sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• Lengyel2
    Kíváncsi voltam, melyik boss lehet ez, mert én is nemrég vittem végig a Morrowind fő sztorit egy lvl 25-35-ös karakterrel, és a végén a Clockwork City-s részt kifejezetten élveztem. Azt hittem, a Barbas final bossról írod hogy megöl, de nem, megnéztem, az 330 e HP-s. :) A 160 e HP-s valamelyik mellék boss lesz.
    Szerintem az, hogy lvl 10-en próbálod megcsinálni, önmagában válasz, hogy miért nem megy, mert ilyen alacsony szinten nem sok skill-ed lehet kilock-olva. Talán még ulti-d sincs (azokat mintha lvl 12 körül érnénk el először)? Más játékokban tapasztalt játékos vagy, tehát gondolom, mindent bedobnál, ha már meglenne (magasabb sebzésű skillek, aoe-k, dot-ok, self-buff skillek, ulti, poti, harc előtt kaja, harc előtt minden armor 100 %-ra feljavítva stb. stb. gondolom, ezt mind megtennéd, ha a szinted lehetővé tenné). Valószínűleg egyszerűen csak többféle skillt kell ki-lockolni ehhez a 3 utolsó bosshoz. Ha később, lvl 20-25 körül visszamész, már élvezni fogod. :)