sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• Irgum76
    nem, nem néztem de ez a karakter nem is arra van, hogy überkircsi legyen
    leginkább seftelni és szakmázni, goldot farmolni
    csak rájöttem, hogy a muszáj kipörgetni mert a magasszintű lootokból potyog a gold
    és nem is szeretem ezt a fajta hozzáállást, hogy akkor most én brutál tank leszek így fogom építeni a karaktert

az meg, hogy mindháromra pakolok egy templárnál szerintem alap RPG szempontból
    így tudja magát gyógyítani (esetleg csapattársat) egy-két kisebb varázslattal megzavarni az ellent vagy bevédeni a csapatot
    és mint kiderült Fluencyvel két malomban őröltünk én a statnál írt összegről kérdeztem ő meg a tényleges sebzésről beszél amit simán hozok szerintem
    de ez csak tipp mivel xboxon játszok és ott nem írja ki a játék mennyit sebzel csak fent mutatja hogy mennyi Hp-ból mennyit ütöttél le
    de olyan apró számokkal, hogy nagy tv-n sem látom monitoron meg összefolynak a pixelesedés miatt