sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• Kroki105
    Tényleg, az xp scrollt is el lehet nyomni, ez jó ötlet. Gondolkodtam hogy hol érdemes, ami jól kihasználja, de ennél jobb talán nincs is. 31-ről majdnem 32 lettem a daily randommal, xp boostal tuti meg is léptem volna.
    Én a wowot anno a taurin próbáltam ki még a halállovagos kiegészítő alatt. Annyira nem jött be hogy "élesbe" is toljam.
    MMO-val Eso előtt meg f76al ügyetlenkedtem, de sajna az egy rakás szar. Ehhez képest mindenképp. Elértem a 200at, szóval azért az elején még tetszett (meg az eleje után is egy kicsit ) Nincs mit csinálni benne. Az insta is abból áll (amiből 1 db van! és azt variálja hetente), hogy szedjél össze 50 kódkártyát pl. a labirintusizébe. Hát anyádat! Jól példázza a semmitérőségét, mikor már a party dönt úgy a móka indulása után 5 perccel(nem igazán volt rá még példa), hogy jó, akkor menjünk inkább aludni, mert már késő van, fáradtak is vagyunk, és ehhez aztán nulla kedv
    (ja meg játszottunk az STO-val, jópárszor hoztad be a sulibánt hogy projectet indíthassak (ha jól emlékszem a nevére)