Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Plata #22528 Jah tényleg,találkoztam magyarral,a kikötőben,de a neve alapján sok jót nem gondoltam róla. 
Tegnap este úgy fél egyig voltam fent,két dungeonba hívott be ennyi idő alatt.
Mondjuk lehet túl sok dps van.
Mellesleg warden karival el buktam a jutalmat is,először lopkodtam nightblade-el és közben jelentkeztem dungeonra,behívott,kaptam jutalmat is.De a napi 110 lopott cucc eladás limitet elértem így váltottam wardenre,lopkodás közben jelentkeztem dungeonra,olyan másfél óra után behívott,itt következett egy fura dolog,waycrest severs insta volt,ha jól emlékszem,nyomtam a readyre jött a betöltőképernyő és újra daggerfall kikötőjében voltam.Nem rakott be az instába vissza dobott oda ahol voltam,vagy egy percnyi lázas keresés után rátaláltam arra a lehetőségre hogy csapattársra rá teleportáljak,így be jutottam a dungeonba.Le ment a dungeon és nem kaptam meg a jutalmat a napi első random dungeonért.
Nem tudom miért nem rakott be,pedig jött a szokásos betöltőképernyő,de insta helyett ott voltam ahol előtte.WoW-ban van a random instá-nál lehetőség hogy beteleportáljak az instába,csak rá kell nyomni a teleport to instance gombra,de itt nem találtam meg.Viszont csapattársra lehetett.De így meg nem kaptam jutalmat.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.04.07. 10:58:28