24522
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
VladimirD #21882 Sziastok kérdésem lenne. Nézem a buildeket, például az https://alcasthq.com/ oldalon. A menüben szerepel külön Homestead, Morrowind és Horns of the Reach build készlet. Miért van ez, nem mindig a legutolsó kieghez tartozót kéne használni? Van köze ahhoz ha valakinek nincs meg a Morrowind például? Vagy tök egyszerűen csak ott maradt az oldalon had dicsekedjen vele ha már ilyen pro.
Azt vágom, hogy az új kiegekből megszerzhető új gearek miatt ugyebár változhat a build, erről lehet szó? Homestad verzióban pl nincs 2H stamina Sorc, de a HotR verzióban van.
Köszönöm előre is. -
howey74 #21881 Sziasztok! Egy ilyen guild meghívó engem is érdekelne. (@zeatax74) Előre is köszönöm! -
#21880 Kuldtem meghivot meg reggel, nezd meg a notification ful uzenetei kozott :) -
seintera #21879 Sziasztok! Meg van még a gyűjtő guild? Ha igen szeretnék csatlakozni, nem rég kezdtem szóval még sok dologgal nem vagyok tisztába el kellene a segítség :D user id-m @zaza1995
ja és kire írhatok ingame? :) -
#21878 meg kirageled fórumra, attól szokott amúgy igazán helyreállni a rend a fejekben
demosttényleg engedd már el, rendesen rosszul érzem magam miattad mert én élvezni meg szeretni merem a játékot -
#21877 Nem történt katasztrófa, túlélem, meg szedem a tablettáimat, akkor minden sokkal jobb lesz minden téren. -
#21876 Oke. Akkor kitartast arra az idore! -
#21875 Trialban kisegítek, ha nincs meg a 12 ember. Nem szokásom fosban hagyni embereket. -
#21874 Hat ne jatssz vele! Amekkora lendulettel kiszalltal a mokuskerekbol, a teljes unistall a minimum, de reszemrol siman aztt hittem, hogy az accountot is eladtad... :) -
#21873 chill már -
#21872 Nagyon jó lett az új peccs, most már legalább a fegyverváltás is úgy reagál, mint öreganyám. Még szerencse, hogy csak kisegítek, nem kell sok időt eltöltenem vele. Ez a játék.... -
Umahtar #21871 Sziasztok!
Ha esetleg valaki megunta volna a játékot szivesen elcserélném vele a Gw2-es accomat."Hot+POF"
-
Yusukee01 #21870 Nem sikerül, mindenképpen le akarja tölteni újra. Kezdenek visszatérni az emlékek, hogy miért is hagytam abba :D -
#21869 Hello all,
If running as an administrator and the repair option are not working, and your firewall and antivirus are not blocking the game, please try the following:
- Open the game installation directory “Zenimax Online”
- Open the folder named “Launcher”
- Inside the “Launcher” folder, there is a folder named “ProgramData”
- Delete the “ProgramData” folder
- Open the launcher and download update
- Click “Play”
If this does not resolve the error, please contact Customer Support. -
Yusukee01 #21868 Ezzel a DownloadError_InvalidMetafile erroral lehet kezdeni valamit? Pár hónapja letöltöttem, de nem játszottam vele. Most indítom a launchert és ezt írja. Rányomok a repairra, de el kezdi letölteni előröl az egészet. -
#21867 Igen, ugyanaz. Menet kozben, amikor B2P-re valtott at is neveztek, de a tartalom es lehetoseg ugyanaz. -
Yusukee01 #21866 Hát nekem az a verzió van meg, amit a megjelenéskor megvettem dobozosan. Sima, nem gyűjtői. Miben más mint a Tamriel Unlimited?
Köszi a válaszokat.
Szerk: Tárgytalan, a weboldalon azt írja, hogy Tamriel Unlimited.
Utoljára szerkesztette: Yusukee01, 2017.09.16. 12:16:17 -
#21865 Nincsenek mar oldalak, mindenki jatszhat mindenkivel. Egyedul a pvpben van meg 3 frakcio, igy ha cyrodiilban vagy imperial cityben szeretnel pvpzni, akkor olyan frakciot valassz, ahova tartozni akarsz, mert ott csak azt az adott frakciot erositheted, ahova szulettel! PVE teruleten mar nem szamit, szabadon bejarhato lvl1-eskent is a teljes vilag, szabadon mehetsz barkivel dungeonba, trialra, kuldetesek is csinalhatoak kozosen, stb.
A gyujto guild (Magyar Szovetseg PC-n) szinten oldalfuggetlen guild, tele vagyunk mind a harom frakcio kepviseloivel, barki csatlakozhat.
Ha csak a Tamriel Unlimited verziot veszed meg, akkor is minden tartalom elerheto, ami nem fizetos DLC-vel erkezett (harom frakcio 5-5 zonaja, Coldharbour, Housing, stb). Semmilyen korlatozas nincs. Az elofizetok csak extrakat kapnak, vagyis a havidij csak jutalmaz, nem bunteti a nem elofizeto jatekosokat. Pl elofizetes melle dupla bank, dupla targyszam hazakba, crafting bag a nyersanyagoknak, 10%-kal tobb XP, stb., vagyis semmi olyan, amit nem lehetne kihagyni, bar ketsegltelen, hogy jol jonnek ezek, de lehet jatszani boven nelkuluk is...
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.09.16. 12:09:01 -
Yusukee01 #21864 Ja még annyi, hogy a gyűjtőguild melyik oldalon van? -
Yusukee01 #21863 Sziasztok!
Újrakezdeném a játékot, mert már Elder Scroll elvonási tüneteim vannak, de a 6. rész csak nem akar még jönni :D
Kérdésem az, hogy ha csak az alapjáték van meg és ne akarok havidíjat fizetni (mikor abbahagytam pont bevezettek valami premium useres hülyeséget) mennyire tudok játszani? Régi kontent fog menni azért? -
Nephin #21862 -
#21861 ráér, nem rohanok sehova :) "offline" beleélősen belemerülősen akarok szólózni, megvár :) -
#21860 Ok. Bar este 9-kor mar masik mmoban eppen raidelni leszek, de utana belepek gyors es kuldom az invet. Vagy igy, vagy ugy, megoldjuk valahogy :) -
Although #21859 Tök lámerként már az 1 vagy 2 évvel ezelőtti nerfek se tetszettek, már akkor látszott csak a veteran trialok maradnak ahova én már nem fogok eljutni mert meguntam az egészet. Ész nélküli hent lett. Most meg már elérte ezek szerint aveterán szinteket is. -
#21858 nem emlékszem már a kukacomra, majd írok este 9 körül (szerintem friendek vagyunk, megtalállak) -
Although #21857 Számítottam rá egy nap ilyesmit írsz. Régebben erre írtam erre egy megoldás van ha mmoban is lehet majd szinteket állítani. Aki elmerül egy játékban amikor még nehéz és a kezdeti hullám után eltűnnek a játékosok ez a lépés óhatatlanul a jelen piacnak nevezet világban bekövetkezik. AOC idején még szerencsém volt mert nem ennyire gyorsan jutottunk el ide. Ma ez egyre gyorsabban bekövetkezik. Nagyrészt ezért nem játszok már semmilyen mmoval nincs értelme. -
#21856 Irj ram egy levelet (@piszkosfred) es este kuldok egy invet, vagy add meg az @id-det es ugy kuldok en (vagy barki aki olvassa itt es online a jatekban). Nem kell online lenne az elfogadashoz, de este 18 korulnel hamarabb nem leszek gep kozeleben. -
#21855 pont ennyi érdekel guild szinten, mi kell ahhoz hogy oda be tudj hívni? -
#21854 Mar nem, engem kiraktak onnan anno, bar fogalmam sem volt, hogy egyaltalan mit kerestem ott :) De a magyar gyujtoguildbe be tudlak hivni, bar az nem progress guild, "csak" egy /hun chat lenyegeben, de ha kerdes merul fel vagy segitseg kell, akkor van heti szinten 100+ aktiv jatekos. -
#21853 újra elővettem a játékot (vettem hozzá Morrowindot)
Fred: én elvileg még egy klánban vagyok veled, igaz? "régi" arcokból kik tolják még? -
bunny #21852 Fejlécben valami hozzászólásban is ezerszer meg volt már válaszolva a kérdésed. Kezdőknek a magyar szövetséget javasoljuk, mint gyűjtőklánt. -
unusual79 #21851 Üdv mindenkinek. Kb 2hete kezdtem a gamet. Nagyon tetszik akár az összes többi rész ami nem online volt. Van esetleg valami guild ahova tudnék csatlakozni? Vagy igazából csak a trade miatt érdekes a guild?
Utoljára szerkesztette: unusual79, 2017.08.28. 13:34:36 -
#21850 Huh ennek örülök. Köszönöm szepen! -
#21849 Egyetlen egy kulonbseg van a ket jatek kozott: te csak a bethesda fele eso store (weboldalrol) tudsz majd vasarolni hozza crownt vagy egyeb extrakat, mig a cimborad csak a steamen keresztul tudja ugyanezt. Minden masban megegyezik.
Na jo, meg annyi difi lesz, hogy a launcher aljan a te esetedben Bethesda felirat lesz, az ovenek Steam :) -
#21848 Biztosan nem igaz. Ha mindketten az EU megaszerveren csináltok karaktereket, meg tudjátok találni egymást a @account alapján. Az enyém is későbbi Steam-es és simán játszok a régi előrendelős, elsőnapos, dobozos haverommal. -
#21847 Sziasztok!
Eloszor is bocsi az offert csak 12-orazok es egyszeruen nincs idom a forumot bujni. Csak annyi lenne a kerdesem hogy megvettuk a jatekot es egy baratomnak regrol megvolt cd-n, en steamen vettem meg. Es azt mondta igy nem tudunk egyutt jatszani. Ez igaz vagy hogy van ez? A valaszt elore is koszi:) -
Nephin #21846 Erről az "azt akarom látni, hogy offline vagy" című klasszikus jutott eszembe... :D -
#21845 Szerintem remekül körbe lett írva, nagyjából a téma ki is lett beszélve. Még annyit hozzátennék, hogy a Zenimax nyilatkozata szerint azért nerfeltek vissza mindenki, mert lenukeolták a veterán trialokat is (kb 3-10) csapat, mindenki másnak közepesen nehéz volt, hard mode-ban meg nagyon nehéz. Ők azt szeretnék, ha rendes boss harcok lennének, hosszú ideig. Igen, csak elfelejtették azt, hogy veterán trialon és hard mode-ban is minden időre megy, mert 5-7 perc után minden boss rage fázisba kerül. Ha az időlimitet kivennék, akkor egy gyengébb csapattal is le lehetne tolni mindent, max 15 perc lenne a 7 helyett. Olyan nagy dolog lett volna ez tőlük? Vagy 3 nehézségi fokot bevezetni? Ezer helyen leírták nekik, mondták, hogy ez így nem jó, ahogy a set drop-ok is rémálom az rng miatt, ha egyáltalán van értelmes set a játék legnehezebb tartalmaiban.
A dps nerfekkel azt érték el, hogy annak a pár száz embernek ugyanúgy megy, a középrétegnek meg, pl nekünk, meg ismét kb elérhetetlen szint lett, vagy baromi nehéz, a jelenleg erre szánható időmennyiségből.
Ezért mondtam, hogy a trialos csapatok nagy része letette a Morrowindnél, a másik felét meg most égették ki. Persze tök jó, hogy a top hc csapatok, az a pár, letolja, de a többi 90% meg elment másik játékba, vagy tervezi.
A casual réteget ez nyilván nem érinti, de én elég szomorú vagyok, hogy a Zenimax úgy képzel egy progresszt, hogy 3 havonta szétnerfel mindent, vagy úgy balanszol, hogy 2 buildből lehet választani. A küldetéseken és pályatervezésen kívül semmihez nem értenek, kontár és szar munkát végeznek minden téren, pvp hasonló. A megjelenéskor jobb állapotban volt a pvp, mint 3 és fél évvel később, azért ez valahol vicces.
Mindegy részemről ennyi. Csak azt sajnálom, hogy lehetett volna máshogy, nagyon minimális odafigyeléssel. -
Aloe Vera #21844 Fred nyilván nem fog menni de ezt senki sem állította. Pusztán azt a tény kíséreltem megvilágítani, hogy nem feltétlenül kell összeszarnia magát az embernek azért, hogy hozzájusson egy endgame tartalomhoz, sőt még doktori sem kell hozzá. Már ha nem csodálkozik rá arra, hogy nédmá menyomtam a nédes gombot és pukkant valami gyáá.
Türelem és tolerancia, ez az ami e virtuális katyvaszból eltűnt. Igen megkaptam én is anno, igaz nem ebben az mmo-ban, hanem egy másikban, hogy " nem igaz bazdmeg, hogy egy héten 2 órát nem érsz rá" Ráérek én csak azt nem tudom megmondani melyik két óra lesz az.
Namost ha sok arc rájönne arra az egyszerű ám megmásíthatatlan tényre, hogy nem ö fogja meghatározni azt, hogy ki loggol be eme virtuális térbe és ki nem, akkor rájöhetne arra, hogy hosszú távon talán okosabb tevékenység abba fektetni energiát, hogy a balfaszokat elfogadható szintre hozza és ezáltal a saját virtuális életterét is értelmesebbé teszi + csinálna magának néhány leendő csapattagot fenntartva saját és játéka létjogosultságát a továbbéléshez. Lehet, hogy ez az elején egy kis befektetést igényel pl. harsány bazdmegelés és baszás kívánás vagy éppen keltegetés de később talán megtérül.
Most mivel elfogyott a söröm és bunny is felhívta a figyelmem, hogy mennem kéne így angolosan távozom és további jó fórumozást kívánok mindenkinek. -
#21843 Egyébként a Humble-n Bethesda sale van, az ESO:TU pl. 10 euró alatti. :)