The Elder Scrolls Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Uj, 50 alatti karakterrel nem tudsz gyujteni tovabbi pontokat, csak ha a masodik karaktered is eleri az 50-es szintet, akkor viszont ott folytatodik a CP, ahol abbahagytad.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Ha megtanulsz egy crafting stilus lapot (mondjuk glass sword), akkor az ket dolgot jelent:
- egy, az adott karakter tud gyartani glass stilusu kardokat
- ketto, az osszes karaktered szamara elerheto valik az a glass kard (egykezes es ketkezes fegyver egyarant) kinezete az Outfit Stationben.
hasonló: champion points minden karakternél megjelenik amit a fő karakterem összeszedett
azzal mi a helyzet?
nem próbáltam szétosztani mert ha működik akkor csalásnak érzem
Egy dolog érdekelne még,a ruha kinézetek itt is közösek minden karival,vagy nem?
Mert wow-ban ha találok egy itemet,mondjuk egy plate fejest és olyan kinézetűt még nem találtam akkor be kerül a collectionsba,az appareance fülbe,és minden karimnál megjelenik aki plate armort használ.
Ezért is szeretek random instázgatni meg timewalking instázni,még mai napig esik új kinézetű item.
Pedig rengeteg karim van és rengeteg instában jártam.
Szeretek transmoggal vacakolni,például Bronzebeard szerón van 3 paladinom,mind másik stílusban mászkál.
Ligthforged draenei paladinom híler,holy speccel,bár talpig nehéz páncélban van,az ő páncélja át van transmogolva,ettől úgy néz ki hogy kb talpig semmiben van.Dark iron dwarf prot paladinom aki tank,na ő a fordítottja,ő meg úgy néz ki mint egy önjáró bunker.Tetőtől talpig vasban.<#buck>#buck>
De a kedvencem a Törpe heritage armor.Az nagyon szép.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.04.23. 11:49:08
és találtam egy tolvajládát mondom rákattintok és kinyílt
pedig vele még csak nem is loptam előtte
Utoljára szerkesztette: Irgum76, 2019.04.23. 11:29:37
Én elmentem warden-el és letoltam a küldit,csak utána lett elérhető a tolvaj céh.
Bár csak azt hiszem.
Mikor megérkeztünk csónakkal a kikötőben akkor írta ki hogy elérhető,úgy rémlik.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.04.23. 11:08:42
ha bemész a létrán azt mutatja menj ki az ajtón majd visszavezet a létrához, hogy újra kezd a kört
ha jól emlékszem a pallókon kell valahogy bejutni
ja és ha egy karival bent vagy a guildba a többi is bent lesz
én is csodálkoztam rajta
Utoljára szerkesztette: Irgum76, 2019.04.23. 11:08:55
De a warden meg nightblade az lopós kedvű.
Nightblade karinak van egy küldije,hogy keressek meg valami Villa nevű valakit,fejből azt hiszem ez a neve,de elakadtam mert valami trükk van benne,út nem vezet oda,körbejártam a lehetőségeket mindenhol falba ütköztem,ha meg akarom kerülni a helyet a másik oldalról megközelíteni,akkor meg nem jó neki,mindenképp egy bizonyos helyről kell megközelítenem,de ott nem találtam bejáratot hozzá,bár lehet csak figyelmetlen voltam,plusz éjszaka volt a játékban így sokat nem láttam.
Egy dolgot hiányolok az ESO-ban az a Transmog,vagy van csak még nem jöttem rá hogy kell.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.04.23. 11:07:46
Sajna tolvaj céh belsejében nem megy térkép mod.
Városban jó.
WOW-ban van tank és híler karim is,de az más tészta,vanilla óta játszom vele,volt időm ki ismerni az összes class-t és specet.
ESO-ban egyenlőre marad a DPS kari,meg a tolvajkodás és rablás,bár most az érdekelne hogy tolvaj céh-nél a Heist hol indul,vagy ki adja.
De egy ritka halat sem fogtam.
Nem tudom mennyien játszanak ESO-val,de talán kevesebb játékos miatt nem megy rendesen az LFG nem?
WoW-ban az összes szervert összeköti a dungeon finder,rengeteg szerver van,rengeteg játékossal így könnyebb találni játékost is.
Viszont még ESO-ban nem zaklattak idióták a karim miatt,de WoW-ban előfordulnak agyhalottak,ma is volt két marha aki a karim külseje miatt írt rám.
Igen, a Hooded Figure a fo sztorit (Molag Bal vs. Tamriel) inditja a Morrowind/Summerset tulajok szamara ugy, mintha az alapjatekkal kezdtel volna.
Közben gondoltam míg várok elmegyek Daggerfall kikötőjébe az event vendorhoz vele,oda teleportáltam wayshrinevel,egyből aktív lett az alapsztori kezdő küldetése,ott virított hogy keressek meg valami ipsét.Aki ráadásul ott állt pár méterre a térkép szerint.
Hooded figure vagy mi a neve.Tegnap este volt,nekem meg nulla név memóriám.
Hihetetlen hogy milyen sokat kell várni random instára.
Több mint egy órát vártam rá.
Ma Wow-ban ennyi idő alatt mentem kb három random instát.
DPS karival 3 perces várakozási időm volt a legtöbb kb.
A Summerset kieg szinten ket dolgot ad (mert ezt is megkaptad), egy szigetet (ezuttal a bal oldalon) es a ekszerkeszites (jewelcrafting) szakmat.
Elsweyr tovabbi extraja majd juniustol erheto el, addig csak a fenti ket uj tartomany es szakma/class, illetve a preorder mount (azt meg a collections reszben talalod) aktiv.
Barmelyik tartomanyba a wayshrinek segitsegevel tudsz elutazni, minden chapternel aktiv az elso ilyen wayshrine, es kozvetlen mellette ott a kuldetest ado npc is, amivel elkezdheted a zona fo sztorijat.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.04.22. 17:14:51
A The Elder Scrolls® Online: Elsweyr™ Digital Standard Edition -t vettem meg, amihez elméletileg van a Morrowind chapter - hol?
Aztán a ló megvan, de sem az imp se semmi más nincs, amit írnak, hogy van hozzá..
Egyszoval, pvpzz par orat es meglesz! 😊
Kezdest a meglevo chapter hatarozza meg, de a tobbi kezdes is vegigjatszhato. A jatek kezeskedik arrol, hogy ismet elraboljanak es megszokhess, csak meg kell talalni a fo sztorit indito npc-t 😊
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.04.22. 16:32:24
Köszi!
Srácok. A nyilasnak van valami skillje, talán a Razor Caltrops lehet az... olyasmi, mint a Volley csak ilyen tüskés izékkel teríti be az adott helyet. Erre hogy lehet szert tenni? Annyit találtam róla, hogy: Location: Alliance War > Assault
Oké, erre a az Alliance War-ra rákeresve megint mást kapok, nevezetesen "Wrathstone"-t.
Meg is van ez a DLC (Wrathstone Collector's Bundle) - és? Nem találom, hogy hol tudnám ezt questként vagy valahogy "elindítani".
Egyébként lehet máshol - máshogy is kezdeni, vagy ez a Summerset ez az alap indulás?
bazz 3. szinten olyan monszták jöttek, hogy csak pislogtam, hogy ez most komoly?
10. szinten már a korábban említett K'grh vagy kit kellett vón meggyaknom mondom na jó akkor költöznék egy szigettel arrébb
aszt Fred segítségével lvl 15-ön megtaláltam a Prófétát és nem kissé vicces módon megtanultam használni a kilincset majd később egy kard felvételének problémájával is megkellet küzdenem
szóval itt valami el van basva
Szerintem az, hogy lvl 10-en próbálod megcsinálni, önmagában válasz, hogy miért nem megy, mert ilyen alacsony szinten nem sok skill-ed lehet kilock-olva. Talán még ulti-d sincs (azokat mintha lvl 12 körül érnénk el először)? Más játékokban tapasztalt játékos vagy, tehát gondolom, mindent bedobnál, ha már meglenne (magasabb sebzésű skillek, aoe-k, dot-ok, self-buff skillek, ulti, poti, harc előtt kaja, harc előtt minden armor 100 %-ra feljavítva stb. stb. gondolom, ezt mind megtennéd, ha a szinted lehetővé tenné). Valószínűleg egyszerűen csak többféle skillt kell ki-lockolni ehhez a 3 utolsó bosshoz. Ha később, lvl 20-25 körül visszamész, már élvezni fogod. 😊
Ez volt az első amit láttam,elég jól adott xp-t.
Thieves guild küldijét csináltam,ami eszement szívatós volt,összevissza kellett lovagolni a térképen.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Amit én most tervezgetek az egy DOT-os build. Mondjuk az érdekes, hogy sokkal több a magickás DOT, mint a staminás. Kíváncsi leszek, hogy gyakorlatban miként fog működni, amit elgondoltam. Lehet, hogy a kukában végzi szerencsétlen. 😊
bazz a daly küldetés: nyerj 3 BG-t
hát örülök ha nem én vagyok az összesítésben az utolsó nem hogy nyerjünk
egyszer voltam egy győztes csapat tagja de akkor még csak az volt a küldetés, hogy teljesítsek 5 BG-t
Ha pedig tobb kockas world bossrol vagy mas csoportos tartalomrol beszelunk, az mas, ott egyedul nehezen megy, ahhoz nagyon kell ismerni a karaktert, kell egy rakas champion point es nemi gear.
Érdemes lehet elgondolkozni a 1H and Shiled ágon, mert az első három skill hasznos tud lenni ilyen esetben. A pierce armor töri a physical/spell resistet 5280-al 12 másodpercig ( puncture morph), a low slash csökkenti az ellenfél sebzését 15%-al szintén 12 másodpercig. A defensive positure meg visszalök egy rádküldött lövedéket az ellenre és növeli a block-ot 8%-al, meg a költségét 8%-al csökkenti. A mágusokat egyébként ha lehet ne távolról támadd, hanem közelről. Belépsz/dodge-olsz mögé és már nem is vagy célpont. Kivéve ha területizik, akkor szívás van. 😊
Volt, hogy én is vagy 8x meghaltam az egyik dolmen végén előjövő villámos gólemtől. Jól fel is baxtam magam, hogy mindig csak egy kicsi hiányzott ahhoz, hogy meghaljon. Aztán meggondoltam magam és beraktam a normális skilljeimet a haszontalan huzogatósok helyett, azt agyonvertem.
A varázslók ellen nem árt a Light armor, mert azok ugyse ütnek nagyot, ellenben qrva nagyokat sebeznek mágikusan. Közel kell hozzájuk maradni és ha lehet, ki kell őket ütni vagy megszakítani.
Utoljára szerkesztette: fluency, 2019.04.20. 08:35:14
Én most olyannal kerültem szemben akivel nem is tudom hogy kéne végezni,lehetetlenség,szinte egyből le csap,én meg jó ha megkarcolom.
Tegnap fel is adtam és elhúztam onnan sorci karival,egyszerűen messziről lelő a varázslataival amik a falon keresztül is átmennek.
Próbáltam azt hogy a figyelmét elvonom úgy hogy rá küldöm a jószágomat,de simán leveri mire másikat idéznék én is halott vagyok mert úgy lövi a varázslatokat mint egy gépágyú,mire elnyomom a minyon idézést simán bekapok egy sorozatot és kampó.Neki meg van vagy 160 ezer élete.Jah próbáltam fedezékbe vonulni,de hiába,ez azon is át lő.
a kettőnek konkrétan mi köze egymáshoz???
ha valaki magának alakítja a karakterét az néha tévedhet is és esetleg változtat rajta... aprópénzért
Aki nem néz és nem másol youtube-ról az magára skillezi karakterét!!
nyugodtan morfolhatsz azt veszel fel ami jólesik mert bármikor újraoszthatók a skill és stat pontok 3K-ért Elden Root-ban
(meg gondolom máshol is van ilyen hely)
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.04.19. 10:41:35
felvettem a tornádó mellé a pengeköpenyt és így nyomom a pörgő támadást két tőrrel
legyalulom az egész monolit bagázst 25-ös szinten 😄
azóta mondom neki "ne pisszegj bazzeg, ne pisszegj..."
de nagyon mókás szerintem
Kíváncsi vagyok a tolvaj céhes küldikre,
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.04.19. 08:50:37
Mivel a Mighty az összes Fizikai sebzést növeli + a poison és a disease dmg-t, a Man-At-Arms pedig csak a (fizikai és mágikus) Direkt sebzést. Gondolom ez ki lett sakkozva, hogy %-ban mi mennyit ad. Innentől már a játékoson áll, hogy mit részesít előnyben, és hogy sakkozik a pontjaival. 😊