Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Plata #22310 Én is elakadtam Morrowind sztoriban.
Meg nem mondom kit kéne le csapni,elfelejtettem a nevét,iszonyú rossz a név memóriám,kb nincs is.
De egyszerűen lehetetlen legyőzni,10-en nightblade karimat 4-5 varázslattal kifekteti,úgy hogy töltöm magamat vissza ezerrel.
Egyszer majdnem sikerült a fél hp-ját lelőni,de hiába futok el előle,a barlang nem túl nagy és a varázslatai mindenhol megtalálnak.
Némelyik olyan erős hogy egyből lecsapja háromnegyed hp-mat is,hiába nyomom a piát magamba.
Kb 6-7 halál után hagytam is a frászba.
Elmentem Vivecbe ott meg valami rossz hajóra szálltam és idegen helyre kerültem,ha már eltévedtem elmentem megkeresni ezt a jester festival NPC-t,már két küldetés teljesítve most daggerfall a cél,ott is van egy NPc akinek van küldije.De eszement sokat kell gyalogolni.
Viszont nagyon szép helyeket láttam útközben,még valami iskolában is jártam ahol minden útba kerülő könyvet kiolvastam,volt bőven mit olvasni,tanultam is két szakmát könyvből.