sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• fluency
    A weakening a weapon dmg-ét csökkenti az ellenfélnek nem a sebzését. A rage ellentéte, ami meg neked növeli meg a weapon dmg-t x értékkel 5 másodpercig (staminásként nekem is ez van a fegyverekbe). Itt egy lista, hogy mik vannak: glyphs
    Elden Hollow-t meg ezer éve csináltam, de ezt a leírást találtam róla:
    "Elden Hollow is a group dungeon found under Elden Root in central Grahtwood. In the normal version, the Mages Guild are looking into reports of a strange ritual happening within Elden Hollow and need protection from hostile Wood Orcs.
    In the veteran version, Kargand needs your help rescuing his sister Bakkhara from a Daedric realm. She has been trapped there because of the ritual performed by Canonreeve Oraneth earlier."
    Egyébként nem írja, a küldi leírásában, hogy hol jársz éppen. Mármint mi lenne a következő lépés. Mert ha egyet kihagysz, akkor hiába csinálod végig, az neked nem számít bele.
    Utoljára szerkesztette: fluency, 2019.03.24. 12:59:15