Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
fluency #22124 Nyugi én is így voltam. Azt gondoltam, hogy ez nekem qrvára nem fog menni, most meg simán nyitom a legnehezebb ládát is, hacsak el baxok egy lépést, mert akkor kifutok az időből. :)
Kicsit gyakorolgasd, hogy a lenyomandó rész, mikor kezd el a simán csúszó mozgás helyett nehezebben menni vagy szinte megakadni, mert ha azon túltolod, akkor mint Fred is írta karistol és törik a lockpick. Picit gyakorolni kell, hogy milyen állásban kell felengedni a lockpicket, hogy ne törjön el de be is akadjon a rész. Ha jól rémlik 5 rész van, ahol beakad a zárrész ( ha nem majd kijavítanak). Az felsőhöz egy picit kell csak lenyomni és már nehezen is megy, az alsót meg könnyen kitapasztalod, mert szinte folyamatos mozgással csúszik a legaljáig. A többit sajnos ki kell tapasztalni, de egy kis gyakorlással sima ügy lesz. ;)