sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• Plata
    Tegnap este miután ki lopkodtam és raboltam magam daggerfall kikötőjében jelentkeztem dungeon finderre,gondoltam az időt el kéne valamivel ütni,így a városban egy NPC-től felvettem egy küldit,elég laza küldinek tűnt,szerezzek infót az outlaw refugee-ben,lementem dumáltam akivel kellett,erre mindegyik adott egy feladatot,ezt vagy azt szerezzek be neki,vagyis lopjak,az első laza volt,valami ruhát kellett lopni a városban,a második tárgy a térkép másik végében valami tojás,meg még egy item még messzebbre,volt pár keresetlen gondolatom a küldi készítőjének elme állapotáról.
    De neki indultam és eltrappoltam ahova kell,először gondoltam irány a tojás,lopok egy vacak tojást na bumm,tök ismeretlen vidéken,hegyeken és völgyeken átvágtam hogy rövidítsem az utat,nem volt piskóta út,vérfarkasokkal teli mocsár,valami őrült tábor tele katonával,nem volt unalmas út.
    De végre meg közelítettem a tojás helyét ami tengerparton volt,örültem végre közelbe értem,kiérek tenger partra és egy nagyobb szikla mögött ott van a cél,szikla mögött a sokk várt meg a pánik.
    1.7 milla hp-s döggel szemeztem.
    Valami 1.7 millás dög őrzi azt a vacak helyet,égnek álló hajjal visítva menekültem vissza a legközelebbi wayshrine-hez.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.04.03. 09:38:25