The Elder Scrolls Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.03.16. 19:17:32
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Utoljára szerkesztette: Witcher, 2017.03.10. 12:45:25
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Ahogy mondani szoktak, egy "loading screen" es resetelodik minden. Bar sosem teszteltem az NPC-k zsebeit, de mivel minden lada, szekreny, kosar, stb. resetelodik zonavaltaskor, igy gondolom az NPC-k "tartalma" is.
Utoljára szerkesztette: Sheltem, 2017.03.07. 15:41:28
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Az átalad linkelt memória addonnal együtt mostmár kb 4 dolog van amit kipróbálhatok ha hazamentem.
Ezis hasznosnak tűnik amit linkeltél, otthon felrakom, illetve linkeltek egy progit ami a parkoló procimagok parkolását kapcsolja ki registry szinten ez is logikusan hangzik.
Sajnos az általad írd /reloadui az legtöbb embernek nem segített ahogy olvasom, de kipróbálom nyilván aztis.
Illetve nem tudom alapból a 32 vagy 64 bites eso indul nálam(ha még 2 fajta exe van) ezt majd chekolom.
Esetleg probald meg windowed modban, vsync nelkul, a rengeteg alttab miatt en igy jatszom, nem tudom, szamit e.
Ha addont (is) hasznalsz, akkor erdemes felrakni egy lua memoria hasznalatot megnovelo addont is, mert az is okozhat gondot, ha tele lesz a default allapotban nevetsegesen alacsonyra szabott addon hasznalatra szant memoria.
Ha minden kotel szakad, akkor a /reloadui ideig-oraig segithet.
...vagy a launcher bezarasa a login utan, azt mondjak egyesek, ez is javit a dolgokon, nem tudom mennyire placebo es mennyire valos a hatas 😊
Az biztos, hogy par eve tenyleg votl memory leak problema, konfigtol fuggetlenul, de azt mostanra mar orvosoltak, legalabbis mondom, nalam nincs ilyen gond jelenleg.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.03.07. 15:15:47
Ez egy ismert probléma ahogy googleval rákerestem, érdekelne másnál innen volt e ilyen és ha igen született e rá megoldás?
A gépem elég a játékhoz(Xeon [email protected], 12gb ddr3, gtx980).
Kicsit elkeserítő.
Köszi előre is.
A barátaim bevettek egy Trader guildbe, így legalább pénzügyi gondjaim megszűntek, mert elég jól megy az eladás.
Viszont itt a topikban mintha olvastam volna egy magyar guildről is, ahol a közös chat miatt lehetne magyarokkal is beszélgetni. Ide kérhetek egy invite-t? @Shionka az elérhetőségem. Nagyon szépen köszönöm előre is!
Final Fantasy XIV: Shionka Szilard (Omega server) Elder Scrolls Online: Shionka
Kerdeseidet pedig sose sajnald, valamelyikunk biztos, hogy tud ra valaszolni.
Mégegy kérdés(sor) eszembejutott(igérem ezután leállok).
Látok út közepén, boltban stb embereket "pici" ládát nyitni..de tényleg ilyen elcseszett helyeken, és ezek nem olyan ládák amik kinn terepen vannak, ezeket targetolni se tudom, csak látom és mintha kisebb is lenne mint a többi láda. Ezek mik? Ezek az adventurer pack részei vagy ez valami más? Ha igen akkor ez kötelező dolog, mármint meg kell vennem azt a packot majd mert ezekből "jobb" cuccok esnek mint más ládákból?
Ja és köszönöm szépen a válaszaidat, nagyon sokat segítettek eddigis!
Utoljára szerkesztette: Sheltem, 2017.03.06. 14:51:00
Altalaban 100-200 megasok szoktak lenni, de most jott nemi audio fix is, emiatt combosabb a mai adag.
Mikorleszmárkész????
GamesplanetUK
Thief Guild eso.hu
Ha már itt tartunk akkor kérdeznék is, hogy ne csak az árakról legyen szó.
-Itt is úgy van a 2 "rosszcsont" guildnél mint Skyrimnál volt, hogy van egy fő küldetéssorozat náluk, de van egy random generált végtelen soha el nem fogyó küldetéssor is?(Remélem igen)
Tehát ezt is mérlegelni kell. Még azis lehet, hogy a Crown storeben lesznek leárazva dolgok(nem tudom szokott e lenni ilyen).
Utoljára szerkesztette: Sheltem, 2017.03.04. 07:26:31
A fennti linken vannak a jelenlegi akciók, de mint látod volt ez már 22-23-24 euro is. Szerintem várhatsz a leárazásig, mert van elég sok tartalom az alapba is, amire meg odaérsz valahol le lesz árazva. Hacsak nem játszol napi 10-12 órákat, mert akkor nem húzod ki addig. 😊
Utoljára szerkesztette: Sheltem, 2017.03.04. 05:35:17
Mondjuk a G2a eléggé csábító árral adja:
Gold Edition
Viszont bennük nem nagyon bízok.
szerk: Mármint nem a weboldalban, tudom, hogy "traderek" vannak ott, de akkorsem.
Hol tudsz olcsóbban Gold verziót ami nem "szürkebolt" ?
#21440 Köszi szépen!
Utoljára szerkesztette: Sheltem, 2017.03.03. 11:19:14
igen
"A 2 instás dlc pedig ha jól sejtem bőven elég lesz ha lvl50+ leszek(29 vagyok)?"
Szinteknek nincs jelentosege mar, a "Shadow of the Hist" tartalmat ugyanugy elered lvl3-askent, lvl49-eskent es champion 600-kent is, barmikor, barmelyiket.