Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Plata #22334 Tegnap este gondoltam kipróbálom a dungeon findert.
WoW-ban szeretek random instázni,általában 5-6 perc vagy néha 15-20 perc várakozási idő DPS-ként,mivel ép bünti volt a fejemen így felmásztam egy sziklára Vivec mellett és gondoltam ott eldekkolok míg be hív.
Hát egy kicsit sokat kellett várni,56 percet vártam,amikor jelezte hogy van csapat és akarok-e menni,nyomtam ready-t erre még jött vagy 10 perc várakozás mire behívott.Nem volt rossz egyébként,jött rendesen cucc is fegyver is és 15-ös szintet is elértem.
Ami fura hogy sapka és armor sosem jön nekem való,abból csak vacak van a karimnak,szürke,egyiket egy ládából loptam.
De a többi csupa kék,fejest sosem találok neki valót meg armort sem,abból mindig heavy esik.
Második instára csak kb félórát kellett várnom,de az nem volt olyan jó,oda úgy kerültem be hogy már csak az utolsó boss volt hátra.