Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
PC-n a magyar kozossegi guildben (Magyar Szovetseg) mindenkit szivesen latunk.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Ha csatlakozol a magyar ESO FB csoporthoz, ott tudsz kerni meghivot, vagy irsz egy privat uzenetet itt a karaktered pontos nevevel nekem es kuldok egyet, vagy irsz a jatekban egy levelet a @piszkosfred accountra es akkor ott kuldok egyet, valaszd amelyik jol esik! Van meg par kisebb, progress jellegu magyar csapat is PC-n, veluk szinten az FB csoportban tudod felvenni a kapcsolatot, egy-egy kepviselojuk mindig jelen van es tud reagalni.
PS4-en is van egy nagyobb magyar guild, a Szovetseg, ok meg aktivak legjobb tudomasom szerint. Az FB csoportban megtalalod oket is.
XB1-en sajnos az Akademia megszunt, igy ott nem tudom mi a helyzet, esetleg CS@ mestert keresd meg itt a forumon, hatha tud segiteni.
Nemzetkozi guildekkel padlast lehet rekeszteni, rengetegen vannak (nem kell ahhoz public dungeonokba menni - amugy is mindenki csak rush, nulla kommunikacioval, mert minek?), eleg ha a fovaros es a kezdozona chatjet figyeled es reagalsz egy-egy hirdetesre. Vannak kereskedelmi guildek, vannak social jellegu guildek, vannak progress jelleguek es elvetve vannak rp guildek - csatlakozz egyhez es meglatod, hogy bejon e a legkor vagy sem. Kereskedelmi guildeknel van heti eladasi limit, ezert ha nem ismered a rendszert, akkor javaslom az elso kereskedelmi guilded egy alacsony heti eladast kero legyen, hogy tudj tanulni, tudj tapasztalatot szerezni.
Ezen kivul tudom ajanlani Nephin klasszis nemzetkozi guildjet (szinten itt a forumon irj neki uzenetet es elmondja a reszleteket), ha jol tudom, o is varja az uj jatekosokat.
Azt tartsd szem elott, hogy account szinten csatlakozol egy guildhez (vagyis, ha egynek a tagja vagy, akkor minden karaktered tagja lesz - nem mint mas mmoban, ahol karakterenkent kell csatlakozni) es maximum 5 darabban lehetsz egy idoben tag. Erdemes kihasznalni, 1-2 kereskedelmi melle keresni par hozzad illot.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.03.05. 20:51:58