sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• Irgum76
    guild piacon olyan mint az aukciósház csak kicsiben (max 2500 játékos lehet egy guildban ha jól emlékszem) illetve itt csak fix ár van nincs licit lehetőség
    max 5 játékos guildba lehetsz én mind az ötben kereskedésre szakosodott guildban vagyok olyanokban akiknek van árusuk (általában mert minden héten változik)
    guild árusokkal már biztos találkoztál ezeknél venni lehet az adott guild cuccaiból (ha tag vagy eladni is)
    de egyszerűbb a bankároknál intézni az eladást
    én csak elkiabáltam magam, (beírtam zóna chatbe) hogy "looking for trading guild LvL x"
    aszt jött az invite elfogadtam tetszett maradtam, nem tetszett léptem kiabáltam tovább
    egy szót nem szóltam azóta senkihez egy alkalmat leszámítva mikor kellett volna daly crafthoz alapanyag és sehol nem találtam
    kérdeztem van-e eladó aszt küldtek ingyen egy adagot (később mikor már volt bőven betettem a guild bankba)
    szóval ennyi
    ha felvesznek nézd meg milyen jogaid vannak és van-e árusuk (ha nincs akkor is tudsz eladni guild társaknak)
    olvasd el a szabályaikat nem hosszú van ahol heti kötelező adományt kérnek az alacsony szinten felejtős meg magason is ha van jobb lehetőség de ha nincs más az is jó amíg nem találsz normálist max kikickelnek aszt kész veszteni nem vesztesz semmit
    de a legtöbb helyen csak annyi, hogy ne cseszd szét a chatet floodal, ne legyél bunkó és pakolj fel lehetőleg mind a 30 slotra

Utoljára szerkesztette: Irgum76, 2019.05.04. 07:51:03