
Még egy. Van egy ilyenem, hogy The Elder Scrolls® Online: Newcomer Pack - ez azt mondja, hogy milyen jó nekem, mert kapok egy marha exkléuziv petet - nos, én ezt nem találom a többiek között... WTF? -
#22957 Mind a vampiroknak, mind a verfarkasoknak van egy-egy oltarja (bankgkorai, riften es reapers march zonaban), ahhoz kell elmenni a vampirnak es a leendo vampirnak es ott meg tudja harapni. Het naponta egyszer. Elotte persze kell, hogy a vampir/vvnek legyen meg az a vamp/vv passive skillje, ami ezt lehetove teszi. -
#22956 Tippnek én azt mondanám, működni fog, unokatesómnak vettem egy olyan kiadást, ami alapjáték+Morro és ez ment arra a kiadásra, ami az Xbox Game Pass ban volt, ez gond nélkül megy. -
NiceScream #22955 Hogy lehet vámpírként vagy farkasként valakit megfertőzni? -
#22954 Sajnos nem tudom, hallottam mar tobb fajta valaszt erre a kerdesre, en pedig sosem probaltam (beta ota 0day veszek mindent), igy nem merek mondani semmit sem.
Az biztos, hogy az Elsweyr chapter a kovetkezo egy hetben meg preordernek szamit es igy jar hozza par extra, ami junius 4 utan mar nem fog. De, hogy aktiv accountra ra lehet aktivalni a kulcsot, nem tudom. Hivatalos uj account kell hozza, de fb csoportban sokszor irjak, hogy be tudtak regelni es mukodott. En irnek a supportnak egy levelet hetfon, es kernek egy hivatalos valaszt...
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.05.26. 01:08:00 -
Irgum76 #22953 majd biztos jön Fred kapitány aki biztosan tudnifogja
én csak saját tapasztalatomból tudok kiindulni
én a Summerset-et vettem meg és rögtön játszható is volt
ebből gondolom én, hogy ha már megvan az alapjáték nem kell telepítened csak a chaptereket
de mondom ez csak egy teória
-
Nico Bellic #22952 Sziasztok!
A netet böngészve akadtam rá erre a kiadásra: The Elder Scrolls Online - Elsweyr PC elvileg ezt tartalmazza:
The base game
The Morrowind Chapter
The Summerset Chapter
The Elsweyr Chapter
Lehet-e ezt a kiadást már meglévő játékra telepíteni?
-
#22951 Bármikor kétségeid támadnak csak indítsd újra a gépet és telepíts adobe readert :) -
NiceScream #22950 :D hazaértem, elindítottam - működik :D -
NiceScream #22949 Srácok. Van ez a minion nevű cucc, ami elméletileg frissíti a telepített addonokat.
Ez működik? Telepítettem, de hiába adom meg az addon mappa helyét (ahol vannak is működő addonok) nem történik semmi... -
Plata #22948 Köszi majd kipróbálom,azt hittem van talán valami ilyen opció a játékban alapból csak én nem találtam meg.
Elég nagy ökörség hogy csak egyesével lehet. -
#22947 Van, hasznos tud lenni. -
Plata #22946 Az ördögbe,azt hittem van rá valami lehetőség csak nem vettem észre.
Az este sütöttem vagy 150 krumplit meg kb 200 söröcskét főztem,de kicsit sok volt a gombnyomkodás. -
Irgum76 #22945 alapból szerintem nincs
olyan van, hogy 1 darabból több kész árut kapsz
de PC-n erre is biztos van valami mod -
Plata #22944 Volna megint egy kérdésem.
Craftolásnál hogyan lehet egyszerre többet gyártani?
Szeretek főzőcskézni néha,na de ha mondjuk van 50 darab halam akkor mire mindet egyesével megsütöm akkor kinől a szakállam is.
Nincs valami megoldás arra hogy ne csak egyesével lehessen főzni,hanem a kari fogja magát és megsüsse az összeset?
WoW-ban lehet egyszerre akár 200-at is csinálni,ha van hozzá alapanyagod,igaz időbe telik de a karakter magától csinálja és nem kell egyesével nyomkodni.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.05.19. 20:03:02 -
Irgum76 #22943 vegyél egy teherautónyit :)
vadász olcsó cuccokra
illetve jobban jársz ha megveszed magát a tempert -
NiceScream #22942 fakk... :D Köszi! Egy teherautónyit eladtam már... :/ -
Irgum76 #22941 nyers alapanyagokból eshet finomításkor pl acél rögből acél tömbbé olvasztáskor
illetve kész színes (zöld, kék, stb) cuccok szétbontásakor
vagy daly craft jutalomként arany templer -
NiceScream #22940 Srácok. Vannak ezek az izék.. ezek a szmötyik, amikkel a fegyvereket lehet fejleszteni (mastic meg még mit tudom én mik..). Ezeket lehet kraftolni vagy csak bosszok írtásával szerezhető? -
Plata #22939 Tegnap nekem meglett a negyedik indrik feather is eventes tokenből,kicsit eltoltam a dolgot mert nem vettem észre hogy csak 12 token lehet nálam max,így pár napi ingyen tokent elbuktam,de végül is meg lett így is,viszont én azt hittem hogy a négy tollból majd lesz valami pet,mert a vendornál láttam indrik pet-et.
El sem olvastam mi volt írva a tollra.
Rákattintottam tollra és pet helyett lett egy lovam,néztem nagyot. -
kingofn00b #22938 Köszi, ez hasznos! :-) -
#22937 Ő is nagy pvp-s, jók és érthetőek a videói. -
Irgum76 #22936 még szerencse, hogy hülye fejemmel gyűjtöttem a csalikat de nem pecáztam el
vettem egy Dubious Camoran Throne receptet 30K-ért normál ára boxon 50K de nem ritka a 100K+ sem
1 hétig vadásztam rá mondom lesz ez még olcsóbb címszóval
átpakoltam a skill pontokat pia triplázóra így 68 darabot sikerült gyártani :)
darabja 5k a piacon de nem adok el, jó lesz az nekem -
kingofn00b #22935 Köszi :-)
Végigtúrtam az AlcastHQ-t meg a Dottzgaminget, de úgy látom, hogy csak cutting-edge buildek vannak, kihegyezve az adott szerepkörre. Két karaktert kihúzni meg sajnos nincs időm. De időközben találtam egy eléggé szimpatikus warden - buildet, szerintem kipróbálom azt.
Már csak pár PvP - partner kéne :-)
PS4 szerveren valaki? -
fluency #22934 Alcaston nézz körül. Vagy keress buildeket YT-n.
A szabadon variálható skillekkel sokmindent meg lehet csinálni. De a top (legendary) cucc az tuti alap a legtöbb buildhez. -
Irgum76 #22933 még szerencse, hogy olyan nyelven írtad amit a hozzám hasonló noobok nem értenek :)
így biztos pro-tól kapsz választ -
kingofn00b #22932 Kellene egy kis elméleti segítség gyakorlottabb arcoktól. Két kérdésem merült fel.
1,
A main karakterem CP240 körüli DK tank. PVE setup.
Van-e valami build, amivel lehet PvP tankor csinálni úgy, hogy azért a PvE részlegen is életképes maradj? Nem akarok trial-top tankot, csak veterán dungeonok szintjén tolom. A gond az, hogy a damage elhanyagolható.
Off-barra ráraktam a frost staffet, illetve annak az ellenfelet debuffoló képességeit, mert gondoltam, az talán hasznos lehet.
Mennyire életképes egy full stamina tank? Nem nagyon látok ilyen buildet, így gyanítom, hogy nem túlzottan.
2,
Werewolf - build PvP-ben mennyire életképes? Randomban látok farkasokat, de egy kimondottan WW burst-build. Ultimate generáló build, hogy minél hamarább válthass, aztán ha megvan, akkor burst. Ez közepes szinten működhet szerintetek? -
Irgum76 #22931 herba, kaja szerintem felejtős
nem ad jókat a daly craftnál
a blacksmith akkor jó ha vas tréning rucit szeretnél és ott potyog az arany alapanyag
tailor akkor ha egyéb tréning rucit ott is jön az arany
fegyver egyéb potyog a szintednek megfelelően úgyhogy leginkább az a baj, hogy nem pont olyan mint amit elképzeltél
úgyhogy itt az enchantal tudsz módosítani rajtuk én talán ezt ajánlanám általában szarokat ad daly jutalomra de olyan négyből egyszer dob kutát
ha viszont maradsz a kajánál mindenképp fogadj fel manókat ritka alapanyagokat küldenek mint pl fokhagymát :)
-
Irgum76 #22930 "nem értem, hogy miért jó egy stamina sorc.."
én pl nem tudtam, hogy ez népszerű
volt pár varázslat ami tetszett de nem akartam varázslóval lenni
inkább csak ilyen mágiához kicsit konyító haramia aki papíron varázsló de inkább tolvaj, rabló
igazából jó egy kicsit felborítani a papírformát és saját magad ötletei alapján kigondolni valami különlegest -
NiceScream #22929 #22926
Igen, ez meggondolandó. Ha kraftolok, akkor max talán fegyvert, piát vagy kaját. Egynél többre nem akarok "költeni", szóval ezt még el kell döntenem.. ;)
Ez lesz, bár én még azt sem tudom eldönteni, hogy mi drága és mi nem :D Nem vagyok még magas szintű, ebből gondolom, hogy ha találok is valamit, az még nem egetverően magas áru cucc.. :D
*-*
Kicsit szokatlan ez a fajta kereskedés. Nem is találkoztam még ilyesmivel.
Egyébként ha valamit megválaszoltok, akkor rögtön felmerül huszonnyóc másik kérdés :D :D
Nézegetek ESO-val foglalkozó leírásokat és ÉN például nem értem, hogy miért jó egy stamina sorc.. Miért választják sokan? Miért jobb, mint egy stamina akármi. Vagy a magica nightblade.. Na ezeket egyelőre nem értem :D meg még egy csomó mindent :D -
#22928 Nem hiaba mondjuk azt nagyon sokan, hogy a Crafting bag miatt onmagaban megeri elofizetni. Olyan ez, mint egy drog, az ingyenes idoszakban az ember megismeri, megszereti, aztan mar nehez elni nelkule :D -
#22927 Egyszerre ot guildben lehetsz tag. A haveri/kozossegi es egy dungeon/csapatos tartalmakra fokuszalo guild mellett erdemes 2-3 kereskedelmi guildbe is belepni, akiknek van felfogadott kereskedo npcjuk es ezekben arulni a draga cuccost. -
Irgum76 #22926 ja és igen ha craftolni akarsz akkor rengeteg pontot el lehet költeni
ez főleg 50 felett szopás mert nincs több szintlépés nincs jutalom skill pont
csak sky shard-okból és questekből, dungeonkből jön
Utoljára szerkesztette: Irgum76, 2019.05.04. 09:09:30 -
Irgum76 #22925 guild piacon olyan mint az aukciósház csak kicsiben (max 2500 játékos lehet egy guildban ha jól emlékszem) illetve itt csak fix ár van nincs licit lehetőség
max 5 játékos guildba lehetsz én mind az ötben kereskedésre szakosodott guildban vagyok olyanokban akiknek van árusuk (általában mert minden héten változik)
guild árusokkal már biztos találkoztál ezeknél venni lehet az adott guild cuccaiból (ha tag vagy eladni is)
de egyszerűbb a bankároknál intézni az eladást
én csak elkiabáltam magam, (beírtam zóna chatbe) hogy "looking for trading guild LvL x"
aszt jött az invite elfogadtam tetszett maradtam, nem tetszett léptem kiabáltam tovább
egy szót nem szóltam azóta senkihez egy alkalmat leszámítva mikor kellett volna daly crafthoz alapanyag és sehol nem találtam
kérdeztem van-e eladó aszt küldtek ingyen egy adagot (később mikor már volt bőven betettem a guild bankba)
szóval ennyi
ha felvesznek nézd meg milyen jogaid vannak és van-e árusuk (ha nincs akkor is tudsz eladni guild társaknak)
olvasd el a szabályaikat nem hosszú van ahol heti kötelező adományt kérnek az alacsony szinten felejtős meg magason is ha van jobb lehetőség de ha nincs más az is jó amíg nem találsz normálist max kikickelnek aszt kész veszteni nem vesztesz semmit
de a legtöbb helyen csak annyi, hogy ne cseszd szét a chatet floodal, ne legyél bunkó és pakolj fel lehetőleg mind a 30 slotra
Utoljára szerkesztette: Irgum76, 2019.05.04. 07:51:03 -
NiceScream #22924 Áááá.. értem! Még egy izé, amire lehet "költeni" a pontokat :/
Hol tudod eladni? Mert gondolom nem a sima, mezei kereskedőnél. A Szövetségnek meg nincs kereskedője - ha jól tudom. -
Irgum76 #22923 ja viszont lett egy zaklatóm az eso plus bekapcsolása után
jött minden hová amerre mentem és hajtogatta, hogy egy nagyon fontos üzenete van számomra
mondom biztos ilyen körbevezető túra lesz, hogy ismerjem meg a dlc-ket
aszt jól beszívatott a zork főküldetést kellett csinálnom rész jutalom nem volt pedig eddig vagy öt küldetést megcsináltam
a végén meg kaptam egy zöld szarságot meg 300 aranyat skill pont nuku
mondjuk még hátra van a klánvezér kiiktatása talán akkor