24522
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Irgum76 #22922 nekem is jö volt a bevételem
eladtam pár apróságot 80K össz
és ez a craft bag valami csodás összes cuccom egy helyen nem kell végre tökölődnöm
megszabadultam az összes herbáltól, rúnától, kajától, gemtől ez kb 200 slots ha nem több és még ott vannak az apróságok
azért még megyek farmolni mindenkivel mindent már a pillangókra is vadásztam :) -
Plata #22921 Ma este igazán jó cuccokat fogtam ki rablás közben.
Egy motif könyvet is találtam.
Fura hogy a ház amiben ezeket találtam,nem is nagy ház volt,az ajtaja is csak simple nehézségű volt.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#22920 Ahogy Plata irta, a crafting skill fak kozul az adott szakma passivejait kell novelni es akkor tudod a kovetkezo (magasabb szintu) anyagot megmunkalni, igy nagyobb szintu targyat gyartani. -
Plata #22919 Craft skillre kell rakni.
Én már 29-es szintig tudok főzni.
Engem az érdekel.
Pecázás főzés. -
NiceScream #22918 Srácok. 1-től 14-ig tudok tőrt (meg minden mást) kraftolni. Hogy tudok magasabb szintűt? Kezdjek gyártani lv1-es cuccot és úgy lép erlőre? Néztem az útmutatót, de ez vagy nincs benne vagy csak átsiklottam felette... -
Plata #22917 Ez nem olyan,tudom van az a küldi amiben lehet választani xy városban lopj el 3 konkrét tárgyat vagy zsebelj ki 10 embert.
Ebben a küldiben 3 spéci item kell,semmi más,ha jól emlékszem fejből,térkép kell neki vagy valami papír,mikor kész lett akkor a küldetés azt írta húzzak vissza a tolvaj céhbe,amíg be nem léptem a tolvaj céh ajtaján azt írta hogy kész,ahogy betöltött a tolvaj céhbe akkor már nem volt kész.
De még 25 karival el kell indítanom admiraltyt,eddig csak 14-el végeztem,mert sokat cseteltem.
Utána megyek ESO-ba lopkodni.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.05.02. 21:30:33 -
Irgum76 #22916 ha kiraboltad az adott helyet választhatsz, hogy visszamész leadni vagy tovább egy másik helyre lopkodni
és akkor megint 0/akármennyit ír csak más hely névvel -
Plata #22915 Egyébként ma voltam fent,volt egy kis időm reggel,nem instáztam,mert arra nap közben nem sok esély van,valaki úgy is megzavar,csak lopkodtam,lényeg hogy a tolvaj céhes küldim kész lett,3 cuccot kell zsebelni vagy rabolni,kiírta hogy küldetés kész és menjek vissza a céhbe le adni,Orsiniumban voltam,az az új kedvenc lopós helyem,haza mentem a tolvaj céhbe és ahogy beléptem az ajtón a küldetés már nem volt kész,azt írta újra hogy 0/3 lopott cucc.
Pedig ott volt a táskámban,nem adtam el,egyből tipliztem a céhbe.
Pár percig kóvályogtam hátha újra kész,de nem és több időm már nem is volt.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.05.02. 20:22:57 -
Plata #22914 Tudom,nehéz is így endevorozni.
Foundryval 5 perc volt,most egy óra legalább.
Az előbb nyertem dabo-n 15k aranyozott latinumot,rohadt mázlim volt,a napi közepes endevor az hogy 3k latinumot kell nyerni dabo-n,ami sokáig tartana,de mázlim lett. -
#22913 Haragszom rajuk, amiert kinyirtak a foundryt, azota nem is leptem be :) -
Plata #22912 Ó akkor bukta.
Nem baj ma úgy is kicsit később jutok fel.
STO-ban főnix event van és pénzt akarok keresni,a STO-ban is van store mint ESO-ban és lehet ott is keresni pénzt mint ESO-ban,csak ott nem crown a neve hanem zen.Phönix event alatt a zen ára le csökken valamennyit,szeretnék venni vagy 20 ezret.STO-ban egy nagyobb dlc nem 1500-3000 crown hanem 10-16000 zen.Hajók meg 3-6-9 ezres csomagokban jönnek.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.05.02. 19:34:34 -
#22911 Az nem dlc, az account upgrade, az nem ingyenes sajnos sosem. -
Irgum76 #22910 szuper crafting bagot megtöltöm
a gonosz tervem bevált mindenből tudtam dupla giftet kiszedni :gonoszszmájli:
esett pár jó cucc 3 db 100k-s recept aszt majd kiderül mi lesz hétvégén valszeg fillérekért megy minden
de én kivárok nem megyek bele árháborúba inkább veszek :)
csak nehogy megint elköltsem az összes goldom... -
Plata #22909 Imperial karit akartam kipróbálni.
Csak nem tudom mi legyen. -
#22908 Ingyenes ESO Plus van majus 6-ig, most probaljatok ki es nezzetek meg azokat a DLC-ket, amelyek nincsenek meg! -
Irgum76 #22907 hát én max a craftot meg single dungeneket csinálom
a többi idegesít -
#22906 Csak arra kell figyelni, hogy melyik daily mikor resetel es csinalni oket lehetoseg szerint :) -
Irgum76 #22905 köszönöm -
#22904 Nincs heti ezuttal. Ha 16:00 ora utan megcsinalod a craftingot, megcsinalsz egy-egy delve/world boss dailyt, esetleg pvp napikat vagy Undaunted pledge napit, akkor mindegyikert kapsz egy-egy ladat. Utolso heten barmelyik dailyert kapsz ladat, es annak a tartalma elvileg ezuttal mar barmelyik companion stilus lehet (Profeta, Lyris, Abnur, Sai)
Week 5 - May 2 at 10:00AM EDT - May 9 at 10:00AM EDT
Your choice! Complete any of the daily quests found in Tamriel to earn Gift Boxes that can contain any of the above rewards (all four unique styles). This is your opportunity to catch up and choose your own adventure!
If you don’t get lucky and get all the pages you want from your Anniversary Jubilee Gift Boxes, you can also buy the Outfit Styles for each week from the Impresario.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.05.02. 10:34:47 -
Irgum76 #22903 ja tényleg
és amit először csinálok meg az lesz a heti?
vagy bármelyik nap bármelyik első daly lesz a rewardos?
vagy valamit kell még regisztrálni hozzá? -
#22902 Mindig 16:00 orakor van az event vege es a kovetkezo (utolso) kezdete -
Irgum76 #22901 hogy választom ki, hogy melyik fajta dalyt akarom csinálni?
mert most a craftingot kipróbáltam és nem ad arany szüttyőt -
Plata #22900 Találtam egy egész jó helyet,elmentem északra Wrothgar-ba,Orsiniumban legalább van is pár ház.
Még egy fürdőt is találtam.
Amiből lett balhé,ki akartam zsebelni az egyik fürdőzőt,de lebuktam és megtámadtak.
Akkora vérdíjat kaptam hogy ki sem mertem menni az ajtón egy ideig.
Viszont pár új receptem is lett,még kéket is találtam.
Voltam egy random instában,ahol megint valami új dolog esett.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Ez nagyon hosszú insta volt.
-
Plata #22899 Én szeretek vele elszöszmötölni,csak daggerfallban kevés a ház,tolvajok városában meg nincs értelmes cucc.
Már a destruction staff skillem is nőtt a sok könyvtől amit elolvastam házakban.
Sosem volt a kezemben staff.
-
Irgum76 #22898 "Kerestem a bank tetejére hogy lehet feljutni a skyshardért,a bank irodája vagy mi a fene volt"
én is pont így jártam :)
az is vicces volt, hogy az adminisztrátor úr egy szót nem szólt, hogy mit keresek én ott -
#22897 Hat ilyen szinten sosem tolvajkodtam :) Ha utba esett egy-egy haziko, feltortem, kifosztottam, de sosem figyeltem, hogy hol van sok. Minden zonaban van 1-2 nagyobb telepules, erdemes azokat megnezni. -
Plata #22896 Még egy dologgal piszkálnálak,ha nem gond,úgy látom te elég jól ismered a játékot és talán van tipped erre is.
Melyik városban érdemes betörni házakba leginkább?Vagy melyik az a város ahol sok feltörhető ház van?
Daggerfallban nincs sok,Abah's landing nem rossz,de ott peches vagyok,tegnap véletlen feltörtem a bankot is.
Kerestem a bank tetejére hogy lehet feljutni a skyshardért,a bank irodája vagy mi a fene volt,volt bent NPC is,de elég szegényes lopni való cuccok voltak,egy receptet azért loptam,kaja recepteket gyűjtöm.
Több házat is feltörtem,de ilyen 1-3 arany értékű vackokat találtam,találtam egy kalóz gúnyát azt megtartottam magamnak. -
Irgum76 #22895 na úgy tűnik a próféta cuccok kezdenek kikopni
most adtam el egy hoodot 5K-ért
-
Irgum76 #22894 na hát ez az, hogy már az életem elunom a craftba meg a pakolászásba főleg a pakolászásba kilog-belog serpa 1 kaja serpa 2 ékkövek serpa 3 szarságok
elég nekem a magas szintűből 7 láda esetleg 14
meg aztán megint fillérekért lehet venni a cuccokat annyi papír lesz a piacon
Utoljára szerkesztette: Irgum76, 2019.05.01. 13:09:10 -
#22893 Na ez egy jo kerdes, szerintem nem, de benne van a pakliban, hogy igen :) A kerdes mindig az, hogy mit nez a rendszer, a felvetel idopontjat vagy a leadas idopontjat.
De szerintem inkabb csinalj par altot, gyors szokj meg, lvl3on csinald meg a crafting certification tutorialt es holnap farmold azokkal is a crafting dailykat, +7 lada / karakter (summerset nelkul +6). En 13 karakterrel csinaltam, egy ora alatt megvan mindegyikkel es jott annyi lada, hogy a vegen mar nem fertem toluk es a tartalmaiktol :) -
Irgum76 #22892 ha ma nem adom le a crafting feladatokat és holnap azt választom akkor dupla aranytojást kapok-e? -
#22891 Nincs nagy tragedia, rengeteg kulcsot tudsz szerezni az undaunted pledge dungeon runokkal. -
Irgum76 #22890 uh basszus én meg szétbontottam vagy hat vállast lehet ilyen is volt köztük -
Plata #22889 Hát akkor jól sejtetem.
Csak mikor megláttam a ládát nem gondolkoztam és kinyitottam,utána jutott eszembe hogy ez marhaság volt,mert lehet hogy nem kellett volna még kinyitni.
Tegnap le töltöttem még két addont,egyik skyshardokat mutatja a térképen a másik elvileg a kincses ládákat mutatná,de az nem megy,fel is szedtem tegnap pár skyshardot küldizés közben. -
#22888 Mindenkeppen erdemes megvarni a CP160-as szintet, mert minden ez alatti (szintben) cuccot ugyis kinosz es megy a kukaba. Ha ezt nem banod, akkor nyisd ki persze! Na most, hogy melyik ladat nyitod majd a kulcsokkal, az fugg attol, hogy melyik monster szettre (ezek nagyon eros, endgame jellegu 2 darabos szettek, nagyon nagy erosites egy-egy karakternek) faj a fogad. Valassz egyet, ami neked jol jonne es azt a ladat probalgasd, illetve azt a dungeond farmold majd. Idovel esik mind a kettobol az, amit kineztel... -
Plata #22887 Elértem a 45-ös szintet és kaptam Undaunted küldit,csak közben épp még thievs guild küldit befejeztem,így 46 lettem,elmentem oda ahova kell.
Aláírtam a könyvet és mivel ott volt egy láda ami csábító volt kinyitottam.Kaptam is egy lila vállast,a küldiben kaptam még egy kulcsot.
Ezt az undaunted kulcsot is elhasználjam a láda nyitására vagy majd inkább 50-es szintre tartsam?
És melyik ládát érdemes kinyitni a három közül?
Én elsőre a legnagyobbat nyitottam ki. -
Alien1024 #22886 Köszönöm a válaszokat! -
#22885 De, az az :) Zartam be a ceget es mar sietve irtam. -
Irgum76 #22884 "vagy elofizetsz havi 1500 pengoert"
nem 12-15$ ami 4000 hunpengő? -
Plata #22883 Szerintem fölösleges is.
A legkissebb dlc is annyi tartalom hogy győzzed végigvinni.
Négy Dlc-s pakkot vettem akciósan.
Még egyikkel sem végeztem.
Kettőhöz hozzá sem szagoltam.
Thief guild és dark brotherhood elkezdve.
Az új kieg necrós,nem nagyon érdekel.
Már Morrowindben is tolvaj voltam.