Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Plata #22801 Köszi a választ.
Azt gondoltam ha fejlődik a skill talán jobb lesz a loot is.
Wow-ban a Legion alatt volt zsebelés a rogue karaktereknek,mondjuk most is van csak nincs értelme,Legion alatt a rogue class hallban volt egy NPC aki adott heti küldit,meg egyéb küldetést,kaptál tőle egy itemet amivel ha zsebeltél a cucc ami loptál automatikusan coin-á változott,amit belehetett váltani aranyra,meg mindenféle hülyeségre,ruhára például.
Legion alatt nem azért jártam rugó karival mythic instára hogy jobb geart szerezzek,hanem mert mythic instában 1 npc-ből akár 20 ezer coin értékű vackot is zsebelhettem.
Arra gondoltam talán hogy ESO-ban sokkal jobban megvan csinálva a zsebelés meg minden talán a lopni való cucc is job lesz.
Egyébként kaptam tippet hogy hol és mit zsebeljek,meg hogy növeljem a legerdemain skillem,de az nem tetszik,az egyik hogy menjek el xy birkafarmra nyírjam ki az összes birkát meg npc-t és lootoljam őket,másik ugyanez valami kecskefarmon.
Vagy ha jóó itemeket akarok lopni,menjek el egy fogadóban ott az emeleten öljem meg az NPC-ket dark brotherhoodos skillel és a jó szajrét szedjem fel.
De nekem ez nem nagyon jön be,nem akarok gyilkolni csak szépen lopkodni meg zsebelni.