Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Kroki105 #23141 Öngyógyító nindzsamágus...
Pörög-forog a két kardjával, körötte villámok cikáznak, és Rozsomákot megszégyenítő módon gyógyulnak a sebei.
Meglett a 30 storm calling, így a surge is. Elég durva változás, előtte már majdnem föladtam, a lila bossmobok eléggé jól szerepeltek ellenem, és fölidegesített.
Mondjuk rossz petet is használtam, de aztán lecseréltem azt az ördögimp akármit a triceratopszfejű, fogas csőrös, csirkelábfarkú, velociraptor egyvelegre (ezt mégis hogy?
), az már egész jól tankolt nekem. Így már lassan ész nélkül is lehet haladni, elitek, kupac mobok... mind dőlnek.
Azért a 3. pet is megér egy gondolatot. A szárnyas nő, akinek a szárnya eléggé khm ...csökevényes? . Hogy tartja magát a levegőben? Ha megfigyeled, a farka van olyan hosszú és vastag, hogy már csak az lehúzná a földre. Értem én hogy fantasy, de ha varázslat tartja fenn, minek neki szárny? Ha meg nem varázslat, akkor csak futkosnia szabadna, mint egy csirkének.